Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 15
Mimihoo spune:
Piolica, sanatate sotului! si sa fie zgarcit sa nu va dea si voua!
Luminita, si mie imi cade parul ca la balamuc si iau de 2 luni forcapil. mai am 1 luna de luat dar nu stiu ce sa spun. cred ca pana la urma ma tund si eu, dar nu scurt ca-s grasa ...
la partea cu scaunele isofix, ma uitam dupa 3: inglesina migle miglia, bb confort iseos ifix, si unu de la romer., Romer a picat ca-i scump, inglesina a picat ca nu-i place sotului, asa ca ramane bb confort, dar nu are ventilatie ... si sofia transpira. dar se lasa frumos pe spate ... decisions!decisions!
La multi ani bblusilor de astazi!
La multi ani mamicilor de bblusi!
sa fiti sanatosi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Feli bravo pt falcone cel papacios ce ii faci de papa asa bine?? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Lui Vlad papa bun
Dimineatza am frantuzit niste cartofi
.Sora mea a avut intoleranta la gluten, alergie la lapte de vaca, lapte praf si la te miri ce, cam la tot ce se putea avea, si Peritolul a ajutat-o pe mama sa le tina in frau, apoi daca nu-i dadea Peritol voma toata mancarea, daca ii dadea manca bine si asimila. La fel face si fiica ei acum, are 2 ani, de vreo luna a renuntat la peritol si au intrat lucrurile in normal. Eu am mai scris odata despre asta, asa a fost la noi in familie, nu din auzite.
Sa-mi fac timp sa ma uit cu atentie ce contine prospectul asta si de ce este asa bau bau
piolica spune:
Dididi, nu tb neaparat sa fie 13, poti sa fii pe pagina 13, cum erai tu cind ai scris de faimosul bucatar... Hihihi! Asa ca ai grija! Pup!
Cit despre imbracat, sa veniti aici si sa vedeti. Ieri seara, la ora 6:30 ma duceam la cresa la sedinta cind dau nas in nas cu vecina (sotia farmacistului, ca tot v-am povestit eu de el la faza cu usa, de fapt si ea tot farmacista e). Era cu bebelucul ei de fix 3 saptamini. Copilul era in landou fara caciula. Asta mi s-a parut cam prea de tot...
Aici copiii sint in pantaloni scurti la 10 grade. Mie mi se face frig instant cind ii vad!
Mamica fericita de bebelina Elsa
L.E. Am uitat sa precizez ca ieri seara termometrul nu a ajuns nici macar la 10 grade, iar temperatura resimtita de corp era si mai mica, din cauza vintului.
Nici Elsa nu avea caciula, dar ea macar are 1 an, insa la intoarcere ma cam invinovateam ca nu i-am luat ceva de pus pe cap, era deja 8 seara si frigut bine de tot.
300 spune:
Moama, Feli, cum mai poti? In comparatie cu tine eu sunt mama dezorganizarii, nu reusesc sa gatesc/curatz/scot copil/facut cumparaturi intr-o zi decat cu mare greu. Astazi cel putin a fost rupere, pentru ca la 5 a dat semne ca vrea somn, o ora am tot stat cu ea ba in bouncer ba in soica ba la san - de fiecare data se agita de mama mama. Imi propusesem sa ii fac mancarea, sa congelez niste carne fiarta pentru ea si sa o zbughim afara dupa ce mananc si ma spal un pic si eu. Aiurea-n tramvai, sunt acasa, mancarea e jumatate mancata ( a mea), a ei pe sfert mancata - pentru ca se ambitioneaza sa manance ea singura pana ii piere tot cheful - si n-am iesit nicaieri, ma pregatesc sa o scot peste juma de ora.
Si nu ma intreba ce-am facut pana la 5 ca nu mai stiu
. Probabil am nevoie de ceva sa ma zoreasca, un dus la serviciu, un comision de facut, ca-s pulbere... Stiu doar ca am spalat niste vase dupa ce a adormit in premergatorul ala.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Feli saru'mina. Am inregistrat! Pup
si multumesc la toate fetele care ne-au urat sanatate, e asa de nasol sa-l vad suferind. Sper sa-i treaca repede. Cel mai tare sufera ca nu poate sa o ia pe Elsa in brate si sa o jughineasca. 
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
vorbiti de timp.... sunt in urma rau cu orice, si cel mai in urma cu spalatul rufelor.
vorbiti de imbracat copiii... (asta dupa ce reusesc sa le spal rufele, da..da...) la noi nu e valabil sa-i imbrac ca pe mine. Pe Teo un pic mai gros, si pe Radu un pic mai subtire.
Oricum, am fost acum la munte si dimineata/seara erau 5 grade.
Teo a avut pantalon gros de trening, maieu, tricou, polar si vesta matlasata, pe cap bandana si gluga de la polar.
Radu a avut pantalon dublat, ca el sta in carucior, body cu maneca scurta, polar gros (are un strat de polar si un strat de tricotaj) cu gluga si vesta matlasata ca si frati-sau.
Nu s-a plans niciunul de frig, Radu chiar protesta un pic, si Teo deja spune ca nu-i e frig, daca nu uiti sa-l intrebi.
In cursul zilei, intre 16 si 22 de grade, ne-am jucat cu bluza de trening, scoate-o - pune-o, tricou, pantalon de trening, si pe cap bandana (cu protectie UV, sic!).
Cu mucii pe piept, ai nostri ca brazii, ca intreba Lumi!
Eu sunt friguroasa, dar numai la un anumit tip de frig, sau la vant, si trebuie sa ma abtin sa nu pun pe copii de cate ori mi-e mie a ma imbraca.
Urez si eu la spartul targului
sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti, cu mic, cu mare.
La noi criza lui Teo e in floare, nu mai apuc sa fac mai nimic cum spuneam la inceput, sta tot timpul dupa mine, si plange daca ma indepartez... e cam scarry si nici nu e ceva care sa se rezolve de azi pe maine. In plus, il cafteste pe Radu cum il prinde.
Azi am fost la cineva care avea o papusa mare, atat de mare cam cat Raducu, deci cam cu un cap mai mica decat Teo al meu.
Teo s-a bucurat de papusa, a cercetat-o pe toate partile, "are ochi, are nas, are cercei, are par, e fetita, are maini" a plimbat-o cu caruciorul, si in brate nitel, apoi a asezat-o pe parchet, s-a asezat calare pe ea si a inceput s-o trozneasca cu capul de parchet.
Tipa la care eram l-a intrebat, crezi ca o doare? DA. Si e bine? DA. Tie iti place cand te doare? DA si isi vedea de cap-parchet operatiune de mare angajament...
Acasa cand am ajuns a tabarat pe fra-su si l-a tinut numai in palme si in impins, noroc ca ala nu-i de carpa si mai riposteaza si el, dar mi-era o mila de cat plange... 
Asa ca tre sa fiu cu ochii ca pe butelie... nu mai apuc sa citesc nimic, nici pe forum nici altfel...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
sanziana27 spune:
Ne-am intors si noi din concediu cu 2 copii rasfatati si plini de figuri, dar sper sa-si revina curand.
Dragos cel mare, care face luna asta 3 ani va merge la gradi si David, va scapa 4 ore de asaltul iubirii patimase al lui frate sau.
Se pare ca suntem in aceasi etapa cu Teo al Adei "iubire" cu nabadai intre frati!
David e un scump are 8 dinti si 4 masele , mananca, doarme, dar nu vrea sa mearga, in rest un copil adorabul!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
felicic76 spune:
babytza: nu ai de ce
Sa-mi spui cum a mers, eu trebuie sa le multemesc gardienilor din parc de la noi
pentru urmatoarea intamplare de azi, pe care mi-a povestit-o D-na Vio:
- erau pe patura, intr-o poienita in parc, nu departe de aleea principala. De dupa gardul viu au aparut doi pustani, de vreo 12-14 ani, imbracati bine (nu copii ai strazii) care se impuscau cu doua mitraliere/pistoale (meseriase, fatoase) cu bile. S-au apropiat de ei si au intrebata-o: Este al Dvs? ( de Vlad)La care D-na Vio a zis : Da. Unul din ei: Luati-va adio de el(in timp ce-i punea pistolul la tampla lui Vladut), iar celalalt a luat pozitie de tragere. D-na Violeta stia ca este un joc, dar se gandea ca-l pot rani pe Vladut, a incercat sa-i ia cu binisorul: terminati cu prostiile, da' ce clasa voi etc?la care pustiul, cu tupeu, "hai cucoana, termina cu vrajeala, ia-ti adio de la el, nu auzi? " Moment in care le-a luat pusca(ea nu vroia sa faca miscari bruste, sa nu traga si sa fie bile pe teava care l-ar putea rani pe Vlad) si a inceput sa-i ciomageasca cu ea, strigand dupa gardieni. Acestia au aparut imediat, i-au luat la suturi pe "inamici"(stiu ca va oripilati, dar asta-i adevarul), le-au confiscat "armele" si le-a spus ca-i asteapta cu parintii daca vor sa le recupereze. D-na Violeta i-a intrebat gardieni " Nu va este frica ca dati in ei, ca vin cu parintii si va reclama, apoi va pierdeti locurile de munca?", la care ei au raspuns ca asa spera sa dea de parinti, sa vina vreunul sa-i reclame ca le-a " atins "copilul, ca zilnic vin cel putin trei mamici speriate in felul asta si ei in afara de patrula nu au ce sa faca in parc, copii nu sunt aurolaci si oricum nu au cum sa-i legitimeze, ca se vede clar ca nu au buletine. Nu le pot umbla in buzunare sa le ia telefoanele si sa sune parintii ca se considera furt, nu au autoritate sa-i retina etc.
Octavia75 spune:
La multi ani boboceilor si mamicilor, sanatate bolnaviorilor!
Dragilor si dragelor, noi maine implinim 11 luni si astazi, ne-a iesit primul dintzos. Da' stiu ca s-a lasat asteptat, dragu de el. O saptamana intreaga am facut kk imprastiat, am fost pe regim de supa de morcovi si orez si decoct si ceaiuri de menta la greu. Pesemne, saracu dintzos a aruncat buzduganul inainte, sa-si anunte venirea.
Asa ca am ajuns si la acest capitol din viatza.
Pupici si multa sanatate.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Sunt curioasa, Nerantula ai scos copilul afara saptamana trecuta si daca da, cum l ai imbracat? |
Sincer nu imi mai amintesc vremea de saptamana trecuta, dar sigur am scos copilul si l-am inbracat o idee mai gros decat l-as fi imbracat in mod obisnuit, avand in vedere ca e bolnavior. Oricum, nu strampi, doar o pereche de pantaloni lungi mai grosi (adica trening) sau nmai subtiri (bumbac de vara), body maieu sau tricou (ca tine bine la spate) si o bluzica cu maneca lunga, la fel, mai groasa (trening) sau mai subtire (tricou cu maneca lunga), in functie de cat a fost de racoare. In vreo 2 dimineti i-am pus o caciulita subtire, in rest bandana de vara. Imbracat cat sa nu transpire sau sa i se raceasca tegumentele.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008