FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

azi am chef de scris

hai sa facem un pic adunarea
mi-e dor de :
iuca,care trebuie sa ne mai zica ceva despre puiuti si cum mai e sa fii mamica
dodo,mi-e tare,tare dor de tine,hai mai intra un piculet sa ne zici cum esti,nu mai stiu nimik de tine ,plizzzzz
cip,pe unde mai ciripesti,te pup dragutza mea
diana,sper ca nu ai cazut de tot in 'butoi',venim noi imediat sa te salvam,hai mai pofteste pe la noi
dma,ce mai face o mamica si o gravidutza in acelasi timp,nu ne-ai mai zis nimik despre tine,cum merge sarcina?ce face Maria?
hundak-ali,ce mai face gravidutza noastra?
inna,sa fiti sanatosi,tu esti intotdeauna prezenta cind vii acasa,multumim
eva,nu s-a intimplat minunea?ce planuri mai ai?sau are DD un plan cu tine
gabi,unde ai disparut?mai vino si pe aici cu prezenta
alexia,ati terminat tratamentul?mult noroc iti doresc la spermograma
maya,ai trecut de la azoo la oligo si nu ne mai zizitezi,asa-i,te pup si numai bine iti doresc
copilutzu meu dragnu puteam sa te trec cu vederea ,sper ca te-ai stabilizat si cauti solutii pt o noua incercare,trebuie sa reusim
rodicutza,hai ca a venit toamna,stii ca toamna se numara bobocii,hai sa-i numari cu noi,eu sper ca vom numara ceva in toamna asta
simonete,sa nu mai dispari dragutza,stiu ca-ti este greu,dar aici gasesti intelegere si sustinere,hai nu trebuie sa fii singura in clipele astea grele ,vino si te exteriorizeaza aici la noi
tabitha,te-am trecut si pe tine pe listutza,chiar daca nu ai mai trecut de mult pe la noi,dar esti tot de-a noastra,iti urez mult noroc la acest nou FIV ,sa dea dumnezeu sa fie si ultimul
yarrina,andra,monty,raluca pe voi va pup si merci ca imi tineti companie

ia acum sa vad cine ma iubeste si vine la apel,adik cine este alaturi de noi cele care mai bintuim pe la acest subiect

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Eu va citesc mereu, ca tare dragi imi sunteti si nu puteam sa lipsesc la apel. Sa stiti ca stau cu inima la gura pt voi atunci cand faceti vreo inseminare sau faceti teste, va tin pumnii si sunt alaturi de voi chiar daca scriu mai rar.

Noi suntem bine, mai avem un pic si implinim 5 luni, suntem mari, ne intoarcem dupa spate pe burtica si dupa burtica pe spate, suntem zambareti si jucausi si stam si un pic in fundulet.

In timpul sarcinii multi imi spuneau " te chinui o data si gata". Va spun sincer ca nu e nici un chin, cel mai mare chin e sa ramai insarcinata. Dar sigur ca cei ce imi spuneau asta nu stiau ce greu pot ramane unele persoane gravi.

Ieri soacra mea mi-a spus iar ca " te chinui tu acum..." si i-am spus ca nu ma chinui, ca e frumos si sunt foarte fericita.

Asa ca va doresc sa va "chinuiti" ca mine, sa va dea Domnul copii sanatosi si frumosi la toate fetele de aici.

Va pe toate

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

iucaasta voiam sa auzim

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytzi ma pt tine sa reuseasca FIV-ul sa te vad cu un sa cu si sa fii fericita alaturi de bebelusi si de sotul tau.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata!!
Da Bytzi citisem si eu de Bubu si chiar ca am prins mai mult curaj si speranta. Deci se poate!! E bine ca auzim de reusitele lui....ne fac sa avem mai multa incredere.
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Prezent !
eu somez, sunt si umpic cazuta in butoi, si nu vreau sa transmit starea mea , mai avem o injectie pe 1 oct si apoi in noiembrie la inceput sa refacem spermograma. Sper sa pot gasi si eu macar cativa gigei sa ii pot congela si apoi sa ma apuc sa strang bani de FIV. in rest sunt aici alaturi de voi si va tin pumnii ! Domane ajuta sa reusim cu toate cat mai repede si sa vina si bebele noatru ca este cam lunga coada la care stam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am raspuns la apel, pt. ca stiti ca tin la voi toate , v-am citit aproape zilnic, dar din pacate , eu nu am nimic de spus .
Acum ma duc sa ma caut la endocrinologie ,dar vad ca nu stiti pe unde are Marinescu clinica .

Iuca , arata-ne si noua puisorii tai la 5 luni....
Nu-mi vine sa cred , ce repede a trecut timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Yarrina , nu mai fi asa pesimista , auzi nu mai esti tanara la 27 de ani , eu ce sa mai zic.....baba adevarata , eu macar nu mai am timp , dar tu !? .... nu ai voie sa spui ca nu vei reusi , timpul e de partea ta , poate ca vei incerca de mai multe ori , dar vei reusi .

Mergi la inceput

uau,asa da activitate,chiar ne lasara-ti singure pe aici numai vre-o 4-5 fete mai bintuiam pe aici
chiar ma bucur sa vad ce mai faceti si ce planuri mai aveti

mai asteptam si restul fetelor

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Asa da...asa da...Ia sa vedeti acum ce o sa ne auda ingerasii cat de galagioase suntem si o sa ne trimita la fiecare cate un bebel.

Mergi la inceput