Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Azi dau eu cafea, ness, ceai, capucinno, latte macchiato... da'mi tineti pumnii stransi? Am mare nevoie... |
Tinem si fara cafea...sa iasa totul bine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
bernix spune:
luy, offf, sensibila Me nu se lasa convinsa deloc cu tentatiile gradinitei...
Sper sa se readapteze usor, doar ea are ceva vechime in gradinarit!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Ma bucur tare mult cand citesc ca Daria, Sara si Andrei de aerpejunu fac o drama din mersul la gradinita.
Erina, incearca sa nu te stresezi atata in legatura cu apetitul Dariei. Daca sti convinsa ca e sanatoasa si n-are nici un fel de carente, da-i o sapt-doua de libertate totala in a alege cantitatile si felurile pe care le mamanca si las-o sa sa descurce singura la masa. Scoate toate gustarile si asteapta sa vezi ce se intampla.
De obicei asta functioneaza la noi.
papanash spune:
casa-i cu fundu'n sus, tre'sa fac curat, tre'sa ajung la banca sa-mi recuperez un card, tre'sa iau cadou pt soacra ca ieri n-am fost in stare ( o aniversam sambata, cred, dar azi mergem la spital), tre'sa spal rufe , sa incalzesc apa pt spalat moi ( nu avem apa calda de 3 zile), sa ajung la carrefour sa fac niste poze pt album Adi....of, si eu nu am chef de nimic, imi vine sa-mi pun o caciula groasa in cap sa-mi treaca durerea, imi acord o pauza de o ora si ma bag in pat, sa vad daca-i mai bine dupa.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bernix spune:
valentina, am studiat si eu site-ul scolii de dans unde va merge Alexandra si pare f tentant. Am notat pt mai tarziu... Sper sa-i placa Alexandrei.
bernix spune:
papanash
, sanatate! In situatii din astea eu ma ghidez dupa un proverb polonez care zice ca atunci cand ai mult prea multe de facut, e bine sa mergi la culcare!
greyeras spune:
Buna fetelor!
Am cam ramas in urma cu forumul, dar in ultimele zilr am mai facut una alta prin casa, am profitat ca a fost tati acasa si l-am pus la treaba.
De dimineata am fost si la control cu mandra, are 12.6 kg si 87 cm, e bine dar va merge in continuare cu Vigantoletten pana la 7 ani dar din septembrie pana in aprilie. In rest e bine, voinica tare si foarte razgaiata. Ieri ne-a facut o criza ca nu a vrut sa se imbrace cu un sarafan de blugi si a plans si s-a tavalit pe jos pana si-a ales ea altceva cu care sa se imbrace.
Cred ca ii dau si maselutele ca e tare irascibila si nici nu prea mai mananca, iar manutele sunt mereu in gurita. Cu olita mai mult dam inapoi decat inainte, in sensul ca acum a inceput sa faca pe ea si sa refuze olita asa ca am hotarat sa o lasam mai usor.
Am ramas datoare cu niste poze sper sa reusesc azi sa le si descarc.
La serviciu a fost cam naspa, mi s-a propus sa imi fac programul dupa mama, ceea ce pt mine este imposibil ar fi insemnat sa stau numai pe drumuri, iar concediul fara plata mi-a fost refuzat, asa ca voi renunta.
Multa sanatate bolnaviorilor.
Valentina imi pare nespus de rau pt ce i s-a intamplat lui Alex. E groaznic ce se intampla!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Eu sunt tot amarata, ca Maria a reinceput de luni gradinita, insa plange f.mult, inca de acasa, iar acolo refuza sa manance si sa doarma ![]() |
De ce imi suna cunosct?...Aaa, pentru ca si Tudor incepea sa planga inca de acasa, dar macar manca si dormea acolo. Insa mai avea tantrumuri. Acum nu mai are cum avea. Mai arunca cate o jucarie din mana de nu facem cum vrea el, dar lucram si la asta. Oricum, nu se mai da cu capul de podea.
La noi a durat cam o luna, dar dupa aceea s-a reobisnuit la gradinita, desi inainte de vacanta nu plangea deloc, dar dupa...a vazut cum e traiul acasa si nu mai voia la gradi...la noi au ajutat si Iris si Milja, in plus am eliminat factori de stres pentru el, adica ajungeam cam 15 minute mai tarziu, sa plece copii mai mari si sa fie doar grupa lui si educatoarele lui. Deci un gagiu pentru Meme la gradinita
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 E gri... Adica mai merg si vineri. Oricum e mai bine ca-n iulie cānd a fost o luna ratata. Acum mai avem sperante. |
Tinem pumnii stransi in continuare pt. vineri! Doamne-ajuta!
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aeperju
O nuuu. Eu l-am dus pentru acomodare trei saptamani in iulie. Apoi in august a fost pauza si am reinceput pe 14 sept. Deja stia ce-l asteapta. Astazi a plans doar cand sa intre in clasa si sa se desparta de mine. Le-am zis ingrijitoarelor sa-i dea jucarii si sa-l tina ocupat ca el e foarte activ si a fost ok. de luni intra sotul in concediu si mai luam o pauza de trei saptamani. speram ca va fibine si in octombrie cand ne reintoarcem la treburi. |
Hai sa-ti dau vestea proasta: la pitici asa mici, dupa fiecare vacanta, urmeaza reacomodarea, ca ei uita ca au fost acolo si le-a fost bine. Dar sper ca la voi sa fie bine de fiecare data!
Poze