Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 10
Mimihoo spune:
fetelor, vreau sa fac un sondaj despre scaun de masina cu isofix (are masina sistemul).
o sa-i iau Sofiei de la bbexpo si as vrea sa stiu de care aveti si care sunt plusurile si minusurile.
multzumesc!
Nerantula, imi pare tare rau ca Gruia este ink bolnavior. Sananate puiului, sa-si revina cat de repede voinicul!
Nerantula este de fapt cu tz? Am vazut o carte a lui Panait Istrati care se numea asa, si scria ca nerantzula este rapsodia copilariei.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
preety spune:
Buna ziua si de la noi!
Andy_garlo felicitari ptr operatia reusita si sanatate multa!!! 
Nerantula sanatate multa ptr bebe Gruia. Sa treaca repede si mucisorii!
Bitza la fel ptr bebe Lucas! si pentru ceilalti bebelusi bolnaviori 
Piolica sunteti o familie f f f frumoasa.
Andy.p
mamica, scolarel mic si fetita frumoasa
.
Pentru:
Luca de Maria2004
Andrei de Iriss_04
Ilinca Anastasia de Tigresa
Alexandru de Bilitza2007
Si pentru Leny79 si Julax, cu multe urari de sanatate si fericire
.
Mamidestefan sanatate multa!!!
Andreutac multumim de urari 
Didididi / Lumi / Baby_boy va
si mai astept vesti despre voi! 
In rest… azi am facut supa de rosii ptr noi si i-am scos piticei inainte sa sarez… a papat cu mare pofta; plus de vreo 5 zile nu-i mai blenduiesc nimic si vad ca incepe sa accepte mancarea pasata doar cu furculita din ce in ce mai bine.
Voiam sa intreb… voi ati dat carne de rata la pici??? Adica piept + ficat??? Am de la tara carnita de rata si nu stiu daca ii pot da sau nu…
In rest
si
toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
Nerantula spune:
Mihaela, intr-adevar, Nerantula e cu tz
si mi-a placut mult personajul lui Istrati.
Gruia haraie. Maine mergem sa il asculte iar la plamani. Si nu mai mananca chiar nimic. A slabit 300gr in 2 saptamani ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica salutare! fetelor vreau sa va intreb voi ce vaccin ati facut acum boboceilor?ca noi am mers pe schema infanrix dar acum hexa cica nu-i de gasit(mie mi-l procura dr de fam si acum nu-l gaseste)...in bucuresti se gaseste?sau poate fi inlocuit cu altceva? si inca ceva,,,ROR-ul se face tot acum?adik impreuna cu hexa?ca dr mea asa a zis ca le face pe amandoua o data dar mie mi se pare prea mare chin pt dav care si la 6 luni a urlat ca din gura de sarpe si a facut doar 1 ![]() voi cum ati procedat?pls help ![]() andy_g ma bucur ca a decurs bine operatia fetitei...off mititica...sper sa fie bine de acum sa nu mai treaca prin asa ceva vreodata![]() de DavidPoveste |
Nici noi nu am gasit hexa nicaieri. Am facut Pentaxim si a fost totul ok.
ROR la 1an si 3 luni. Ne mai gandim inca daca sa-l facem...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
EvaF spune:
Neata,
Am deschis mailul ca sa vad ce? A murit Patrick Swayze, parca a luat cu el o bucata din adolescenta mea. Ooooffff, cum pleaca unul cate unul.
Am deschis tv si aflu ca azi se implineste fix un an de la debutul crizei, de cand a cazut celebra banca americana.
Colac peste pupaza au venit rusii...
Doresc sa ii urez si eu prietenei mele dragi sa ii traiasca puiul mic Luca
si petrecere frumoasa!
La multi ani Julax, Leny si tuturor bbilor sarbatoriti azi!
Cand am stare si timp-am si musafiri- revin sa va citesc sa vad ce fac boboceii scumpii. Revin. 
Sanatate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Nocom spune:
mimihoo eu am scaun cu isofix dar pentru Matei, deci grupa mai mare, dar totusi iti spun cum se numeste pentru ca mai mult ca sigur exista si varianta 0-18 kg sau 9-30 kg, Indy Team Plus cu isofix. De el sunt f multumita, are cadru de aluminiu pe lateral ca in caz de impact sa protejeze copilul, este comod la drum dar nu si la somn caci modelul acesta pt copii mari se lasa pe spate in 3 pozitii dar tot nu cat ar trebui sa fie comod, asa sunt toate... In plus are si sistem de ventilatie si nu transpira micuta...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Nerantula David a slabit 400 g in saptamana cu enteroviroza. A pus la loc in 2 saptamani si chiar si un pic peste. Din pacate asa slabesc ei cand sunt mici, dau jos in cateva zile cat pun intr-o luna ![]()
Miruna cred ca i-am repetat de sute de ori cum sa procedeze cu necunoscutii 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
piolica spune:
Hello, hello!
la multi ani
Luca, Andrei, Ilinca Anastasia si Alexandru!
sa cresteti mari si sa ascultati de mamicile voastre.
La multi ani si pt sarbatoritele de azi
Leny79 si Julax!
Multumesc frumos pt mesajele voastre, sinteti niste dragute.
Lidia , sa stii ca eu am vazut videoclipul, insa nu am mai scris nimic ca eram frinta. M-am culcat la 1 noaptrea tot facind la chestiile mele pt botez. Mi-a placut mult videoclipul tau!
Sint cam suparata, sotul meu este in concediu medical toata saptamina cu gastroenterita, asa ca trebuie sa avem mare grija sa nu iau si eu virusul de la el, ca sa nu mai vorbesc de Elsa. Deja l-am pus in carantina in dormitor. Este alb ca varul, i-am facut niste cartofi fierti acum, dupa ce ca era slab cred ca o sa iasa din saptamina asta ca o aschie.
Nici eu nu ma simt cine stie ce bine, insa cred ca e de la oboseala, nu prea am dormit azi noapte.
Preety, eu as zice sa nu-i dai carne de rata, este foarte grea, mai ales ficatul.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
acum am vazut, asa e de cald in Ro? wow! aici sint 10 grade! 

Sper sa fie mai cald peste o saptamina pt botezul Elsei.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Didididi spune:
Miruna tu poti sa spui ce gandesti, ca nu dai cu parul. In plus, eu lucrez si baiatul e imbracat de bona 5 zile/sapt, care ce sa ii faci, sufla si in iaurt. Deci eu il preiau din parc gata imbracat, asa ca daca e prea gros/subtire sau alandala nu prea mai am ce face.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

ma bucur ca a decurs bine operatia fetitei...off mititica...sper sa fie bine de acum sa nu mai treaca prin asa ceva vreodata
de