FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)
Raspunsuri - Pagina 5
yarrina spune:
Raluca ti-am dat PM. Sper sa nu se supere Bytzi ca am vorbit si in numele ei. Datorita situatiei in care suntem preferam sa fim mai "undercover". Chiar a-propos...fetele care apeleaza la donator...cu cine ati mai vorbit despre asta?
montytaiana spune:
in afara de voi dragele mele cu nimeni
oamenii nu sunt in stare sa inteleaga si sa judece cu sufletul lucrui si situatii mai simple
daramite un astfel de context
deci shisht
yarrina spune:
Asa este Monty...si la noi stim doar noi 2. Si e cel mai bine asa....doar cine este in situatia noastra intelege.
bytzi spune:
am revenit
am vorbit cu dr si facem asa
pina pe 11 oct marvelon
pe 16 incepem stimularea
pe 21 prima monitorizare
asa ce yarrina nu cred ca ne mai intilnim sau poate nu te grabesti tu tare cu CM
nu ma supar ca i-ai spus lui Raluca atit timp cit e pe PM
si la noi tot noi 2 stim plus ca fam nici macar nu stie ca am facut inseminari sau face fiv,se tot intreaba ce trat tot facem noi,asa ca cind imi fac injectiile incui tot sa nu vina nimenipe la mine
offffffffffffff ca greu mai e,dar expierenta asta nu vreau sa o impart cu nimeni,e doar a mea si a sotului meu
va pup dragutelor
ce mult mai e pina pe 16 oct
dumnezeu ma va ajuta
yarrina spune:
Daca te plictisesti acasa poti sa vii sa stai cu mine. Cand o sa fim toate burticoase trebuie sa facem o intalnire undeva la mijlocul distantei sa ne amuzam de cat ne mai stresam.
raluca30 spune:
yarrina mersi de pm..nu intrebam ca sa va localizez cu GPSuldoar asa in ideea ca mie mi se pare cam departe Sibiul,dar vad ca nici voi nu sunteti prea aproape..sa dea Dzeu sa reusesti cat mai curand si bytzi la fel
Eu experienta asta o impartasesc cu sotul si mama mea,ambii sunt deschisi la minte si suflet si abia asteapta sa vina bebele,dar bebele e incapatanat si intarzie...sincer nu as avea cui sa spun asta pentru ca nu vreau cand voi avea un copil sa-l priveasca mai "nu stiu cum",intelegeti voi la ce ma refer...dar din fericire eu am o mica speranta acum cu sperma sotului meu care cand apare cand dispare si ma gandesc la un plan de salvare a spermei cand apare(sa o congelam,eventual sa strangem mai multe mostre)si sa o folosesc cand sunt eu pe ovulatie prin inseminare,macar o data sa incerc si asa..desi e o nebunie,dar cine stie...
simonete spune:
Fetelor, stiti cumva unde e Marinescu Medical Center ?
Nu, nu-l schimb pe Ispasoiu , mai ales cand am vazut cat il laudati , dar la clinica lui Marinescu lucreaza o endocrinoloaga la care trebuie sa merg.
Daca ati stii sa-mi spuneti si cum ajung acolo de la Gara de Nord , ar fi nemaipomenit.
bytzi spune:
fetelor care sinteti la dr Ispasoiu cititi aici despre bubu care a reusit fiv cu dr Ispasoiu dupa 3 IA si un fiv la Cluj nereusite ,cred ca de ea zicea yarrina ca l-a sunat pe dr sa-l anunte ca are gemenasi cit era ea acolo,deja mi-a dat un impuls,trebuie sa fie bine si la mine
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142237&whichpage=9
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142237&whichpage=10
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142237&whichpage=11
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
aaaaaaaa aparu si simonete ,pe unde umbli dragutza
ia zi ce planuri mai ai?e posibil sa ne parasesti asa si sa nu mai dai nici un semn de viata
te pupic dragutza si mi-a fost dor de tine
intra la sub FIV si intreaba fetele de acolo,caci ele stiu mai bine si iti vor raspunde sigur
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
aseara ii ziceam sotului ca imi doresc atit de mult gemenasi si sa fie niste obraznicuti ca atunci cind vine tati de la munca sa stea doar calare pe el sa-l vad atunci ce zice ca prea e el linistit acum,a inceput si el sa rida sarcaul
offffffff iar sint plina de optimism si ii inspir si lui si mi-e frica sa nu fie iarasi acelasi esec de care m-am saturat si apoi sa ne fie iarasi greu...dar ca o alternativa de aparare sa nu-mi fie greu daca va fi iarasi un esec ce credeti ca am facutam cerut lista pt ce imi trebuie la dosarul de adoptie,dar incep sa-l fac numai dupa rezultat daca va mai fi nevoie
sper sa nu fie nevoie
va pup si haideti ca va molipsesc cu optimismul meu
diana,tu unde ai disparut?
dumnezeu ma va ajuta