FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Da, am intrat la voi in iulie cred , cand m-am hotarat sa fac inseminare cu donator la Sibiu, si citind ce scriati voi m-ati determinat sa merg aici. Doctorul cand a vazut analizele a pus in asa fel problema , incat desi nu mai voiam fiv , mi-a dat sperante sa obtin sarcina de la sot.Asa ca am zis hai sa mai fie o data .
- am luat marvelon cred ca 21 de zile
- da, singur mi-a facut-o (nu era alt doctor ginecolog in acea dimineata la clinica, doar anestezistul si geneticianul)
- am inceput din ziua a 3-a de ciclu, desi trebuia sa incep din ziua 2 initial, dar mi-a iesit prea mare progesteronul (2,27)
in ziua 1 si mi-a zis doctorul sa il repet in ziua 2 si avand in vedere ca a scazut (1,85), dar nu suficient(trebuia sa fie maxim 1,5) , a zis sa incepem in ziua 3 ca sigur mai scade si astfel sa fie ok endometrul, favorabil implantarii
- nu mi-a dozat estradiolul
- m-a felicitat , s-a bucurat iti dai seama si mi-a zis sa il tin la curent cu evolutia sarcinii
- 17 foliculi, 13 ovocite mature, din care s-au fertilizat doar 7 cu ICSI (rata mica de fertilizare datorita spermogramei foarte slabe in ziua punctiei), 6 embrioni de ziua a 3-a cu 8 celule, 3 blastocisti de ziua 5 din care transferati 2, al3-lea mi s-a zis ca nu ar rezista dupa decongelare
- monitorizarea 1 : in ziua a 6-a dimineata (dupa 5 zile de injectii care se fac seara)
- monitorizarea 2 :in ziua a 8-a (deci dupa 2 zile) care a fost ultima de stimulare
- ziua a 9-a ovitrelle seara
- ziua a 10-a nimic
- ziua a 11-a punctia
Va pup si va doresc sa aveti numai reusite la acest capitol si cat mai repede, de Craciun sa aveti burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

stai nu pleca ca mai am intrebari

daca ai facut inhibare (sa zicem inhibare)cu marvelon nu ai avut nevoie de inhibare in timpul stimularii cu orgalutran sau suprefact,adik toti foliculii au fost cam de aceeasi dimensiune?de nu ai avut nevoie de inhibare?
am citit ca ai facut cu puregon stimulare ,tot cu puregon fac si eu,cite ui /zi ai facut?ti-a mai scazut/crescut doza in timpul stimularii?
am vazut ca ai facut putine zile de stimulare ,ai raspuns f bine la trat...
mie mi-a dat sa iau marvelon 26 zile pina pe 11 oct si pe 16 sa incep stimularea cu 150 ui puregon,mi-a bagat o doza mai mica fiindca eu oricum am cam aceelasi raspuns si la doze mici si la mari...

stiam ca ai intrat pe la noi si stiam ceva de donator dar nu am mai zis...
te felicit ca nu ai renuntat a avea copilul vostru

sa mai treci pe aici ca mai am intrebarisi trebuie sa-mi raspunzi ca mi-ai dat multe sperante

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Raspund si eu prezent la apelul tau Bytzi.
Asa e,ai dreptate,toamna se numara bobocii!
Eu sunt in ziua a 6-a de ciclu,luni fac o ecografie loco si daca am folicul sun la Sibiu sa ma programez pt. inseminare pe ciclu natural.
Daca nu,astept luna viitoare cand voi avea cateva zile de concediu si cred ca optez pt. stimulare ovariana.
Acuma sa vedem, de vreo 2 luni mi-a venit CM la 26 -27 zile,in loc de 29-30 ca inainte. Nu stiu,o fi bine sau nu,eu din iunie n-am mai facut nici o ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Chiar daca nu prea scriu pt ca nu prea am ce, intru si eu aproape zilnic si sunt la curent cu tot ce ati scris.
Bubu-felicitari! Chiar ca ne-ai ridicat moralul!
Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, raspund si eu prezent la adunare si va tin pumnii.
Bubu, felicitari pentru bb.

