Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

apropo de imbracat si iesit afara: mie imi este frica de vant nu curent, nu aer rece de la Ac, si de vantul rece si taios de afara, toamna-iarna. Daca-i vant afara, eu decretez stare de urgenta si nu-l scot, tot sechele din copilarie, fratele meu a suferit cu urechile, oreion etc si din cate imi amintesc din iarna trecuta, parca doctorul asa mi-a spus: daca-l scot afara, pot sa fie si minus 10 grade, nu-i bai, dar daca-i vant, sa ma abtin cu plimbarea. Si cum va veni si vremea rea, voi cum vet proceda?

300: nu-s organizata sigur, imi raman, zilnic, o gramada de probleme nerezolvate si la serviciu, si acasa. Curatenia nu mai este aia de pe vremuri, fac totul pe fuga si pe bucati, asistata de pitic, sunt si foarte obosita si parca seara nu-mi mai vine sa faac mare lucru, dimineatza mai mestec intr-o oala, mai bag un dumicat in gura piticului, mai trag o pensula pe fata/ochi, colac peste pupaza mai am si o problema a carei rezolvare n-o voi afla decat in ianuarie 2010 si care ma macina, etc. Si gata, m-am plans destul Pupici Andutei!
andy.g: multa sanatate nepotelei sa stii ca m-am rugat si m-am gandit si eu
nocom: torturile sunt extraordinare, am ochit si eu ceva cu roti pentru pitic la Dariuta!
off-topic:
nerantula apropo de nick, l-am iubit pe Panait Istrati, sunt braileanca, numele de familie(de fata) este Istrate si se pare ca pe undeva, bunicul meu, a fost un fel var de-al patrulea cu el, prin Baldovinesti. Familia bunicului meu provine din administratori pentru afaceristi greci,a scapatat si a venit la campie, sa munceasca pe pamanturile boierilor pentru subzistenta. Ceea ce stiu este ca personajul Codin este real, asa l-a amenintat bunica pe bunicul toata viata: ca-l opareste daca-i iese din cuvant motto ptr femeile din familia mea: daca dai in mine, gandeste-te ca o sa adormi si marturisesc ca nu a existat violenta conjugala, barbatii fiind deja oarecum dresati
Si da, opera lui, Ciulinii Baraganului in special, a avut un farmec deosebit, cartile au fost citite de mine printre ciulini, in arsita, pazind pepeni si urmarind Fata Morgana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Feli m-a sunat si mi-a zis ca s-a rezolvat direct de la ei. In sensul ca au vorbit ei la firma de protectie si paza parcuri si au anuntat ca au primit o plangere. Gardienii respectivi vor fi sanctionati , li se va taia din salariu si vor fi mustruluiti.
Mie personal imi este deajuns, nu vroiam sa fie concediati, ci vroiam doar sa stie ca nu ei taie si spanzura in parcul ala
Pentru fetele care nu inteleg ce zic eu aici povestesc pe scurt : ieri seara mi-au dat gardienii fata jos din leagan pe motiv ca e prea mare pentru asa ceva. Era si baietelul vecinei cu noi care din nefericire pentru el, desi are doar 12 ani, e prea inalt ca sa mai aiba voie in leagan sa ii taiam din picioare eventual... Evident m-am dus la ei sa ii intreb cum e posibil asa ceva. Au spus ca exista lege sau hotarare judecatoreasca prin care este sti****t ca numai pana la varsta de 9 maxim 10 ani au voie copiii in leagan. Si m-au trimis frumos acasa sa ma Google-lesc , sa vad cu ochii mei cat de destepti este ei Discutia a fost mai lunga, au fost obraznici si m-a deranjat evident...adica ce facem cu ei dupa 10 ani, daca sunt prea mari de parc si de leagan ??? Ii inchidem in camera sa faca sex ???
Moaaaama dar prin ce a trecut si D-na Vio azi Saraca numai socuri are...se tine tare totusi , bravo ei !!!

piolica am zis la fiecare postare ca iti scriu Multa sanatate sotului Imi aduc aminte cat a suferit si soata mea cand a fost racit si nu ii putea pupacii pe soricel si pe Tina

Sanziana bine ati revenit Ce de dintisori aveti Pup boboceii tai

octavia traiasca dintzosul !!!!!

Ada maica ce se iubesc baietii tai ...dragoste cu nabadai

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
Am si eu in gasca mea de mamici ( ma refer la cele vechi din gasca cu copii de varsta Tinei ) cateva exemplare care isi bat una doua copiii. Mi se pare tare urat si groaznic pentru copii.
Una dintre fetitele batute este chiar cea care a lovit-o pe Tina sambata. Mie personal mi se pare ca ea face asa pentru ca ea asa considera ca e cel mai usor sa se faca inteleasa printre copii. Daca ea asa primeste, asa ofera Poate gresesc sa spun asta, dar e clar pentru mine ca ea urmeaza exemplul de acasa ....

Babytza, ai foarte mare dreptate, bataia a devenit modul ei natural de reactie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
[neatza! nu stiu ce parere ai de hainutele purtate de alti copii dar uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=20955

ma interesa si pe mine dar sunt roz ... si am o problema cu aceasta culoare pe Sofia ...

hahaha, si eu am o problema cu aceasta culoare.
ma sacaie si faptul si ca e incetatenit din popor: fetitele trebuie imbracate in roz, baietii in albastru

deunazi, mi-au confundat frumoasa fetita cu un baietel, pt ca nu are cercei si purta o camasuta alba cu floricele albastre brodate in jurul gatului.....de parca baieteii ar purta hainute cu floricele.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Am vazut ca se vb de imbracat si cred ca ma mananca limba degeaba dar vreau sa zic si eu ceva: eu il imbrac pe Andrei cum ma imbrac pe mine si eu sunt asa mai friguroasa din fire si probabil ca il imbrac mai gros decat ar fi cazul dar daca eu sunt in blugi mi se pare ciudat sa il imbrac pe el in pantaloni scurti.Si eu sunt adepta body-urilor mi se par super practice mare inventie.Si acum vroiam sa zic si vreau sa o luati ca o parere doar si nu ca o jignire mie mi s-a parut mereu ca parca e concurs cine imbraca copilul mai subtire e mai destept.Spun si repet poate e doar o parere dar eu zic ca fiecare stie daca copilul lui e mai friguros si acuma parca nu trebe lasati asa subtire imbracati numai ca sa zici ca asa se caleste sau ce bine rezista.E doar parerea mea.
Mai citesc din urma si revin.

P.S. Astept rosiile....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

foarte pertinent mesajul
perfect de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna gagics!

andrei va multumeste pentru urari si va servim cu un mare pahar desau si o felie mare de tort de cioco

Andrei a fost astazi tare neobrazat si nu am avut timp nici sa deschid calculatorul!

le:la multi ani cu intarziere pt micutza laurei(andy.p)

va pup pe toate si revin dupa ce recuperez

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Am limbarita si cred ca mi o iau pana la urma si nu e nici macar 13 vb Piolicai..

hahaha erai chiar pe pagina 13 :)
sunt in urma , sper sa fii trecut cu bine de acea pagina :)))

am zis deka ca sunt de acord cu ce zicea Diana....
saptamana trecuta la munte la vreo 17 grade si ploaie, i-am pus hainuta de fas (nu foarte groasa) si caciulita...copilul nu a transpirat semn ca i-a fost numai bine.
in alta zi cand era mai cald, adica vreo 20 de grade dar batea vantul destul de tare, i-am pus un pulover si o caciulita de bumbac pusa smekereshte in stilul "www.teesforall.com/images/Bob_Marley_Rasta_Tam_Black_Shirt.jpg" target="_blank">rasta" (adica mult lasata pe spate).

