Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Bitza din cate povesteau fetele tb pus noaptea. Pt mucisori aspiratul si eventual paracetamol de 3 ori pe zi ca sa nu se agraveze. Dar cum a tras concluzia ca aveti infectie si oxiuri? Asta cu oxiurile stiu ca tb schimbat chilotelul f des, ca sa nu se poata inmulti. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Oxiuri pt ca e iritat la fund...a facut copro in spital si n-avea nik dar a zis sa refac.
Infectie...nu stiu s-a uitat pe biletul de externare si m-a intrebat daca face pipi putin sau f des

El a facut pipi mai putin in spital ca nu prea bea lichide,ca-l durea gatul...
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Vreau sa-mi exprim si eu regretul pt pierderea lui Patrick Swayze
Ghost e filmul meu de suflet,iar melodia de pe coloana sonora a filmului e the best ever.
angelynna82 spune:
Preety nu i-am dat pana acum carne de rata, eventual da-I doar din piept si fiert fff bine, ficatul din cate stiu e cam gras 
Mimihoo nu te pot ajuta cu sfat pt scaune de masina..noi nu avem masina 
Eva, am vazut si eu din pacate la stiri ca nu mai este printre noi… Dumnezeul sa il odihneasca
.
Piolica speram sa nu te imbolnavesti si tu si Elsa. Multa sanatate sotului 
Didididi, cat a fost vremea rea la noi o adormeam pe Crina in sac de dormit…ma iau dupa principiul ca daca mie imi este frig atunci si ei ii este, in timpul zilei avea dres, pantalonas, body…fiind la curte e destul de frig aici
, tu faci asa cum consideri 
Andy.p si sormea cand a venit de la scoala era rupta de foame…ea este in clasa a 3 a, dar oricum …sa aveti si de acum inainte zile bune
am pe voi cu drag
Bitza eu nu i-am luat niciodata pipi sikk pt analize dar daca as face asta as punea-o pe olita si de aici mai departe intelegi tu
am si speram sa fie bine
Peritolul e considerat medicament pt linistire….mai bine incearca cu ceva pe baza de plante, gen Calma Baby . Nu i-am dat deloc Fe
Dyanira, Crina are in fiecare zi body pe ea, daca este mai frig o bluzita in plus, nu dau cu rosii deloc, la fel procedez si eu.
Ziceai mai demult de lapte formula pentru 1+, am citit la pepenasi ca unele fete folosesc lapte de la Nestle simplu, fara nicio aroma, din acesta vreau si eu sa ii cumpar, tu ce parere ai? 
Pitica mea a cazut din pat 

, eram afara imi faceam treaba si ea dormea...s-a trezit...cum s-a miscat ca a cazut

, a adormit apoi dar in suspine

si intr-unmare oftat...uoffff
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
300 spune:
Piolica, insanatosire grabnica sotului tau. Daca imi permiti, o sa sar cu niste sfaturi; nu stiu daca ai primit de la fete ca eu doar ce-am citit mesajul tau... In primul rand nu ii da cartofi sau da-i putini, cartofii fac rau sistemului digestiv, in special cand este bolnvav, pentru ca fermenteza.
Incearca sa ii dai branza dulce/ proaspata (e bine tolerata), paine prajita (eu in crize biliare mancam si biscuiti din aceia de secara - foarte buni, mie imi place marca Wessa), peste slab, carne fiarta (slaba), supe, eventual iaurt daca simte ca il tolereaza. Sari cu ceai de sunatoare, anghinare menta, da-i eventual ceai cu lamaie . Lamaia ajuta mult ficatul. Mergi pe regimul stiut pentru copii mici, e bienvenit si pentru un adult. Enterovirozele severe pot da si crampe musculare chiar severe, daca i se intampla sa nu te sperii. Un coleg de-al meu de serviciu a ajuns la spital din cauza unei bucati de peste marinat si povestea ca cel mai tare l-a durut... fundul (bine, in cazul lui cu siguranta era vorba de o bacterie).
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Angelynna
exact asa a cazut si Lucas si are o vanataie pe frunte,dar deja trece.
sa treaca si crinului repede.
Eu ma tem de medicamente pt liniste,prefer sa ma plimb noaptea cu el in brate.Oare is normala?
angelynna82 spune:
Bitza esti o mama normala si fff buna pt Lucas
, Peritol se foloseste in cazuri extreme...gen nedormit deloc noaptea, plansete multe, agitatie, nervozitate...acum dupa cum simti si tu 
Sper sa nu ii apara nicio vanataie...la obrazul drept e putin rosie 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
andy.p spune:
Bitza multa sanatate va doresc..si noi am avut nopti agitate,da nu i-am dat nimik,mai bine m-am plimbat cu ea prin camera,sau am toot sisilit-o toata noaptea.Despre analize nu stiu ce sa zic ,n-am luat .Fe nu i-am dat.
Ange
si sa treaca repede buba..off ca asa frica mi-e si mie sa o las in patul mare si sa plec,mai ales ca ptr ea e ff distractiv sa vina fuga in picioare spre marginea patului
Acum ascult:'She's like the wind"..D-zeu sa-l odihneasca.![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
salutari,
babytza, nerantula, lidia
, multumesc si voua de primire!
nerantula, imi pare rau ca puiul e tot bolnav, stiu prea bine cum e, noi tocmai am trecut de o raceala... la Robi am inregistrat un mig regres privind mersul in picioare, tot in urma bolii, acum pare mai nesigur pe el... iar Edi stagneaza in greutate de 1 luna... asa ca te inteleg, dar sunt sigura ca isi va reveni, incearca sa fii putin mai optimista, e greu, dar mai bine sa nu ii transmiti si lui starea ta. te pup!
laura, am vazut pozele, sunt superbe!! ma bucur pentru tine si-ti impartasesc emotiile. 
ratonel, am citit din urma, ceva cum ca Sasha ar avea dinti... adica aparuse unul la un moment dat, care a si disparut inainte sa-l vezi tu. cam acolo am ajuns cu cititul din urma, dar mor de nerabdare... deci, spune-mi te rog: are dinti Sasha??????????
de o mie de ori!
piolica, succes la pregatirea botezului! suna f bine ce spui tu acolo. faina ideea cu gazeta, ne spui mai multe despre ea? m-ai facut curioasa... pupici.
dididi, suntem bine, si eu te pup, ne place mult inapoi acasa. iar in timp ce voi va laudati cu (aproape) 2 masele
, noi asteptam dintele nr 8 la Edi si, cel putin nr 5 la Robi... motiv pentru care nu am dormit deloc azi noapte, am dormit cu Robi care se trezea plangand din juma' in juma' de ora
... dar in rest, ma bucur ca papa f bine si sunt fff veseli si plini de energie.
multi pentru voi!!
bitza, tare rau imi pare de voi, sper din tot sufletul sa va reveniti repede!
intre cele doua plecari ale noastre, mare si Dunare, am stat vreo 3 zile acasa si le-am facut analizele de urina, speriata fiind din cauza febrei mari, nu ma gandeam ca e doar rosu in gat... au iesit f bine, si-ti spun cum am recoltat: dimineata, f repede, imediat dupa prima trezire, de regula bebeii fac pipi, acel prim pipi... i-am pandit sa se trezeasca si am pus pungulitele la fiecare. apoi i-am lasat pe spate, cu fundul gol, la aer rece apare si pipi-ul de regula mai repede...am avut ceva de furca sa stea pe spate, dar i-am momit cu Sportacus
... la Robi mi-a iesit, cu Edi am avut ceva de asteptat, am pierdut primul pipi si al doilea a sosit greu. nu e indicat sa pui punguta noaptea, de regula nu trebuie lasata mai mult de o ora acolo, apoi poate fi contaminata si analizele pot iesi aiurea. de asemenea, zona trebuie sa fie curata, eu la baie in seara de dinainte nu i-am mai dat cu cremute si ulei, ca sa fiu sigura, cat de cat, de rezultat... din acelasi motiv nu as folosi ptr asta olita, ci recipiente speciale pentru uroculturi, cat de cat sterile... succes si sanatate multa, multa!
ah, era sa uit. Fe hausmann: 1pic/kg bebe/zi. Noi avem aprox. 10.500gr, deci 10pics/zi.
si nu recomand nici eu Peritol, nu e cazul la voi...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Bitza esti o mama normala si fff buna pt Lucas , Peritol se foloseste in cazuri extreme...gen nedormit deloc noaptea, plansete multe, agitatie, nervozitate...acum dupa cum simti si tu ![]() Sper sa nu ii apara nicio vanataie...la obrazul drept e putin rosie ![]() |
Sper sa nu-i apara nici o vanataie!Mie cel mai tare mi-era ciuda ca nu l-a "simtit" interfonul decat cand plangea

Am citit prospectul la Peritol si suna cam scarry!Mai astept!Cred ca mi-a dat Peritol ca,de somn,facea galagie cand am intrat la ea in cabinet.

luminita2008 spune:
LA MULTI ANI LUCA, ANDREI, ILINCA, ALEXANDRU!!!!!
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI, JULAX SI LENY79! 
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."