FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 7
inna30 spune:
Buna fetele, am raspuns si eu la apel, mai intarrziata ca de obicei, dar eu va citesc zilnic, la fel ca si iuca, suntem alaturi de voi si va tinem pumnii sa reusiti curand sa fiti mamici. Eu sunt in curatenie si abia abia reusec sa fac fata..dar cu toate astea tot intru putin, macar seara.Voi pune poze cu galusca de 5 lunite jumate dar zilele astea, imi treb timp,va pupic dulce .
bytzi, nu mei este mult pana pe 16 oct, trece repede timpul, ia sa vezi, noi plecam iar la tara dar in jur de 15 oct suntem acasa sa te sustinem, ne intoarcem pt vaccinul de 6 luni..pup
bytzi spune:
am modificat in listutza mea numele cu rosu sa se vada mai binesi am constatat ca sintem o gramada de fete cu azoo la acest subiect
inna,multumesc ca intotdeauna o dragutza,spor la curatenie si asteptam pozici
dumnezeu ma va ajuta
bubu30 spune:
Sa stiti ca nu eu am fost cea care l-a anuntat pe doctor ca o sa am gemeni (era alta fericita) cand era Yarrina in cabinet ,ea a fost la ora 10 parca din ce am citit, si eu am sunat in aceeasi zi, miercuri , la ora 14.
Eu doar i-am comunicat valoarea la hcg, pt. ca la eco nu am fost inca sa stiu daca sunt 2.
Va scriu aceste observatii doar ca sa va incurajez si mai mult si sa vedeti ca sunt mai multe reusite, nu numai cate una ici colo.
Imi place foarte mult de voi cand vad cat sunteti de optimiste, asta o sa va aduca reusita. La mine asa a fost.
Toate procedurile facute la Cj au fost insotite de mult pesimism din partea mea, iar cand am venit la Sibiu si m-a vazut doctorul mi-a zis ceva care m-a durut dar mi-am dat seama ca are dreptate si anume ca cuplurile care nu sunt optimiste au o rata mai mica de reusita.
Din acea zi m-am schimbat total si tot timpul mi-am zis numai ca de data asta o sa reusesc.
yarrina spune:
Bubu multumim ca impartasesti cu noi trairile tale. Sa stii ca ne-a incurajat foarte mult reusita ta. Si inca o data ne-am convins ca am facut cea mai buna alegere mergand la acest doctor. Speram sa venim si noi cu vesti asa de bune in cel mai scurt timp posibil.
Sa mai intri pe la noi sa ne spui cum evolueaza sarcina.
evanescence spune:
prezent la apel
offf bitzy mereu va citesc si va tin pumnii
noi inca asteptam minunea ...luna viitoare se implinesc 2 ani de cand am aflat nenorocirea...cred ca ne rasfatam cu niste
am inceput totusi sa ii dau sotului Branca Ursului ca deh tot nu pot sa stau cu mana in san ...numai asta nu am incercat pana acum in rest de la hormoni la vitamine si inapoi....acum speram si in BU ca doar are efect hormonal si lui iar trebui...
va doresc din suflet sa se intample minunea mult visata....offff doamne pe toate va chem la botez si sper sa veniti si
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
bytzi spune:
bubu multumim ca ai intrat pe la noi ,eu nu prea am mai citit pe la sub inseminare dar mi-a zis o fata ca tu ai reusit fiv cu dr Ispasoiu si de aseara sint veryyy happyyyy
daca nu ma inseala memoria tu ai mai intrat cindva pe la noi
te mai asteptam,
aaa mai am ceva intrebari daca vrei sa-mi raspunzi:
-ai facut inhibare sau ai luat AC inainte de stimulare?
-punctia ti-a facut-o dr singur?
-din ce zi ai inceput stimularea?
-in perioada stimularii ti-a dozat estradiolul?
-cum a reactionat dr cind i-ai zis de val bhcg?
-citi foliculi ai avut-cite ovocite-citi embrioni?
-monitorizari ai facut din 2 in 2 zile?
hai ca te-am terorizat cu intrebarile ,dar daca tot venii pe la noi?
iti doresc o sarcina usoara si fara probleme ...aaaa care e secretul gemenasilor ,cred ca sint gemenasi la o asa valoare,nu?
te pup
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
eva,te pup si poate se intimpla minunea natural,stii eu tot timpul am in cap cazul lui pisik 06 care o aveti voi pe prima pagina(si care scria la Azoo) care a ramas natural cu OATS severa si cu 100mii sperm si ea cu ovare micropolichistice si care trebuia sa inceapa stimularea pt un fiv in Austria,aia chiar a fost o minune...asa ca nu se stie niciodata
venimmm la botezzzz
dumnezeu ma va ajuta