Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Deja grupa e completa,7 baieti si 5 fete!

Si voi sunteti in avantaj? Si noi: 5 baieti si 13 fete. Ba la noi ies chiar 2+ fete pe cap de baiat!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, da, Yaia, suntem in avantaj!Oricum, deocamdata, Sara nu are ochi decat pt Luca!

Roxana, o zi frumoasa sa avem cu totii!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Gata, am trimis poze pe mail-ul comun.

Am vazut pozele de la ziua lui Alex si Andrei, tare frumoase, o petrecere reusita. Am vazut si poze cu bebelusul Alinushei si pe Andrei de Nana, un scump.

Tot citesc ce scrieti despre gradinite, mi se strange inima cand ma gandesc ca vom trece si noi prin asta, incercam sa o pregatim in sensul ca vorbim cu ea despre gradinita si vom merge cel putin o ora pe saptamana sa faca cunostiinta cu educatoarea si sa intre in atmosfera, sa vedem de cand. Oricum ramane sa incepem de la 1 aprilie.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, Adi e bine, febra a fost de la maseaua care i-a erupt ieri si eu am amigdalita si nevralgie pe partea stanga, nu cred ca sunt contagioasa. Am stat pana acum in pat cu pilota pe mine si cu greu m-am ridicat, plec acum la treburile mele.
Greyeras, Adi e foarte incantat de gradi, sunt multumita de faptul ca am ales pt el ce e mai bine. Progresele sunt foarte evidente si acomodarea a durat 2 saptamani. Acasa povesteste despre jocuri si copii, despre Miss si jucarii, spune cuvinte noi pe care nu le inteleg ( probabil in engleza ), canta si danseaza intr-un anumit fel ( jocuri de-ale lor). Cand e acasa vrea sa mearga la gradi, de-aia in weekend plecam in locuri noi sa-i captam atentia si sa-i placa sa stea si cu noi .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

MULTI ANI traiasca in fericire si iubire, sanatosi si frumosi Oana Isabella de mami Amar si Andrei Laurentiu de mami Terrapin!

O viata plina de realizari si clipe de neiutat alaturi de cei dragi ,pentru balaceanu_l. LA MULTI ANI!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

ceamica, la multi ani,pentru soacra ta!
Va las pe voi sa terminati capitolul , eu nu imi vad capul de treaba. Am 10 kg de vinete de copt si unul de ardei ,plus gateala si prestat curatenie in gosporadie. Nu mai spun ca Andrei sta in fustele mele. Si e musai sa termin pana la ora 4 , trebuie apoi sa merg sa iau fata de la gradinita. Asa ca spor la scris fetelor si o zi cat mai minunata in continuare!
Pupici tuturor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici!!!

Eu sunt super nervoasa!!! Azi am asistat la cum se striga la un copil de la o grupa mai mare (RUSINEEEEEE!!! DE O SAPTAMINA NU MANINCI NIMIC!!! MANINCA CARNE!!! ASTA E CARNE!!! CARNE!!! CARNE!!! si tot asa pe un ton super racnit!!!),la sala de mese in timp ce era acolo si grupa Dariei.

Daria minca citeva boabe de strugure.
Mi-au adus-o apoi, foarte obosita mititica dar s-a animat cind m-a vazut...
Educatoarea mi-a spus ca "nu a vrut sa manince nimic" la prinz. Cind am intrebat de mic de jun a spus ca a mincat putin.
Pentru ca vazusem ieri ca ii pusesera pampersul foarte strins m-am uitat sa vad cum e pus astazi. Bineinteles ca suprapus si Daria avea numai urme pe burtica. Am chemat-o pe tipa care e la usa cu preluarile si i-am spus si aratat cum sa il inchida.
Cum ii puneam papucii Dariei i-am spus "of obosita mamei,nici nu ai papat...ceva de genul asta si se trezeste d-na L. sa spuan: A papat tot! si tot insista. I-am spus ca mi s-a spus ca nu a mincat si: Va rog nu dati raspunsuri constradictorii ca...

Am vazut ca sunt mamici care vin isi inhata copilul,nu intreaba cit a mincat, ce a facut...toata lumea pare foarte "bine" young professionals, familii de straini etc...
Daria nu merge la gradinita doar pentru ca nu am unde o lasa, am dat-o pentru socializare. Eu astept sa fie bine ingrijita si sa fie onesti!!!

Gabriela ma bucur ca la voi merg toate bine.

Mamici Daria maninca singura acasa, chiar cu miinile dar la gradinita nu ii place mincarea, plus ca nu e incurajata sa manince singura. Cind este hranita i se da in dorul lelii. Sper in timp sa manince mai bine desi ea e o pretentioasa iar cind o hranesc o iau cu povestioare.

Andreea pumnii strinsi pe vineri.

Emma multumesc mult.

Yaia la Daria sunt 9 copii. Nu stiu exact cite fetite citi baieti. intreb miine.

Greyerash ma uit la poze dupa somnul Dariei.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sa clarific putin: nu m-a deranjat numai ca era Daria in sala de mese ci faptul ca se foloseste asemenea limbaj si metode...
Inainte de asta i se striga altui copil: MAI, NU TE MAI MISCA!!!

Eu integ ca sunt copii dificili cu care nu functioneaza vorba buna dar nu cred ca la gradinita ar trebui sa se vorbeasca asa. Putea sa ii spuna frumos intr-o forma pozitica: Daca te ridici versi mincarea sau La sala de mese stam frumos!!!

Adimercedes ca tot ma intrebai odata despre ce m-ar atrage daca as dori sa emigrez...credca as alege Europa. E aproape de acasa.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buan ziua si de la noi!
Noi raportam o noua zi de gradi, stam bine in continuare, mai facem ceva figuri dimineata in sensul ca ne alintam in rest e bine.
Ieri am tinut-o acasa.Am fost la control si ne-a gasit d-na dr cu amigdalele marite si cu rosu in gat, am trecut pe augumentin si am zis sa o tin o zi acasa. Tati e in refacere si el pe antibiotic, dar de azi dimi vad ca ma simt si eu cam infundata.
Eu ma confrunt cu o problema cu bia(de fapt mai multe, dar le iau pe rand), cand nu obtine ceea ce vrea incepe sa tipe , sa arunce obiecte si se tavaleste pe jos. Am incercat sa o pedepsesc in sensul ca am dus-o in camera ei, am asezat-o pe scaunel si i-am zis ca e pedepsita pentru ca arunca cu obiecte si ca nu are voie sa se ridice de acolo pana nu-i spun eu. N-are nici un efect asupra ei. Am incercat sa-i spun ca daca se mai comporta astfel nu mai mergem in parc , nu-i mai cumpar jucarii.De asemnea am incercat sa o ignor.. Nici asta nu a mers. Nu stiu ce sa mai fac, sunt dezamagita de mine cred ca am dat gres in meseria de mama, nu reusesc nici cum sa o civilizez putin pe fii'mea. Multa lume imi spune sa o las in pace ca e prea mica sa inteleaga, dar eu cred ca intelege foarte bine totul si nu vreau sa o las asa, cred ca mai traziu o sa fie si mai greu sa ma inteleg cu ea. Plus ca e perfectionista. Nu suporta sa nu fie toate lucrurile la locul lor, eu sa nu pun mana pe ceva ce e a lui tac'su si viceversa, toate prosoapele de bucatarie sa fie asezate la locul, fereasca Dumnezeu sa nu fie ceva la locul lui ca face un scandal monstru....Asta e printesa mea .. desi ma scoate din pepepeni uneori, ma topesc dupa ea si abia astept sa plec acasa sa o strang in brate.
Cred ca trebuie sa iau ceva pentru memorie ca am uitat tot ce am citit pe forum, nu mai stiu cui am vrut sa-i raspund, sorry, intelegeti-ma si voi cu 2 bolnaviori acasa si la varsta mea.....
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, as fi la fel de nemultumita in situatia asta! Nu mi se pare normal sa li se vorbeasca asa copiilor, la fel cum nu mi se pare normal sa fie amagiti/mintiti chiar, parintii in ceea ce priveste mesele copilor. La noi, asta mi-a placut, onestitatea educatoarelor si ingrijitoarelor, am asistat la scene in care le spuneau parintilor ca nu au prea mancat copiii sau ca au plans unii dintre ei. Adica, eu prefer, clar sa stiu, ca sa actionez in consecinta!Altfel, ma bucura caldura lor, sper ca asa e tot timpul, asta nu am de unde sa stiu.

Iar daca am ales o gradinita privata, am facut-o si pentru a putea emite pretentii. Mi se pare normal sa fie o atmosfera calda, prietenoasa, copilul sa fie bine ingrijit, sa i se vorbeasca frumos, sa fie bineinteles pedepsit daca o merita! Totul, insa cu tact pedagogic si justificat!

Ati avut sedinta cu parintii? Eu zic ca va fi un prilej bun sa iti spui nemultumirile, doleantele, sugestiile. La noi e in 22 septembrie!

Uite pt mami si Daria cea cuminte!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput