FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor raspund si eu la apel. Nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat, dar de o saptamana ma lupt cu o faringita pacatoasa de care nici acum nu am scapat. Dar voi stiti ca va iubesc si chiar imi era tare dor de voi si abia asteptam sa intru sa vad ce miscare mai este pe la noi. Si ce vad? Multa, multa miscare. Bravo fetelor ca luptati si sa dea DD ca de data asta toamna sa vina numai cu reusite.
bytzi te pup dulce si sunt convinsa ca va fi o reusita mare pt tine anul acesta. Sa stii ca te voi urma si eu cu un FIV asa ca vreau amanunte despre aceasta procedura. Sa fie cu noroc!
andrabirni pumnii sunt stransi pt tine saptamana viitoare
Pup toate fetele, atat mamicile cat si viitoarele......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ma bucur sa citesc si de reusite-Felicitari BUBU!!
eu vreau sa va impartasesc experienta mea neplacuta de zilele astea...sunt fff norocoasa,stiti vorba aceea nu aduce anul ce aduce ceasul sau cam asa ceva...eram bine mersi, pozitiva si fericita vineri dimineata,ma dau jos din masina si trec la usa a doua sa iau ceva din spate si bang ma loveste o masina cu toata viteza de m-a zdrobit in usa si am lesinat un pic de spaima si durere...cat am asteptat sa vina ambulanta singurul lucru la care m-am gamdit a fost ca am doar 30 ani si inca nu am un copil si posibil am bazinul fracturat si toate visele se pot duce la naiba...nu stiu daca va imaginati ce am simtit pana am ajuns la spital si m-au testat,calmat ,am stat o zi la spital si am meditat la ce fragila e viata..offf..nu vreau sa ma lungesc pe forum acum,dar acum ca sunt acasa nu ma pot gandi decat ca vreau neaparat un copil in viata mea,accidentul asta imi spune ca viata se poate termina rapid si ca trebuie sa ma bucur de viata asa cum cred,iar eu musai vreau un copil,ma gandesc chiar sa adopt cat mai curand daca nu raman pana la sfarsitul anului...viata poate sa fie scurta,de asta trebuie traita intens sa incercam sa realizam tot ce ne dorim cat mai curand!
va pup fetelor!
PS>Ma intreb daca faptul ca mi-au facut raze x pot dauna daca raman insarcinata curand?oare trebuie sa astept ?aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Raluca , imi pare rau ca ai avut parte de experienta asta nedorita , dar radiografia te afecteaza doar daca erai gravida , nu influenteaza o viitoare sarcina peste o luna sau doua.
Asa ca stai linistita si te asteptam luna viitoare cu II .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Raluca,ma bucur ca nu ai patit nimic grav si un test cu II liniute sa te faca sa uiti acest incident.
Gabriela, multumesc pentru sustinere!!

Mergi la inceput

simonete si andrabirni multumesc- ma gandesc cat de oribil ar fi fost daca eram gravida si sa fiu lovita de masina...ufff...probabil afecta sarcina,bine ca nu am fost,as fi turbat cred daca era asa...sunt norocoasa...sper ca nu afecteaza razele astea x incercarile care vor urma sa raman gravida,au fost cateva la numar cred ca vreo 5- 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

raluca,groaznicccc,sa stii ca dumnezeu a tinut cu tine,asta este viata,niciodata nu stim ce se poate intimpla in secundele urmatoare,nu-ti fa griji ca nu cred ca te vor afecta cu nimik razele x avind in vedere ca va mai trece citeva luni pina faci o noua incercare,sa fii sanatoasa iubita

dumnezeu ma va ajuta

endometrioza, FSH 20
6 IA nereusite

Mergi la inceput

bytzi-mersi scumpo,sa dea Dzeu sa reusesti curand sa ai gemenii mult doritidar sa stii ca nu-mi place ceva la semnatura ta,aduce a negativism,nu ai avut 6 nereusite,ci doar 6 incercari,a 7 a e cu noroc clar(Dzeu a facut lumea in sapte zile,tu faci bebe din sapte incercari)Stai optimista!
va pup pe toate!

'one very lucky lady'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

raluca,sper sa fie asa ,merci tare mult,asta iti doresc si tie sa reusesti cit mai curind

dumnezeu ma va ajuta

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata!
Eu sunt in coma de somn! Ziua de luni e cea mai grea.
Ce frumos e asa cu multe fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

va pup fetele, mult succes, eu sap asta plec la tara si sper din tot sufletul cand ne intoarcem sa avem multe multe viitore mamici.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ySuO71w2G4rUkx3tKARIQQ?feat=directlink

Mergi la inceput