Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 18
anamona spune:
si cum probabil va intrebati daca nu se mai culca odata anamona asta ca ne-a monopolizat forumul, va spun de aceasta data noapte buna :)
,,,,
dar nu inainte de a anunta iubitoarelor de seriale ca Gossip Girl is back...season 3 ep.1 e disponibil.....
mamidestefan spune:
cit priveste videoclipul cu Stefan...multumesc tuturor pentru aprecieri 

...
si ii trimit multi 

-icei speciali din partea lui Stefan catre Andutza de ramona(300)
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Mimihoo, pai sofia este clar mai grasa decat Thea :)), are un kg in plus la aceiasi inaltime, dar nu se pune, T e la limita de jos :) cert e ca asa cum am vazut-o eu, Sofia e pur si simplu adorabila multa sanatate! |
ce dragutz! multzam! si voua asemenea!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
mamidestefan spune:
Neata ..ia poftiti la
..
...
Gruia...sa fii sanatos..voios..si cit mai norocos..
si celorlalti sarbatoriti..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
gaia.nevia spune:
Am intrat repede sa urez la multi ani minunatilor care azi implinesc un anisor. Sa fiti fericiti, sanatosi, sa cresteti mari si iubiti, sa va fie parintii sanatosi si inspirati!
La multi ani!
Amalia, Gruia, Sasha, Edwin!
si multi pupici
pentru fericitele mamici Sabina, Nerantula, Carla, Denisa.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Doamne ce gest urat acela de a pune o arma de jucarie la tampla unui copil fara aparare! Nu e insa de mirare, daca ati apucat sa va aruncati ochii pe productiile recente petntru copii... mie una mi se pare ca nu mai au niciun dumnezeu. Cand am fost acasa acum niste luni erau niste desene stupide pe Jetix cu ... puterea chilotilor.
Roz? Printr-un unic conucurs de eveniente, mie acum imi plac culorile tari. Dar tari! Inclusiv si mai ales roz ciclam asa ca ma intreb... daca aveam baiat ce ma faceam (eu nu suport albastrul :D). Am fost cand eram gravi sa iau haine de bebe si erau numai, dar NUMAI roz si bleu... m-am oripilat. Oricum si cand e roz amai intreaba uneori daca e baiat.
Miruna sper ca a plecat musca aia de ieri pana azi
. Ai mai spus acum cateva posturi ca Dimitri capata o tenta violacee in jurul gurii cand ii e frig. Ei bine Anda nu am vazut sa aiba asa ceva nici cand se racise cu totul (sau ochii mei sunt de vina). Pentru mine inca ramane o dilema cum s-o immbrac uneori pe fi-mea pentru ca mi-e efectiv groaza sa o vad infofolita sau sa o invat asa dar daca ii e frig ii e frig si asta e. Intrebarea mea e pe vantul ala rece de toamna care-ti inghiata capul cand e soare afara cum procedezi? Pentru ca mi s-a intamplat sa vad pe yahoo ca sunt 25 de grade si cand ies pe-afara sa ma ia cu frig. Iarna nu-i ca vara
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona cu regret constat ca imi scade lactatia pe zi ce trece, mai mult cu stupoare am constatat ca in loc sa imi creasca, mi-a scazut lactatia dupa 9 zile de stat non stop cu T, timp in care am alaptat totuis destul de des....cam la 2-3 ore...nu prea inteleg cum s=a intamplat, a iesit tocmai pe dos decat imi propusesem, basca imi luasem concediul si pentru a imi mai stimula un pic lactatia |
Anamona, lactatia scazuta poate fi un reper inselator. Avand in vedere ca ai alaptat mai des decat erai obisnuita, e perfect normala senzatia de "n-am lapte". Sfatul meu sa iti dai seama cat de mult lapte ai in momentele in care chiar alaptezi asa des este sa verific scutecele Theei - se umplu cel putin ca de obicei, in mod clar bea suficient. De asemenea urmareste la cat timp dupa ce o pui la san vine let-down-ul, de cate ori inghite o gura plina de lapte... Insa nici asta nu e chiar relevant. Let-down-ul poate veni mai devreme sau mai tarziu fara a influenta efectiv capacitatea ta de a-ti hrani copilul cu cantitatea normala de lapte, iar copilul poate inghiti mai mult sau mai putin; in timpul let down-ului lapte iese pe 7-8 canale si deci e cam greu sa masori debitul
Rezultatele se vor vedea acum, cand te duci la munca; incearca sa te mulgi mai des (desi asta stiu sigur ca e greu in cazul tau) sau pur si implu uita-te sa vezi cat lapte scoti acum la muls, s-ar putea sa ai o surpriza.
Ma intorc la senzatia de "putin lapte". Uneori scaderea lactatiei poate fi independenta de cat suge copilul. Fii atnta la stres (tu deja ai un stres ca iti scade lapte; consecinta mai putin logica dar fireasca este ca... iti scade laptele). Fii atenta la fluctuatiile laptelui, in cazul meu (ma repet aici) au fost si momente cand cantitatea de lapte a depins de factori hormonali, de exemplu.
Ai incredere in tine, ca faci fata. Si mai e ceva: daca totusi chiar nu poti face fata, gandeste-te ca dintr-n biberon de lapte praf nu s-a prapadit nimeni pana acum si ca e poate fi o solutie ca oricare alta. Cred ca, in momentul in care nu vei mai considera a avea lapte o constrangere, lucrurile vor merge mai usor.
Nu cred ca exista lichide care sa inlocuiasca laptele. La varsta fetitei tale trebuie sa bea macar 500g de lapte pe zi. Insa tin timpul zilei poate bea apa, ceai, compot, zeama de supa... fara probleme. Oricum, pote recupera cu suptul cand te intorci.
Daca ti se pare ca noaptea nu suge destul ca sa compenseze, fa un efort si trezeste-te din cand in cand si ofera-i sanul in somn; de obicei copiii il iau repede si sunt mai rabdatori decat cand sunt treji.
Scuze ca m-am intins atat, sper ca te-am facut sa te simti mai bine.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
Asa si acum sa fac ce-mi propusesem de la inceput. 

Amalia
Vesna
Sasha
Gruia
Edwin
Sa cresteti mari, sanatosi, cu chef de viata! Nu stiu cum, mie ziua asta de acum un an mi-a ramas foarte proaspata. Veneau bebelusi pe banda rulanta! Abia trecea emotia pentru unul ca aparea sms-ul despre celalalt :)
Aaaaa... Carla cum e cu dinti la un an? 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
Mimihoo spune:
La muuuuulti ani!
Amalia
Vesna
Sasha
Gruia
Edwin
Sa fiti sanatosi, destepti si un pic cuminti!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
andy_galro spune:
Neatza!
La multi ani Gruia, Amalia, Sasha, Edwin !!! Sa fiti fericiti , sanatosi, norocosi si sa aveti o viata frumoasa!!! 
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"