FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

eiii,yarrina ai vazut 7 ani ...si tu te plingeai ca nu mai rezisti ,de ce ti se intimpla tie toate astea.....ma bucur ca esti bine acum si ca dr te-a incurajat si mergi incontinuare,ai vazut mie mi-a zis dr sa renunt ,sa ma gindesc la adoptia de embrioni si eu tot nu am renuntat si el a vazut ca nu renunt a cautat incontinuare solutii....mai yarrina trebuie sa reusim dar atit timp cit nu renuntam
hmmmm tripleti ,ce frumos...dar si greu ...eu visez cu disperare la gemenasi ,de cind am vazut life niste gemenasi minunati nu stiu dar eu deja ma vad o mamica si de gemenasi ,offff de ar deveni realitate visul asta al meu
poate luna care vine ne intilnim pe la Sibiu,eu m-am mai intilnit cu fete de pe forum la Sibiu,acum daca ne-om nimeri prin aceeasi perioada

sa stii ca chistuletul l-ai avut in z3 dar nu a vazut dr care ti-a facut eco si el de la stimulare a crescut(nu asa ti-a zis dr),eu zic data care vine sa faci eco din z3 la altcineva,offf mai ,mai ce-i provincia asta nu poti sa ai incredere in nici un dr
monty,da toamna asta sper sa numaram ceva boboci,hai care se mai inscrie:bytzi,yarrina ...hai care mai pofteste care mai doreste

va pup pe toate fetele mele dragi

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

yarrina-imi pare rau ca nu ai reusit nimic luna asta dar nu se stie cand iti este scris sa se intample...stai optimista si se va intampla curand minunea
bytzi-iti tin pumnii toamna asta sa dea DD sa te vad cu gemenasi
eu ma pun pe lista pt noiembrie-decembrie
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Neata
Am ajuns la munci.Iar ma asteapta munti de acte. Bytzi eu ma duc iar la Sibiu in jur de 11-12 octombrie. Pai ieri cand am fost la dr m-am dus cu poza in dinti de la eco din Z2 si mi-a zis si el ca atunci chiar nu se vedea...deci am injurat degeaba biata femeie.
Am incercat sa-l intreb despre procedurile de fiv si nici n-a vrut sa stea la discutii. Mi-a zis ca sunt tanara si ca prima data am avut conditiile ideale pentru a reusi dar ca n-a fost sa fie si el crede ca vom reusi asa. Nu vrea sa ne gandim la FIV inainte de a face macar 4 inseminari. Cat eram acolo l-a sunat o pacienta care il anunta ca are gemeni. Era asa bucuros....parca erau ai lui.
Trebuie sa mergem mai departe....altfel nu vom reusi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Cat eram acolo l-a sunat o pacienta care il anunta ca are gemeni. Era asa bucuros....parca erau ai lui.

imi dau seama,stiu cit suflet pune in ceea ce face si simteam din glasul lui ca suferea si el alaturi de noi cind il anuntam de nereusita,de aia va intrebam pe voi (pe tine ,pe gabi care eram sigura ca veti reusi) cum ar reactiona in caz de reusita
imi aduc aminte dupa ce am ratat inseminarea cu 2 gonal/zi si apoi am facut cu closty,el era sigur ca nu voi raspunde la el si cind m-am dus la eco si a vazut un fol de 25mm in z9 era asa de bucuros ,a inceput sa rida si mi-a zis :avem foliculll

doamne ajuta ca data care vine sa fie bine,cu 1 gonal/zi faci stimulare? cit de tinara esti
hmmm sa stii ca ne c-am nimerim in perioada aia la Sibiu,poate pe cind faci tu IA eu fac monitorizari

va pup pe toate si hai la apel,pe unde v-ati ascuns

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Da, mi-a zis sa fac tot cu GonalF ca am raspuns bine prima data. Acum pot sa consider ca a fost un accident si daca si luna urmatoare va fi la fel atunci vom schimba. Bytzi eu am 27 de ani...nu-s chiar asa tanara cum zice el. Ar fi super sa ne intalnim....sa am cu cine conversa si eu...cineva care e in situatia mea.

Mergi la inceput

yarrina,27 ani a pai esti tinaraaaa,ce eu am 33 acus si tot un copil ma simt

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Asta conteaza cel mai mult...spiritul! Oare dr nostru are copii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Asta conteaza cel mai mult...spiritul! Oare dr nostru are copii?

am mai auzit intrebarea asta de multe ori
eu cred ca nici nu e casatorit

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Este...acum am observat verigheta lui. Dar sunt chiar curioasa....cred ca o sa-l intreb data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza optimistele mele si multi pupici
chiar m-ati facut curioasa privitor la dl dr
cum strang si eu banuti ma inscriu si eu pe lista la el

Mergi la inceput