Mergi la inceput

buna fetelor!
bubu,mi s-a parut super interesant ca ti-a dozat progesteronul in z1-2,stiam ca trebuie sa fie in jur de 1 cind se incepe stimularea,ai avut unde face sa-ti dea rez intr-o zi?
rodicutza,bafta multa sa ai foliculas....eu votez pt stimulare ,asa vei avea si mai multi foliculi mai multe sanse,daca tot ai citeva zile concediu luna care vine ia incearca si tu sa faci o IA cu stimulare ,vei avea sigur foliculi si in plus e batut in cuie nu mai poti renuntate pupic
andra,multumim si stii ca pumnii mei sint strinsi pt tine ,trebuie sa aveti rezultate la cit s-a injectat sotul tau,il admir

va doresc la toate un weekend placut

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, saptamana viitoare va fi momentul adevarului.Din pacate, in ultima perioada sotul a avut un disconfort urologic si sper sa nu avem iarasi probleme cu prostata...au trecut 2 ani de cand am tot facut tratamente.

Mergi la inceput

Nu mi-a dat nimic pt. inhibare in timpul stimularii.
- la primul eco (z 6) aveam foliculi de 11, 12, 13 si 14
- la eco al doilea (z 8) erau multi de 17 si erau si mai mici , de 15, 16, de aceea am mai facut puregon doar in acea seara
- puregon 250 UI/zi, fara a modifica deloc doza
- din ziua a 6-a mi-a dat cetrotide sa fac zilnic cate una , pana in ziua a 9-a, ca sa prevenim imbatranirea foliculilor
La mine doctorul a vrut sa faca protocolul total diferit de Cluj, deoarece avand acea experienta nereusita a zis ca il ajuta sa stie sa nu imi mai dea ceva la care nu am avut raspuns, adica la Cluj am facut gonal de 75, 3/zi si inhibare cu diphereline, si am obtinut doar 3 ovocite mature , iar aici 13 ovocite.
Iti raspund cu drag daca mai ai intrebari

Mergi la inceput

am uitat sa iti scriu de progesteron : l-am facut la Synevo (in Cluj sunt vreo 4 centre) si mi-a dat rezultatul dupa 3 ore, atata doar ca prima zi de ciclu a fost joi, a doua zi vineri l-am repetat si scazuse, dar a 3-a zi as fi vrut sa il mai fac o data dar fiind sambata la synevo nu lucreaza si asta e
dar a fost ok ca mi-a zis sa incep trat de stimulare in ziua 3, ca sa mai scada progesteronul si la ecograful din ziua 6 am avut endometru ok, parca 6,4 mm trilaminar, iar in ziua 8 era de 9,1 mmm, si uite ca s-a prins , desi exista varianta in care daca la eco din ziua 6 endometrul nu e ok sa congelam embrionii si sa facem embriotransferul in alta luna

Mergi la inceput

bubu,asta e ,deci ti-a dat cetrodine din z6 ,asta voiam sa intreb daca ti-a dat antagonisti care are ca scop prevenirea ovulatiei premature,m-am exprimat eu gresit am scris analogii care sint pt inhibare dar aia se dau doar din z1-2 odata cu stimularea si tu mi-a zis ca ai luat AC nu ai facut inhibare,scuze
si varianta ca daca endometrul nu e ok sa faceti ET la alt ciclu e super ok,deci chiar le are dr
eiii tot ai avut stimulare mai puternica..dar raspunsul a fost super ,foliculi asa frumosi in z6 ,trebuie sa ma mai nasc odata sa am io de astia ,nu mai zic sa fie mai multi de unu...asta e mi-a trecut timpul
sa mai treci pe aici poate imi mai vine vre-o intrebare prin cap
te pup si multumesc tare ,tare mult
andra,o saptamina???de ce eu tineam minte ca mai aveti de facut ceva trat,pai atunci pumnii sint strinsi pt tine si dumnezeu sa va ajute

deci nu mai veni nimeni la apel
sa mai strig odata

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput