Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca subiectul zilei este gradi, iar din ce povestiti ma felicit ca am amanat acest proiect,desi mi-ar placea sa socializam mai mult, dar nu pot fi toate asa cum ne dorim.

Erina, parerea mea, trebuie sa discuti cu d-na, sunt sigura ca primul tau gand a fost ca si la ea tipa, cel putin eu la asta m-as gandi...iar fara o discutie nu o sa fi linistita, eu consider ca esti indreptatita sa ai pretenti sau sa soliciti raspunsuri corecte. Pana la urma nu te intereseaza ca sunt multi copii ci te intereseaza copilul tau, iar tu platesti sa fie acolo....daca la cresa de stat se plang ca sunt multi si fara conditii, aici nu au scuze, nu ca acolo ar avea.

Luy, micuta gradinareasa sa treaca repede peste aceasta perioada de reacomodare, e greu pt ea dar si pt tine.

papanash, sanatate multa.

Sabina, ma bucura vestile bune despre Sofia, sa aveti un an minunat si plin de realizari. scolarita.

Gabitz

vero si noi avem astfel de crize, le face doar cu mine si profita mai ales cand ma simte neatenta sau obosita, vrea atentie maxima, la noi nu merge cu distrasul atentiei...am avut succes cu " a ignora", iar pentru Cristi nu exista pedeapsa mai mare decat sa-l ignor sau sa nu vorbesc cu el.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Aici se fac in ficare an evaluari, la inceput de an si la sfarsit de an. Ei le numesc 'planuri de educatie'. Iti transmiti si tu cererile, in sensul ca te intreaba daca ai ceva imporiva educatiei religioase, daca vrei sa lasi copilul in excursii sau nu, ce doleante ai tu (au am intrebat de activitati gen engleza si ei mi-au zis ca nu fac la gradinita, dar pentru ca sunt 3 pitici romani in grupa, am putea cere cursuri de romana, platite de stat).
Evaluarea e acum mai mult de genul: mamanca la masa, doarme fara sa deranjeze pe altii, se joaca frumos, mai mult interactioneaza cu x sau y, cand avem de pictat face asa, cand avem ora de muzica danseaza si canta, ii place asta, am remarcat ca daca altii copii de la masa termina de mancat si primesc lapte, nu mai vrea nici el sa manance, desi n-a terminat si cere lapte...chestii de genul asta, dar care arata ca ele observa fiecare copil in parte. Facem planuri de cum sa scapam de tantrumuri, planuri de cum sa trecem la wc si altele de genul asta.
Si da, la noi pot verifica zilnic meniul si activitalie pe pagina de web, unde primim si informatii despre ce culoare e saptamana asta (au in fiecare saptamana cate o culoare la care lucreaza si trebuie sa incercam sa-i imbracam in culoarea respectiva).

Erina, gradinita unde merge Adi de Papanash nu e o solutie pentru voi?
Oricum, sunt de parere ca daca te-a deranjat ceva la una din educatoare sau ingrijitoare, sa stai de vorba cu ele, chiar daca nu sunt de la grupa Dariei.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Aici se fac in ficare an evaluari, la inceput de an si la sfarsit de an. Ei le numesc 'planuri de educatie'. Iti transmiti si tu cererile, in sensul ca te intreaba daca ai ceva imporiva educatiei religioase, daca vrei sa lasi copilul in excursii sau nu, ce doleante ai tu (au am intrebat de activitati gen engleza si ei mi-au zis ca nu fac la gradinita, dar pentru ca sunt 3 pitici romani in grupa, am putea cere cursuri de romana, platite de stat).
Evaluarea e acum mai mult de genul: mamanca la masa, doarme fara sa deranjeze pe altii, se joaca frumos, mai mult interactioneaza cu x sau y, cand avem de pictat face asa, cand avem ora de muzica danseaza si canta, ii place asta, am remarcat ca daca altii copii de la masa termina de mancat si primesc lapte, nu mai vrea nici el sa manance, desi n-a terminat si cere lapte...chestii de genul asta, dar care arata ca ele observa fiecare copil in parte. Facem planuri de cum sa scapam de tantrumuri, planuri de cum sa trecem la wc si altele de genul asta.
Si da, la noi pot verifica zilnic meniul si activitalie pe pagina de web, unde primim si informatii despre ce culoare e saptamana asta (au in fiecare saptamana cate o culoare la care lucreaza si trebuie sa incercam sa-i imbracam in culoarea respectiva).

Erina, gradinita unde merge Adi de Papanash nu e o solutie pentru voi?
Oricum, sunt de parere ca daca te-a deranjat ceva la una din educatoare sau ingrijitoare, sa stai de vorba cu ele, chiar daca nu sunt de la grupa Dariei.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Imi place ideea culorii saptamanale!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, ma bucur ca ti-am fost de folos.

Yaia, este foarte firesc si pertinent cum procedeaza la voi. Si ca elemente de evaluat, si ca obiective, totul. Este chiar ceea ce mi-as dori de la o gradinita (nu si programul de calire ). Discutiile preliminare sunt si la noi la prima sedinta cu parintii, pentru excursii trebuie sa iti dai acordul pentru fiecare excursie in parte. Si excelenta ideea cu culorile, cred ca asa le-ar invata si fii-miu.

Erina, ca veni vorba de sedinta, s-ar putea sa fie si la voi insa mai incolo. Eu am sunat acum directorul gradinitei sa ii zic ca incepem de pe 28 dupa ce terminam cu tratamentul de antibiotic si mi-a confirmat ca sedintele cu parintii vor fi in prima parte a lui octombrie, ca sa inceapta toti copiii pana atunci.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luati o scurta pauza sa fac un capitol nou!

Pana il termin sigur uit cui si ce vroiam sa raspund

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput