Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Preety chiar nu stiu ce sfat sa iti dau despre carnea de rata, dar in afara ca e mai atoasa nu cred sa fie ceva.

Nerantula si Mihai a slabit 400 g in 4 zile de indigestie. Avea la 11 luni, cat la 10 luni, asa ca se poate si mai rau. Sa nu fie nimic la plamani, ca asta ar fi mai problematic. Carnita o pune la loc .

Piolica sa ii treaca repede sotului. Si sa nu luati niciuna din voi.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Luca Andrei Ilinca Anastasia Alexandru
Leny79 Julax

Mimihoo, nu prea-mi place rozul de la costumul acela, e cam tare . Sunt pro hainute sh, daca sunt de calitate si bine intretinute. Oricum nici la cel din Quelle nu ma bag, e 175 ron, cam multicel. Mai asteptam, inca n-a dat frigul. Oricum, azi iarasi am fost certata in parc ca n-am dat copilului un body pe sub tricou.

Piolica, multa sanatate sotului.

Eva

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Preety fratiorul Tinei din Italia a papat deja carnita de rata. Nu stiu cat de buna e pt ei, dar lui i-a placut si a tolerat-o bine stoamcelul lui

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor

Am ajuns acasa,finally..a fost prima zi adevarata de scoala,cand l-am luat la 12 era rupt,dar i-a placut

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:LUCA<ANDREI<ILINCA ANASTASIA<ALEXANDRU!!

LA MULTI ANI JULAX.SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Anca ma bucur ca sunteti mai bine.

Piolica vazut pozele cu Elsa frumoasa si expresiva..multa sanatate sotzului.

Preety,Muuh,Roxana,Nocom,Mimi,Didi,Cristina,andreutac,Ange,Dya,Sabinel

Nerantulacel mai important e sa nu coboare la plamani

Lidia am vazut si eu videoclipul,acum ca au zis fetele,e superb

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!!!
Cand credeam ca totul e bine...Lucas are muci!Am fost la dr si zice ca nu e nimic,dar ca urmare a povestii cu spitalul ea banuieste o infectie urinara si ,posibil oxiuri!!Imi vine sa-mi iau lumea-n cap!
Cum pot sa-i pun punguta aia de recoltat pipi???In spital i-am pus in 2 zile consecutiv si,probabil il inhiba ca nu facea nik.As vrea un sfat de la cele care ati recoltat??HELP
Si mi-a dat PERITOL ca i-am zis ca 2 nopti s-a trezit si se linistea doar daca ma plimbam cu el in brate.Eu acuma ce fac???Parca ziceati ca nu e chiar ok Peritolul asta???

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Anca oricum nu poti multumi pe toata lumea. Imi povestea bona saptamana trecuta ca au certat o "colegele" de parc ca il lasa pe copil pe "nisipul rece" in conditiile in care avea stramp pe el. Eu sunt adepta purtatului de body pt ca nu sta cu spatele gol.

Mergi la inceput

Julax si Leny!Sa fiti inconjurate doar de dragoste si fericire!
Ilinca Anastasia
Alexandru
Luca
Andrei sa fiti veseli si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am vazut ca se vb de imbracat si cred ca ma mananca limba degeaba dar vreau sa zic si eu ceva: eu il imbrac pe Andrei cum ma imbrac pe mine si eu sunt asa mai friguroasa din fire si probabil ca il imbrac mai gros decat ar fi cazul dar daca eu sunt in blugi mi se pare ciudat sa il imbrac pe el in pantaloni scurti.Si eu sunt adepta body-urilor mi se par super practice mare inventie.Si acum vroiam sa zic si vreau sa o luati ca o parere doar si nu ca o jignire mie mi s-a parut mereu ca parca e concurs cine imbraca copilul mai subtire e mai destept.Spun si repet poate e doar o parere dar eu zic ca fiecare stie daca copilul lui e mai friguros si acuma parca nu trebe lasati asa subtire imbracati numai ca sa zici ca asa se caleste sau ce bine rezista.E doar parerea mea.
Mai citesc din urma si revin.

P.S. Astept rosiile....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Bitza din cate povesteau fetele tb pus noaptea. Pt mucisori aspiratul si eventual paracetamol de 3 ori pe zi ca sa nu se agraveze.
Dar cum a tras concluzia ca aveti infectie si oxiuri? Asta cu oxiurile stiu ca tb schimbat chilotelul f des, ca sa nu se poata inmulti.

Mergi la inceput

Intrebare...cate pic de Fe Haussman dati copiilor???
Scuzati ca bombardez cu intrebari
Despre imbracat...si eu il imbrac pe Lucas cum ma imbrac eu...in plus ii dau sosetele de alea antiderapante sa n-alunece pe parchet.
Acum dupa ce a fost in spital am crezut ca e mai slabit si l-am imbracat putintel mai gros...de ex,ieri eu aveam pantaloni scurti si lui i-am dat pantaloni lungi subtirei si sosete ca mi se parea ca are picioarele reci

Mergi la inceput