Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
io-s defecta de ieri, mi s-au inflamat amigdalele,simt guguloi sub gat, sunt pe antibiotic. Am si o nevralgie cu ureche, masele, cap.
Multumesc mult pt urari. Am o soacra tare de treaba, sa-mi traiasca !
Maine avem deschiderea anului la gradi. De-abia astept sa vad cum o sa fie.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Luy, imi pare tare rau pentru voi, nu stiu ce sa zic. Ce zice Me, de ce nu vrea la gradi ?

Sabina,mi-a fost dor de tine, felicitari pt scolarita !

Aniast, bafta maxima ! Asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Nu-i prea mult de munca la mine la serviciu, insa nici n-am pe ce munci, calculatorul mult-asteptat (2 saptamani) s-a dovedit a fi vechi si defect si a trecut deja prin 2 sercice-uri. De aici si postarile putine.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Andreea, tin pumnii stransi-stransi sa fii insarcinata cat mai curand!

Sabina, bine ai revenit! Asteptam cu nerabdare povestirile despre Sofia. Ma bucur ca-i place la scoala si ca invatatoarea e pe ok.

La fel si la gabitz, mare lucru ca invatatoarea e o femeie cu capul pe umeri si nu-i incarca cu teme inca de la inceput. Sa stii ca nici Ana nu se joaca cine-stie-ce cu copiii. In afara de bucuria revederii, in rest fiecare are traseu separat. Doar din cand in cand isi mai aminteste si mai intreaba de prietenii ei, in rest se joaca singura.

Mergi la inceput

Erina, acasa mananca singura DAria ? Poate ii e rusine sa se lase ajutata la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

E gri... Adica mai merg si vineri. Oricum e mai bine ca-n iulie cānd a fost o luna ratata. Acum mai avem sperante.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

alinush, sa-ti traiasca pisicuta dulceee! Tare mult seamana cu Teo, iar el pare incantat de surioara lui, cel putin asa se vede din poze. Poate mai treci pe la noi sa ne povestesti cum va descurcati.

Am vazut si veveritii Anei, Doamne ce au mai crescut! Degetica a zis de Miruna ca-i "moasa" si pe Vlad l-a chemat la joaca.

Am vazut si fluturasul Nanei, frumusel si vesel nevoie mare. Tocmai am aflat ca-i bolnavior... Sanatate multa, fluturas-gradinarel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Eu intotdeauna am optat pentru 'better safe than sorry', am preferat sa nu fiu 'popu-lara', dar sa fiu intotdeauna in siguranta, dar eu eram deja mare cand am facut alegerea, cand eram copii parca nu erau atatea pericole...

Subscriu! Cand eram mici stateam afara - in fata blocului pana pe la 9-10 noaptea (Valentina poate confirma. Si ce ne mai jucam, si ce mai alergam!)
Si bine ai spus-o cu popu-laritatea, ca atunci o patesti mai repede / rau decat unul care nu prea e invitat la toate petrecerile (Rad eu acum si-mi pare bine, dar ce-am mai plans cand nu ma lasau ai mei pe la cate-o petrecere in liceu.)

He-he...am si mintit-o pe mama ca sa pot merge la un majorat intr-un sat de langa Onesti! De asta zic eu ca tentatiile sunt mari si chestia cu paza copilului nu prea merge. E mai important, zic eu, sa-i pregatim pentru orice situatie si sa-i invatat sa se fereasca de ele. Ar fi ideal sa nu fie nevoie de asta, dar nu traim intr-o lume perfecta...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

oooo spre fericirea mea astazi al meu baiat a plans dar putintel. i-am zis ingrijitoarei sa-i dea niste jucarele si gata, a uitat imediat de plans. sper sa pape tot sis a fie cumintel.

Emma, acomodarea tine cam 1-2 luni, depinde de copil. Sunt copii care se acomodeaza imediat si sper ca Andrei sa fie unul dintre ei. Observa ce-i place acolo si fa acelasi lucru in fiecare zi ca sa nu planga, exact ca azi. Si sa te astepti ca luni dimineata sa fi uitat deja rutina si sa mai scanceasca.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

O nuuu. Eu l-am dus pentru acomodare trei saptamani in iulie. Apoi in august a fost pauza si am reinceput pe 14 sept. Deja stia ce-l asteapta. Astazi a plans doar cand sa intre in clasa si sa se desparta de mine. Le-am zis ingrijitoarelor sa-i dea jucarii si sa-l tina ocupat ca el e foarte activ si a fost ok.

de luni intra sotul in concediu si mai luam o pauza de trei saptamani. speram ca va fibine si in octombrie cand ne reintoarcem la treburi.

numai bine!

-----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Andreea, tin pumnii pt vineri!

Mergi la inceput