Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 14
Didididi spune:
Lumi
. De ce crezi ca m am suparat? Este numai o discutie despre ceva. Eu chiar nu le iau personal, ca altfel mi as da demisia si as sta acasa cu bb, nu m as mai duce la serviciu. Ca mi as putea imagina ca sunt o mama denaturata care isi lasa copilul pe mana uneia care ii infofoleste copilul, samd.. Zau, m as depresa rau
.
Si in afara de asta mi am dat seama ca eu chiar m am suparat pe tine; deci dintele nr 8 a lui Mihai l a furat hunul tau? Il vreau inapoi. Si asta imediat.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Ramona eu vb de body cu maneca lunga/scurta purtat in loc de tricou. Nu vad rostul la doua bluze. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
A pai zi mai asa
. Eu mai dau tricou simplu cand e cald afata, 24-25 de grade; daca e inchis/vant prefer si eu un body. e si mult mai comod ca printesa mea isi apuca bluzele sa le suga cand ii e somn. La 17-18 de grade nu cred ca am pus vreodata caciula - nici pe mama vantoaselor. Insa dimineata, saptamana trecuta., erau 16 grade care au urcat la 18-19 cam intr-o ora. Atunci a avut si bubu;ina blugi si un dres subtire ca salopeta ei se ridica pana la genunchi cand sta jos, iar in sus un body subtire cu maneca lunga si hanorac. Cand a avut blugi lungi nu a avut dres. Cand am plecat de la doctor am dezbracat-o ca era deja cald. Deci nu cred ca exagerez nici intr-un sens nici in celalalt
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
dididi: hai acasa la copii, nu mai sta la munci. Si eu tot la mila/frigul/caldul bonei il gasesc imbracat
da' is multumita de cum il gasesc
ieri la 6 era in pantaloni 3/4 si tricou/body cu maneca lunga, fara nimic pe dedesubt.
toate fetele, reusesc sa citesc dar nu apuc sa scriu
piolica: subscriu la ce-a zis Ramo, nu cartofi pentru sot. Orez, morcovi fierti (nu crud), ceva supa cu galuste, branza de vaci si cam atat. Nu legume/fructe crude sau alimente ce fermenteaza, am un caz in familie, un cumnat, a carui sensibilitate se manifesta asa, cu eneroviroze stomacale si de acolo stiu meniul. Sanatate!
Mama hunilor, ce mai faceti, doamna? Mai puteti?

Dimineata, cand mi-a rasturnat Vlad un lighean de apa pe parchet in living (eu am vrut sa sterg unicul covor din casa, de 30x30 cm, mai bine stateam in banca mea
), am tras aer in piept si m-am gandit: Dar daca erau dooooi?
ufffff
felicic76 spune:
bitza: sanatate multa, daca ai incredere in doctor, ii stii profesionalismul si ti-a recomndat peritol, da-i. Daca nu si doar a vrut sa scape de tine, nu. Pentru nepoata mea, Diana, Peritolul a fost ultima solutie, a incercat mai multe tratamente, nu i s-a potrivit nimic, nu a fost dat in urma unui control superficial, ci dupa ce a facut o groaza de investigatii. Si da, a ajutat-o.
Voi stiti ca Peritolul se dadea si pe vremea noastra? Cu asta a crescut sora mea, mama Dianei
, si cu faina de orez carat cu sacul de tata de la o fabrica, astea erau cerealele![]()
dyanira spune:
Angelyna
tocmai nestle junior 1+ simplu ii dau si eu se pare ca nu ii prieste insa mai astept putin sa vad daca se obisnuieste burtica cu el.
Ramo si zici ca ai copiat la fizica ![]()
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Piolica, insanatosire grabnica sotului tau. Daca imi permiti, o sa sar cu niste sfaturi; nu stiu daca ai primit de la fete ca eu doar ce-am citit mesajul tau... In primul rand nu ii da cartofi sau da-i putini, cartofii fac rau sistemului digestiv, in special cand este bolnvav, pentru ca fermenteza. Incearca sa ii dai branza dulce/ proaspata (e bine tolerata), paine prajita (eu in crize biliare mancam si biscuiti din aceia de secara - foarte buni, mie imi place marca Wessa), peste slab, carne fiarta (slaba), supe, eventual iaurt daca simte ca il tolereaza. Sari cu ceai de sunatoare, anghinare menta, da-i eventual ceai cu lamaie . Lamaia ajuta mult ficatul. Mergi pe regimul stiut pentru copii mici, e bienvenit si pentru un adult. Enterovirozele severe pot da si crampe musculare chiar severe, daca i se intampla sa nu te sperii. Un coleg de-al meu de serviciu a ajuns la spital din cauza unei bucati de peste marinat si povestea ca cel mai tare l-a durut... fundul (bine, in cazul lui cu siguranta era vorba de o bacterie). Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
merci mult, am tot citit si eu pe net (la francezi), astia zic ca nu ar fi o problema cartofii si morcovii bine fierti. Nu o sa-i mai dau cartofi. Acum bea un ceai de menta.
Mamica fericita de bebelina Elsa
felicic76 spune:
uitai sa dau raportul:
Vlad este bine : in plina eruptie dentara, ne musca pana la sange, este extrem de inventiv la traznai, joaca lui favorita este stinsul Tv-ului de la buton, de preferat cat tati este la meci, si apoi fugitul din zona, rapid,
de nici pampersul nu i se mai vede
. Nu poate fi lasat singur nici maca un minut, daca nu-i in zona, sigur face ceva in eventual pericol.
Este mamos, lipicios, sta la iubit si intinde mana la pupat (coana preoteasa), cere mancare si apap(apa), il cere pe Fox la mangaiat(smotocit), de bietul caine are traume, se intristeaza cand il vede pe Vlad ca se apropie
.
Cu mancarea noi nu avem probleme, sta la indopat ca un curcan, diminetaza face o tura cu premergatorul, vine sa-i dau o imbucatura de sandwich, iar pleaca, revine cant termina ce are in gura si tot asa. Fructele le mananca in parc, masa de pranz acasa, in scaunel, iaurtul si fructele seara tot in parc.
Seara bea un bibe de 330 ml, are momente in care dimineatza nu vrea lapte in bibe, vrea cereale cu lapte si am mai introdus 150 ml daca are doar felul doi la masa de pranz. Eu tot sper sa doarma mai mult cu un lapte cald in burtica
Este hiperactiv ziua, doarme in reprize de 30-45 min, maxim de trei ori pe zi, seara la 8.30 suntem in pat, pana la 6,30-7 dimineatza, fara treziri.
dyanira spune:
Feli bravo pt falcone cel papacios ce ii faci de papa asa bine??
Eu vroiam sa te intreb de ce a crescut sora ta cu peritol?Sper sa nu te superi ca am intrebat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Lumi, bine ai revenit din concediu! Asteptam poze cu gemeneii nostri dragi.
Ca ma intrebai de gazeta, o sa pun poze cu Elsa, o sa scriu ce semnificatie are numele ei, cum se scrie numele in araba, in hieroglife, ce piatra pretioasa este atasata numelui ei, ce zi norocoasa are, horoscop, ce personalitati au numele de Elsa, ce evenimente importante au fost de-a rindul anilor pe 12 sept (ziua ei de nastere) si pe 25 sept (ziua botezului), citeva cuvinte despre nasi, parinti, bunici. Daca vrei mai multe detalii, in cazul in care vrei sa faci asa ceva pt gemeneii tai, sa-mi spui, si cind e gata Gazeta Elsei in lb romana ti-o trimit si poti sa o folosesti ca model. Dar va dura ceva, pt ca trebuie sa o fac si-n franceza. Oricum, tb sa fie gata pina pe 25 sept! O sa am multe nopti albe, ca mai am multe de facut.
Pup
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Dya nu stiu de ce ti s-a parut ca aici pe forum lumea este pro tinut copiii debracati pe frig...sau ca sunt criticate aratate cu degetul cele care imbraca copiii cand e mai frig...Nu asta era ideea ... Era vorba de cei care au scos deja de la naftalina caciulile de iarna si gecile de fas . Mi se pare normal ca la 19 grade sa ii pui doua bluzite,jacheta,blugi lungi, etc.. eventual un fes pe cap , dar mi se pare anormal ca la aceleasi grade sa ii pui caciula imblanita. Asta zic eu, ca ma gandesc ce vor face la iarna daca deja au scos arsenalul pentru ger
Nu trebuie sa fie cineva de acord cu mine, e doar o parere, pana la urma fiecare mamica isi cunoaste puiul cel mai bine si stie cum sa il imbrace. Dar am vazut cu ochii mei parinti care exagereaza cum adie putin vantul si sar cu caciuli si cu pulovere groase chiar daca ei au maneca scurta si nu le este frig....
Feli multumesc frumos pentru ajutor 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze