Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
Buna seara,
Feli sa sti ca zi chiar m-am gandit la tine!!!! Mancam niste gogosi si mi-am adus aminte de prima noastra intalnire... cum ai avut tu grija de burticile noastre si ne-ai rasfatat cu fitzosele!!!

Apropos de intamplarea din parc, mis e pare HOROR!!! Vorba babytzei prin cate trece zilnic d-na Vio, ai mare noroc ca stie de fiecare data cum sa reactioneze!! Un mare buchet de floricele pentru dansa!!!

octavia, sanziana welcome back!!! 
babytza ma bucur ca nu ai lasat lucrurile asa ci ai luat atitudine, astfel minunatii de bodyguarzi se vor gandi de 2 ori inainte sa mai faca asa ceva unui copil...
traim in tara desteptilor!!! i noi am avut saptaman trecuta o discutie cu un bodyguard in parculetul de langa noi... Matei se juca cu alti copii de-a magazinul, cumparau de la o fetita diverse alimente, jucarii si le plateau cu frunze dintr-un copac. S-a trezit bodyguardul sa urle la ei sa nu mai rupa frunze din copac!!! I-am spus ca e penibil, ca e toamna si oricum cad zeci de frunze zilnic, iar copii nu fac nici un rau. A tinut sa-mi precizeze cat e el de corect si ca el are grija de parcul ala si copii vin si-l distrug...
dar l-am linistit pt ca l-am trimis la niste tigani care scuipau coji de seminte pe jos sa le zica sa mature unde au mancat si s-a lasat pagubas!!!! Evident ca de tigani nu s-a apropiat!!! Asta ma enerveaza pe mine, ca fac pe corectii si desteptii numai cu unii si cand chiar nu este cazul!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Miruna de noi s-au luat in Ioanid, dar sunt aceiasi gardieni in ambele, ca e aceeasi firma ...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
Miruna, cum esti un reper pt mine in ingrijirea copilului :) si cum inca am dubii in cat de corect o imbrac pe Thea, chiar eram curioasa sa stiu cum l-ai imbracat pe Dimitri
daca vb de saptamana trecuta ca incepand cu ziua de miercuri, rasuflu usurata pt ca am inca o confirmare ca am imbracat-o cat de cat bine pe Thea.... cu exceptia pantalonilor scurti care la noi sunt mai mult lungi sau rochite :)
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 inca una si ma duc copii imbracati gros versus copii imbracati subtire: eu am optat pentru "calire". Nu sunt umblata pe afara, din ce stiu de la prieteni care merg in tarile scandinave: ei, romani, imbracati cu suba si caciuli groase in cap, merg prostiti uitandu-se la mame denaturate care-si poarta copii fara caciuli in cap si carora li se vede bucata de piele sub pantaloni, in carucior sau sling, acestia sunt parinti care ar da orice sa intoarca timpul inapoi, sa nu mai infofoleasca proprii copii care au dezvoltat diferite afectiuni: rosu in gat, polipi +amigdale umflate la orice temperatura sub 21 grade si care si-au obisnuit copii la propria-i temperantura ambientala (ridicata). Am avut un prieten, friguros din fire, care a venit la mine in casa anul trecut, Vlad avea 2 luni si in casa erau 22 grade si care a vorbit despre mine imapartit: inconstienta ca tin bebele in frig si admirativ ca-l calesc ![]() |
recunosc si eu gandesc si mi se intampla la fel .... iar sofia n-a racit c-am scos-o sapt. trecuta in bluzita subtire cu maneca lunga si pantaloni 3/4 tot subtiri, nu! sofia a racit cand am iesit din masina s-o duc la gaurit urechile si era transpirata de la scaun ..., iar in cabinet era corent ... slava domnului ca nu a facut ceva la plamani
cat despre cine este mai destept vizavi de cum isi imbraca copilul, cam dur spus. nu este desteptaciune, fiecare mama face cum simte, iar consecintele se vad in timp ... cine stie care din noi greseste ... om vedea. speram doar ca puii nostri sa sufere cat mai putin.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
anamona spune:
ca tot vorbeam de repere,
fetele care inca alapteaza:am citit ceva vreme in urma ca multe dintre voi alaptati mai rarut acum, in mare parte dimineata si seara
cu ce lichide inlocuiti mesele de lapte si de cate ori pe zi?
cu regret constat ca imi scade lactatia pe zi ce trece, mai mult cu stupoare am constatat ca in loc sa imi creasca, mi-a scazut lactatia dupa 9 zile de stat non stop cu T, timp in care am alaptat totuis destul de des....cam la 2-3 ore...nu prea inteleg cum s=a intamplat, a iesit tocmai pe dos decat imi propusesem, basca imi luasem concediul si pentru a imi mai stimula un pic lactatia
Mimihoo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
hahaha, si eu am o problema cu aceasta culoare. ma sacaie si faptul si ca e incetatenit din popor: fetitele trebuie imbracate in roz, baietii in albastru deunazi, mi-au confundat frumoasa fetita cu un baietel, pt ca nu are cercei si purta o camasuta alba cu floricele albastre brodate in jurul gatului.....de parca baieteii ar purta hainute cu floricele..... |
lasa-ma ca m-au innebunit! si o prezentam: ea este Sofia! si auzeam dupa 5 min.: uite baietelul ... are nu stiu ce ...
replica: pai nu are cercei ... si io: nici eu!
daca nu era baietel, Sofia mea era grasa! na poftim! de ajunsesem sa intreb: va pricepeti la grilele de crestere? ce credeti la 10 luni sa aiba 9 kg si 72 cm este mult? si tot asa ...
acum Sofia are cercei, dar nu ca sa nu mai fie baietel, si nici ca sa ramana doar grasa ..., ci pentru ca atunci cand va fi mai mare o va durea mai mult ... parerea mea.
Va pup!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
anamona spune:
vad ca devenit subiect fierbinte, imbracatul copilului
felicic, ziceai ca ii pui sosete daca are piciorusele reci....ei aici eu inca am o ezitare si nu am apucat sa intreb pediatra
mai demul am citit parca undeva ca bebelusii tind fiziologic sa aiba piciorusele si manutele mai reci...tin minte oare vreo prostie? (intrebarea e pe bune
)
si cum am chestia asta in minte, nu ii pun din prima sosete, astept un pic sa vad cum se comporta in continuare, daca piciorusele ii devin reci bocna, actionez....
oricum, din ce observ eu la fii-mea, are organismul mult mai rezistent decat mine....de cand am nascut-o eu am racit de la schimbarea de temperatura de vreo 3-4 ori (odata chiar am fost racita vreo saptamana, in celelalte dati cate o zi, simteam simptome, bagam un Osciloccinum si gata), fii-mea niciodata....
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui anamona ca tot vorbeam de repere, fetele care inca alapteaza:am citit ceva vreme in urma ca multe dintre voi alaptati mai rarut acum, in mare parte dimineata si seara cu ce lichide inlocuiti mesele de lapte si de cate ori pe zi? cu regret constat ca imi scade lactatia pe zi ce trece, mai mult cu stupoare am constatat ca in loc sa imi creasca, mi-a scazut lactatia dupa 9 zile de stat non stop cu T, timp in care am alaptat totuis destul de des....cam la 2-3 ore...nu prea inteleg cum s=a intamplat, a iesit tocmai pe dos decat imi propusesem, basca imi luasem concediul si pentru a imi mai stimula un pic lactatia |
Scaderea lactatiei poate fi temporara, poate te vor vizita si pe tine rusii curand ... si la mine a mai fluctuat, au fost zile la rand cand mi se parea ca sunt goi sanii mai mereu, apoi si-a revenit. Ramai relaxata, poate lapticul se va intoarce din plin.
Lui Gruia nu ii dau alte lichide decat lapte, rareori mai trage cu paiul din pahar apa, max 10ml.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
anamona spune:
Mimihoo, pai sofia este clar mai grasa decat Thea :)), are un kg in plus la aceiasi inaltime, dar nu se pune, T e la limita de jos :)
cert e ca asa cum am vazut-o eu, Sofia e pur si simplu adorabila
multa sanatate!
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anamona ca tot vorbeam de repere, fetele care inca alapteaza:am citit ceva vreme in urma ca multe dintre voi alaptati mai rarut acum, in mare parte dimineata si seara cu ce lichide inlocuiti mesele de lapte si de cate ori pe zi? cu regret constat ca imi scade lactatia pe zi ce trece, mai mult cu stupoare am constatat ca in loc sa imi creasca, mi-a scazut lactatia dupa 9 zile de stat non stop cu T, timp in care am alaptat totuis destul de des....cam la 2-3 ore...nu prea inteleg cum s=a intamplat, a iesit tocmai pe dos decat imi propusesem, basca imi luasem concediul si pentru a imi mai stimula un pic lactatia |
eu la subiectul imbracat ..nu ma bag...ca e mult prea delicat subiectul asta..si simt ca s-a scris deja prea mult pe tema asta...parerea mea

dar la subiectul alaptat ..ma bag
Inca alaptez...intr-o tzitzi...nu 2 ..cum ar trebui..
Eu am incercat sa alaptez dimineata si seara...dar nu mi-a iesit..Izabella cu greu accepta alte lichide..ceai apa..si chiar daca le accepta cantitatile sunt mici..
asa ca ..in medie cam dupa fiecare masa principala ..dar nu chiar imediat..la 15-30 min..primeste si tzitzi...asta daca vrea..of course
noaptea incerc sa mai suplimentez cu aptamil...dar nu prea imi iese..in ultimul timp cam 50ml..accepta..asa ca tot tzitzi e de baza...luata in 2-3 reprize pe noapte.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)