Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
Suzyca o sa fie bine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
laurairina13 spune:
Monis, da tu nu mai zici nimic de tine? Cum e sa stai acas' in prenatal? Stiu ca muncesti la puloveras, dar totusi...nu cred ca iti ocupa tot timpul.. Apropo, acu tare ma bate gandu sa crosetez si eu unul fiimii, da nu prea le am cu tiparu, dimensiuni, model..etc..
Avalon? ce fac bebeii?
Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
lorelix spune:
DRagonitza, cred ca Monis si-a cumparat carucior+scoica+ landou de la Hauck .
LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
Katyuscha21 spune:
buna seara la voi burticute
am aparut si eu pe aici odihnita cat de cat
fug sa citesc din urma si mai revin daca mai e cineva
Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
RamonaCopot spune:
Hello Kathy, pe aici suntem si noi, ca am cam lenevit in weekendul asta !
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!
lorelix spune:
Elenic,
este normal sa ai secretie mai abundenta..dar asta incapand cu saptamana 28-29.
daca este candida nu te spala cu sapun sau detergent intim..numai apa simpla, ajuta si spalaturi externe cu ceai de galbenele+nalba
sanatate
.
LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Acuma ca zici si tu si Monis parca imi aduc aminte ca Lavi era cea fericita . Mi-ar fi placut sa se rezolve situatia si la Laura, dar ce sa facem nu toate sunt asa cum am vrea noi. Episoade din astea cu tati innecat in bautura si noi am avut in familia noastra. Acuma tata nu mai e si de asta are si mama libertatea de a mai merge in vizite asa lungi pe la noi si ne ajuta mai mult. Desi ne ajuta si el , pe mama nu o prea lasa sa plece nicaieri si nu mai vb de felul cum se purta cu ea. Toate trec...si pana la urma va zic eu ca or sa-si dea si ei seama cat de enorm au gresit fata de sotia/ copii lui. Tatal meu, in clipa in care s-a stins avea lacrimi in ochi si i-a pupat mana mamei mele cerandu-si ierare ca s-a purtat asa urat cu ea toata viata, ca nu merita si i-a zis "mama mea a scumpa". Ala a fost momentul cand a realizat cat de rau a fost cu ea. Nu putea sa faca asta cu cativa ani inainte??? In fine...cu pacatul asta ei pleaca de pe lumea asta, noi nu putem decat sa ii ignoram si sa ne rugam pt sufeltul lor. Ramona, 33+ DOMINIC ANDREI noi 3 AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!! |
Ele cu parintii, eu cu socramiu, da la specimenul asta nu astept miracole
31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Hello Kathy, pe aici suntem si noi, ca am cam lenevit in weekendul asta ! Ramona, 33+ DOMINIC ANDREI noi 3 AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!! |
si eu am lenevit da mai mult ieri ca sambata cu treburi prin casa ieri am fost un pic la plimbare prin magazine si binenteles sa ii cumpar de imbracat lui Andrei ca,creste vazand cu ochii si i-am luat si o noua jucarie care canta si cand m-am intins si eu in pat sa ma odihnesc a inceput concertul de sunt tehie de cap si aacumdar apucam sa atipesc un pic Andrei incepea sa dea drumul la jucaria aia sa cante,se inregistra singur si imi pune a la cap....copii astea-s riscurile materne
Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Ancutza_Bro spune:
salut burtici...am vazut ca am fost strigata la catalog...sunt si eu prin preajma...m-am trezit de vreo ora cam asa ...am fost azi la munca si mi-am depus prenatalul.
am vrut sa imi fac analizele dar nu mai sunt fonduri asa ca o sa merg maine dimineata sa le fac contra cost ... cu ce seninatate imi spuneau aia de la laboratoare sa vin in octombrie pe 6-7...sigur, poate dupa ce nasc ar fi cel mai bine ....grrrrrr.
imi era o ciuda ca ma trezisem dimineata la 8 dupa ce am adormit la 4 azi-noapte si aveam un somn...moamaaaaa...asa ca am venit acasa si m-am culcat, ca maine tot la 8 ma trezesc.
va
Anca 32+ Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 cand m-am intins si eu in pat sa ma odihnesc a inceput concertul de sunt tehie de cap si aacumdar apucam sa atipesc un pic Andrei incepea sa dea drumul la jucaria aia sa cante,se inregistra singur si imi pune a la cap....copii astea-s riscurile materne |
Astea cred ca is placerile de a fi . Lasa ca in doar 2-3 zile se cam satura de ea si o uita pe langa celelalte.
Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !