Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, e grele cu numelee...asa am patit si eu la inceput..ce imi placea ieri nu imi placea azi, nu ii placea sotului, ce ii place lui nu imi place mie si tot asa...La inceput pusesem Alessia Teodora, acu am ajuns la Mara teodora, si vezi ca si asa oscilam...
Daca era baiat, era mai simplu , ca ne place la amandoi din prima Rares Mihai, ca al Kreliei!

Chiar asa...Krelia, Ancutza, Lacramioara, Broscutza, Adriana..si mai suuunt multeee..pi undi preumblati????

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Sthephy o sa imi cumpar un zavor din ala de pus la usa, sa nu intre peste mine si Dominic si o sa-mi pupacesc minunea toata ziua .
Plimbare placuta !

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Many bani - felicitari pentru vestile bune

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotSi la mine is mai abundente scurgerile astea, bata-le vina. Pana acuma foloseam cate 1 absorbant zilnic, acuma deja is la al 3-lea pe ziua de azi. Si cateodata cand ma asez, sau pur si simplu stand in pat, simt asa cum curge, asa cum simteam cateodata ca imi curgea la ciclu. Atunci ma sperii, si fuguta la baie sa verific ce culoare are, cum miroase...sa nu cumva sa fie dopul ala . Din acelasi motiv doar chiloti albi port, sa vad orice...hartie igienica numai alba... si normal absorbantele alea la fel. Acum cred ca o sa trec la absorbante normale, gata cu alea slim...ca astea nu au aripioare si vad ca mai curge si pe langa...
Ramona, dar ce culoare are? Adica e ca apa sau de aia albicioasa? Te intreb nu ca stii cum ar fi normal, ci pentru ca ma terorizeaza. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

iti multumesc shtephy de incurajare sa sti ca am mai citit pe net un pic l am sunat si pe dr iosup care mi a facut eco si a zis sa stau linistita.iti multumesc inca o data pt grija si sfaturi esti draguta.ce bine este in pat mai mare dragul fac si eu haz de necazdoamne ce danseaza fimea in burtica imi este atat de drag sa o simt mereu imi ridic tricoul s o vad pup pe toate vb mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Si la mine is mai abundente scurgerile astea, bata-le vina. Pana acuma foloseam cate 1 absorbant zilnic, acuma deja is la al 3-lea pe ziua de azi. Si cateodata cand ma asez, sau pur si simplu stand in pat, simt asa cum curge, asa cum simteam cateodata ca imi curgea la ciclu. Atunci ma sperii, si fuguta la baie sa verific ce culoare are, cum miroase...sa nu cumva sa fie dopul ala . Din acelasi motiv doar chiloti albi port, sa vad orice...hartie igienica numai alba... si normal absorbantele alea la fel. Acum cred ca o sa trec la absorbante normale, gata cu alea slim...ca astea nu au aripioare si vad ca mai curge si pe langa...

Ramona, dar ce culoare are? Adica e ca apa sau de aia albicioasa? Te intreb nu ca stii cum ar fi normal, ci pentru ca ma terorizeaza.

28+ Chiara Ada

Pana acuma. cand foloseam 1 abs pe zi, era inodora, incolora, doar eram uda. Acuma a inceput sa fie mai albicioasa, dar de mirosit inca nu miroase nicicum. Cateodata parca ma si mananca putin si tind sa cred ca e candida, sau e in devenire, dar mi-am propus sa ma spal cu apa cu bicarbonat o perioada si daca e sa pun ovule ceva, o sa pun atunci aproape de nastere, daca o sa mai fie cazul.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suzyca

iti multumesc shtephy de incurajare sa sti ca am mai citit pe net un pic l am sunat si pe dr iosup care mi a facut eco si a zis sa stau linistita.iti multumesc inca o data pt grija si sfaturi esti draguta.ce bine este in pat mai mare dragul fac si eu haz de necazdoamne ce danseaza fimea in burtica imi este atat de drag sa o simt mereu imi ridic tricoul s o vad pup pe toate vb mai tarziu

Suzyca, statul la pat face minuni cu colul, cel putin. Cu capul e alta poveste . Stai linistita si bucura-te de dansul fetitei tale!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Suzy, hang on, o sa fie bine

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramo , multumesc, si la mine e la fel. M-am mai linistit. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ramo , multumesc, si la mine e la fel. M-am mai linistit.

28+ Chiara Ada

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput