FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Este...acum am observat verigheta lui. Dar sunt chiar curioasa....cred ca o sa-l intreb data viitoare.

pai atunci daca ar vedea sotia lui mesajele astea ar muri de gelozie....

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui montytaiana

buna dimineatza optimistele mele si multi pupici
chiar m-ati facut curioasa privitor la dl dr
cum strang si eu banuti ma inscriu si eu pe lista la el

cred ca dr asta are lipici

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Monty ti-l recomand cu caldura. Iti da un sentiment de incredere de nedescris. Pentru mine inseamna enorm sa ma cunoasca un doctor de cand intru pe usa...sa stie ce probleme am...de ce am venit...si mai ales sa-mi zambeasca. Plus ca-ti explica totul pe intelesul tau nu ca alti doctori care au impresia ca ai facut medicina impreuna cu ei si ar trebui sa intelegi ce-ti povestesc.

Mergi la inceput

Are are. La mine a avut. Daca vede sotia lui nu-i nimic....daca vede sotul meu atunci e grav. Zice ca am alt interes de tot merg la el.

Mergi la inceput

Citat:

Are are. La mine a avut. Daca vede sotia lui nu-i nimic....daca vede sotul meu atunci e grav. Zice ca am alt interes de tot merg la el.

am vrut sa zic eu...si vezi ca te-a lasat si singura in Sibiu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

ne-am gasit subiect de discutie
si el saracul e in operatie acum
am sunat sa-i zic ca am inceput numaratoarea inversa ,azi e a2a zi de AC,mai am putin stiti acum in rugaciunea mea ii cer lui DD sa-mi dea gemenasi

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Bytzi ce bine ar fi sa ne nimerim in aceeasi perioada. Eu tot singura o sa fiu ca sotu doar poate sa ma duca si sa ma aduca...nu sta cu mine. Ma si vad cu nasul lipit de geamul tau sa ma bagati si pe mine in seama...ca-s singurica si n-am pe nimeni...
De duminica mi-a dat si mie sa iau duphaston sa fim siguri ca-mi vine desi mi-a zis ca "nu-mi trebuie". Am o pasiune pentru oamenii de acolo la modul cum vorbesc. Mi-s dragi de nu mai pot. Si maine m-as muta.

Mergi la inceput

Citat:

. Ma si vad cu nasul lipit de geamul tau sa ma bagati si pe mine in seama...ca-s singurica si n-am pe nimeni...

pacat noi v-om face naveta ,caci nici sotul meu nu poate sta si in plus el nu ma lasa acolo,ma ia acasa ca se teme sa nu ma piarda

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

E mult drum pentru naveta...pe mine ma termina. Daca ii promit ca am eu grija de tine nu te lasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi si yarrina-daca nu sunt indiscreta din ce orase sunteti voi?ca tot ziceti ca faceti naveta...eu din Cta ma gandesc ca e cam departe Sibiul,dar daca reusiti voi sa ramaneti inaintea mea(ceea ce sper din tot sufletul), atunci merg si eu neaparat la Sibiu

Mergi la inceput