pe vremea de zilele astea, o scoteam afara asa cum sta si in casa: in pantalonasi subtiri de bumbac, sosete, body ...daca e de dimineata, ii mai punem o bluza cu maneca lunga
caiulita nu a fost necesara decat azi de dimineata la ora 8 cand a fost mia racoare decat de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic va dorim sa iasa dintisorii fara prea mari probleme, am Vladutz, tare mult as vrea si eu sa pape Crina mea 330ml lapte…vise . Ma uimesc toate intamplarile astea…ajunge sa iti fie frica sa mai iesi in parc

300 eu mai mult dimieata imi fac treaba dupa ce papa, mergem amandoua la cumparaturi, fac mancare asistata…la fel si rufele le spal

Ada uoff prin ce treci si tu, speram sa se rezolve cat mai repede

Sanziana bine ati revenit din concediu, felicitari pentru masele si dinti

Octavia felicitari pentru dintoc, mai e putin si face anul pitica

Eu oricat incerc sa ii pun caciula lui Crina e absolut degeaba…trage de ea pana se enerveaza si plange

Babytza …deja raman fara cuvinte

Iris ici multi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pentru ca eu ma simt cu musca pe caciula legat de imbracat copii va spun ca nu particip la nici un concurs care e mai despuiat dar la fel de bine va spun ca am in jurul meu copii infofoliti care si-au pierdut abilitatea de a mai judeca singuri daca le este frig sau nu pentru ca parintii i-au incotopenit din varii motive. La fel de bine cum voi va mirati ca ai mei sunt despuiati eu ma crucesc ca ai vostri au caciula la peste 10 grade, pareri si pareri, obiceiuri si obiceiuri. Si pentru informare saptamana trecuta i-am pus lui Dimitri peste tricou o bluza de trening iar in picioare sosete si ghete. Pantaloni scurti si nimic pe cap. Alexei spune singur cand ii este frig sau cald deci e imbracat in concordanta. Eu sunt mai friguroasa decat ei de sot nici nu mai zic, este un infofolit. A si inca un LE nu ma cred mai desteapta de nici un fel, consider doar ca noi suntem altfel decat cei ce ii imbraca mai gros, nu mai bine, nu mai rau doar altfel.
babytza foarte bine ai facut. Cumva gardienii din Icoanei? Nu de alta dar le-am promis-o si eu dupa ce m-au ridicat de pe iarba cand alaptam. Niste idioti, e un articol tare fain "Badigardul la romani" il caut si il postez sa il cititi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

inca una si ma duc
copii imbracati gros versus copii imbracati subtire: eu am optat pentru "calire". Nu sunt umblata pe afara, din ce stiu de la prieteni care merg in tarile scandinave: ei, romani, imbracati cu suba si caciuli groase in cap, merg prostiti uitandu-se la mame denaturate care-si poarta copii fara caciuli in cap si carora li se vede bucata de piele sub pantaloni, in carucior sau sling, acestia sunt parinti care ar da orice sa intoarca timpul inapoi, sa nu mai infofoleasca proprii copii care au dezvoltat diferite afectiuni: rosu in gat, polipi +amigdale umflate la orice temperatura sub 21 grade si care si-au obisnuit copii la propria-i temperantura ambientala (ridicata). Am avut un prieten, friguros din fire, care a venit la mine in casa anul trecut, Vlad avea 2 luni si in casa erau 22 grade si care a vorbit despre mine imapartit: inconstienta ca tin bebele in frig si admirativ ca-l calesc. Da. l-am calit. Asta nu inseamna ca l-am tinut cu picioare, maini reci sau infierbantate, ci l-am imbracat dupa temperetaura ambientala. Daca eu am picioarele reci sau mi-e frig, nu-l imbrac imediat pe el mai gros, intai il controlez. Eu nu-l imbrac dupa cum imi este mie sau lui taica-su, eu intai il vad pe el, pentru ca mi s-a intamplat ca eu sa am bufeuri, eram ininte de CM si am ramas cu niste calduri dupa sarcina, si el sa aiba piciorusele reci si i-am pus sosete. Concluzie: eu imi vad/ascult copilul, el imi spune cum ii este.

Mergi la inceput