Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai fetelor ce m-am speriat acum dimineata cand m-am trezit stateam in pat si asteptam sa miste bebe ca el nici bine nu ma trezesc si incepe a lovi si sa ceara papasi burta imi era asa de moale si relaxata bebe nici un semn sa miste si incepuse sa mi se faca pielea ca la gaina ca ma speriasem de ce nu misca si dupa un timp de mangaiat burtica a dat semn ca e prezent
am avut si vise ft ft urate am visat cica a murit mama si numai avioane masini oameni care plangeau si cel mai mult erau rude .....ce vis aiurea

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21
cand m-am intins si eu in pat sa ma odihnesc a inceput concertul de sunt tehie de cap si aacumdar apucam sa atipesc un pic Andrei incepea sa dea drumul la jucaria aia sa cante,se inregistra singur si imi pune a la cap....copii astea-s riscurile materne

Astea cred ca is placerile de a fi . Lasa ca in doar 2-3 zile se cam satura de ea si o uita pe langa celelalte.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

abia astept sa vad cum ai sa fii tu cam dupa vreo 2 ani eu eram epuizata cand incepuse Andrei sa mearga ca trebuia sa alerg in fiecare colt dupa el si ziceam ca nu am sa mai fac copii niciodata si uitema inca unul acum zic asa ca nu am sa fac mai mult de 2 si dupa vreo 3-4 ani... cine stie ce e scris sa mai am sau nu eu as zice mai bine nu

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

apropo de jucarii sa stii ca asa face le lasa balta pe toate chiar azi am sa stau sa sortez din ele care sa le mai strrang si care sa le mai arunc ca m-am saturat sa stau in genunchi sa strang jucariile din toata casa ma mira faptul cum de nu am jucarii si in frigider sau in oala cu mancare ca in rest stam bine

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am fost azi sa-mi fac testul ala cu glicemia provocata dar iar n-am rez nimic..aveau program dupaamiaza iar mi-e imi ghioraiau matele de foame nu puteam sa mai stau, asa ca ma duc maine dim
Elenic zici ca nu avem voie sa mancam si sa bem nimic cu cel putin 12 ore innainte???????...pai eu sunt obisnuita sa beau apa noapte la fiecare trezire ca m-i se usuca gatul....si med de fam nu mi-a zis nimic nimic..nici macar in ce consta analiza , nici cat dureaza...

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Am dormit de la 15 la 18 ...sa vezi la noapte ce numaar oi!!

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

of doamne cate fete ma sustinmereu am citit din umbra fara sa ma omor cu scrisul si v am urmarit pt ca sant in aceasi situatie ca voi adica am un bebe in burta si e normal sa ma intereseze subiectul,dar niciodata nu credeam ca voi gasi atata sprijin si intelegere.referitor la scurgeri sastiti ca eu leam de la inceput albe galbui si fara miros.am intrebat si mi sa spus ca este normal
examen de secretie am facut prin luna 5 si azi mai mi a dat o data ,totul a fost in regula cu secretia atunci sa vedem acum .scuze pt greseli dar stau intinsa si nu prea vad bine tastele.pt colul meu drag fac orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am dormit de la 15 la 18 ...sa vezi la noapte ce numaar oi!!

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Numeri la oi, fara sa rontai sau sa bei apa, sa fie sigur rezutatul ala, sa nu te ingrijorezi dupa aceea. Dr de fam nu ti-o mai fi zis nimica, ca tu erai hotarata sa faci analiza asta, desi el/ea nu ti-o recomadase...si s-o fi gandit ca esti documentata cu tot ce tine de ea, zic eu!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Suzycasi eu am scurgerile astea alb-galbui de prin luna a 3-a...doctorita mi-a dat canesten unguent dar nu a avut nici un efect...am mers asa inainte pana acum si tot asa o sa merg pana la capat...am citit pe foarte multe site-uri ca e normala secretia asta la femeile insarcinate asa ca nu ma ingrijorez prea tare.

mai nasol e ca acum cateva zile am gasit niste pete roz in scurgerile astea, si asta chiar nu-i bine...acum iau ovule poligynax si vad ca au revenit la culoarea normala.

cum ziceau si fetele...atata timp cat nu sunt maronii, sau cu sange sau urat mirositoare nu trebuie sa iti faci griji.

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Suzycasi eu am scurgerile astea alb-galbui de prin luna a 3-a...doctorita mi-a dat canesten unguent dar nu a avut nici un efect...am mers asa inainte pana acum si tot asa o sa merg pana la capat...am citit pe foarte multe site-uri ca e normala secretia asta la femeile insarcinate asa ca nu ma ingrijorez prea tare.

mai nasol e ca acum cateva zile am gasit niste pete roz in scurgerile astea, si asta chiar nu-i bine...acum iau ovule poligynax si vad ca au revenit la culoarea normala.

cum ziceau si fetele...atata timp cat nu sunt maronii, sau cu sange sau urat mirositoare nu trebuie sa iti faci griji.

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Asa este..canestenul este frectie...ca si apa cu tamtum rosa...tot de la mama natura trece

Mai ce ma enerveaza reclama de la Ikea

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

si eu am scurgeri din astea de care vb voi si am fost si eu la medic si ca de obicei la ametitii astia aici toate sunt normale cred ca imi schimb lenjeria de cel putin 4 ori/zi ca noaptea stau si eu mai lejerabine ca si eu le am scurgerile astea de cand am avut prima menstruatie si am luat si ovule si tratamente si tot nu atrecut poate ca asa trebuie sa fie la mine

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput