Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca, dar chiar asa, cum de nu i-ai dat body? Ah v-am spus? Eu nu am niciun body de-ala maieu pentru fi-mea . De fapt mint, am agsit unul in niste lucruri de la Ralu, are o bordura rosie, a dormit in el o data.

Dya nu-ti dau rosii. A imbraca copilul mai gros e una, dar a-l infofoli ca de toamna tarziu la 21 de grade e altceva. Tu chiar nu ai vazut copii exagerat imbracati? Uite, sptamana trecuta, cand in Bucuresti nu a fost chiar frig dar batea vantul, am vazut bebei de-a dreptul blindaati, mai ca aveau haine matlasate, ti-o jur. La astia se face trimitere in posturile alea... Si eu o imbrac pe fi-mea ca pe mine, e ceva normal sa fii subiectiv. Si na, ca sa vezi, cand mi se pare racoare cand ies din casa, apoi ma incalzesc eu, tin cont de faptul ca eu m-am incalzit de la efort iar Anda a stat pe un scaun tot timpul ala deci nu ii poate fi la fel de cald. Indicatorul meu ramane ceafa copilului imediat sub bluza, unde incepe spatele. Daca acolo e fierbinte e supraincalzita, daca e rece ii e racoare.

Bitza, probabil dr a recurs la Peritol ca se gandea sa te odihnesti tu, i s-o fi parut ca vrei cu tot dinadinsul ca Lucas sa doarma. Eu am recoltat pipi o singura data, am tinut-o cu punga lipita de pasarica cam o ora oana a facut ceva si nici nu cred ca am pus-o cum trebuie (prea sus) ca in momentul prestarii era culcata si trei sferturi s-a scurs pe pat. Insa la desprindere a fost rupere, vedeam cum i se ridica pasarica insa am tras pana la capat (toptul s-a intamplat mult prea repede pentru mine si nu m-am putut opri). Poate nus e inhiba de la punga ca am observat la Anda ca nici n-o simtea, si-a dat seama ca o are pur si simplu cand a dus manuta pe-acolo. Insa am observat ca acum chiar face pishu mai rar. Bafta!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Bitza asta cu peritolul nu as incerca o; stiu ca este f tare si este prescris mai ales in tratamentul alergiilor, geva gen antiinflamator. Ia o matusa si de la ea stiu. Legat de FE stiu ca preventiv se da 5 pic; pt Mihai, care avea lipsa de FE cf analize, tratamentul a fost 10 pic x 2 ori/zi. Iritatia putea sa fie si de la pampers; sora mea a avut mica oxiuri si in afara de mancarime, nu cred sa mai fi avut si altceva; dar o intreb.

Mimihoo
a intrebat de scaun; noi avem din cel care se leaga cu centura; stiu ca varianta cea mai sigura este cel cu sistem izo.

Sper ca nu am iscat o polemica legata de imbracat. Dar atat timp cat eu am trecut la pantofi si imi iau si haina dimineata, nu am considerat ca bona a imbracat prea gros copilul. I am inteles dilema Mirunei si ii multumesc de griji . Nu m am suparat si ii apreciez sfaturile, dar vb Dianei si Angelynei copilul tb imbracat cum te imbraci si tu.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

olita: le-am cumparat hunilor inainte sa plecam in concediu. am inceput 'antrenamentul' vinerea trecuta, dupa ce ne-am intors. e clar ca e cam devreme pentru instrument, Robi nu sta mai mult de 5 min pe ea, dar e pe zi ce trece mai cooperant. Inca nu a inaugurat-o.
Edi in schimb face pipi la olita in fiecare dimineata. Azi, am avut placuta surpriza de a vedea ca a facut si kk. nu-mi pare rau ca le-am cumparat si ca i-am pus pe olita.

imbracat cupil: maneca lunga si pantaloni lungi, f subtiri, cu posibilitatea de a fi usor inlocuite cu ceva scurt, lejer, in jurul pranzului. dar noi tot matinali suntem la iesit afara, in jur de 09.00, cand mie mi se pare racoare. in general, ii imbrac la fel cum ma imbrac si eu.

diana, iti impartasesc parerea privind imbracatul copiiilor, cel putin aici pe forum. in viata reala, e tocmai invers, vezi cum e certata Anca daca n-o imbraca 'adecvat' pe Carla?
la Dunare, la tara, am avut aceeasi problema. a fost destul de frig 18-20 grade, si nu le-am pus caciulita hunilor (nu ca ar fi vrut sa stea cu ea pe cap), nici dresuri pe dedesubt. cred ca mai aveam putin si mi-o furam la propriu de la toate babele din sat, cu atat mai mult cu cat Edi era racit si cu mucii in gura. clar, mama denaturata si inconstienta!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Luminita,300 multumesc! Dar punguta aia dupa ce o dezlipesti,are vreun sistem de inchidere,sau cum o duc eu pana la laborator?
Luminita si Lucas a regresat cu mersul,tot de la boala cred,e mai fricos...dar ne revnim noi si alergam direct!Vroiam sa te intreb daca iti mai cade parul???Eu iau vitamine Biofemina pt par,unghii,ten...sa nu-ti iei ca nu-s bune!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Luminita,300 multumesc! Dar punguta aia dupa ce o dezlipesti,are vreun sistem de inchidere,sau cum o duc eu pana la laborator?

eu am luat pipilica cu o seringa si l-am pus intr-un borcanel de urocultura, cumparat de la farmacie. punguta nu are sistem de inchidere...
intreaba si la laborator inainte, daca accepta mostrele in recipiente cumparate de tine. la noi la medlife de ex, nu accepta, trebuie practic sa mergi si sa astepti sa faca cupilu' in punguta la ei la cabinet, apoi trnasferi pipiul in recipientele date de ei.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Ramona eu vb de body cu maneca lunga/scurta purtat in loc de tricou. Nu vad rostul la doua bluze.
Lumi in Buc a batut f tare vantul (eu cel putin am si racit)si am preferat sa scoata afara copil cu muci cu tot, dar cu caciulita pe cap, decat sa stea in casa. Sau am ramas eu cu restrictiile de cand era mic: nu se scot copiii afara pe ploaie, vant si sub -15 grade .
Asta cu imbracatul cu scurte groase si pantaloni de lana mi s au parut si mie exagerate, ca au fost si de astia. Sunt curioasa, Nerantula ai scos copilul afara saptamana trecuta si daca da, cum l ai imbracat?

Mergi la inceput

Citat:
Luminita si Lucas a regresat cu mersul,tot de la boala cred,e mai fricos...dar ne revnim noi si alergam direct!Vroiam sa te intreb daca iti mai cade parul???Eu iau vitamine Biofemina pt par,unghii,ten...sa nu-ti iei ca nu-s bune!

eu am renuntat la orice fel de vitamine, n-au niciun efect!

in schimb, m-am tuns. ff scurt. sincer, nu mai cade asa de mult! si nu e doar o iluzie, fiindca firele de par sunt mai mici, chiar e o imbunatatire. sper sa tina.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi
Lumi in Buc a batut f tare vantul (eu cel putin am si racit)si am preferat sa scoata afara copil cu muci cu tot, dar cu caciulita pe cap, decat sa stea in casa. Sau am ramas eu cu restrictiile de cand era mic: nu se scot copiii afara pe ploaie, vant si sub -15 grade .

hai mai, ca n-am acuzat pe nimeni, sper sa nu te fi suparat. mie nu mi s-a parut rece la tara, de asta nu le-am dat caciula, desi erau raciti si in masina arata ca afara sunt 18 grade. dar daca mie mi s-ar parea frig, chiar si la 25 grade si sanatosi tun, i-as imbraca gros... adica daca mie imi e frig, lor nu le e?

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Am limbarita si cred ca mi o iau pana la urma si nu e nici macar 13 vb Piolicai..

Acum vreo 2 seri stand langa copil, dar neputand sa dorm am vazut un reportaj cu faimosul bucatar englez Jamie care incerca sa revolutioneze mesele din scolile englezesti. Eu pot sa spun ca am ramas cu gura cascata ce de prostii mancau copii aia de la varste f mici, iar concluzia din finalul documentarului chiar a fost tare: era ceva gen - in acest moment in GB copii traiesc mai putin decat parintii lor.
Ce mi se pare mie mai trist este ca si noi tot acolo ne indreptam, ca tot ce e din vest e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

golesti continutul intr-un recipient steril pentru urocultura, daca nu ti-a dat dr, ia-l de la orice farmacie, e borcanas de plastic in ambalaj de celofan si trebuie desfacut doar cand ai cu baga in el.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput