Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)
Raspunsuri - Pagina 19
elenic spune:
Va spun "buna dimineata" cu gura pana la urechi
am venit cu vesti bune!!
NU am DG!!
Rezultatul astazi a iesit f bine, 126 (fata de 170 cat mi-a iesit prima oara). Am avut o saptamana de cosmar doar pt ca tampita aia de asistenta nu mi-a spus ce trebuie sa fac, nici macar cand m-am dus la test nu m-a intrebat daca am mancat/baut ceva in ultimele 12h 
Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca totul e bine, sunt asa de fericita! 
P.S. si am voie sa mananc ORICE
... inclusiv dulciuri!!![]()
25+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
DORIS_71 spune:
Buna dragele mele
, in sfarsit am terminat si eu cu examenele, nu-mi vine sa cred, a fost un cosmar, prea multe si prea mult stres dar am scapat. Acum sper sa fiu si eu mai activa, am mai citit si din urma ceva dar am si pierdut cateva capitole. Sper ca primul nostru fulgusor sa fie bine, ma
ptr. ea si ptr. mamica ei si sper sa primim vesti bune.Am cumparat si eu ptr. BB si hainute si paturele si saculet de dormit, si am luat si primul pachet de pampersi de 2-5kg. Mi-a mai ramas de luat tot ce tine de baita, creme, ulei, sampon, sapun etc. dar cred ca am sa le iau cand ma intorc in Italia.
Acum merg inapoi sa citesc din urma si mai revin.
Doris
29+
Matteo ......
poze
shtephy spune:
Hello fete!
Multumesc LauraG.Vineri merg la medic si imi va prescrie un antibiotic ,e o lista intreaga pe antibiograma.Tu ce bacterie nerusinata ai avut?Eu Klebsiella pneumoniae 
Ramonika trec repede 3 saptamani si ai sa poti sa faci nani mai mult sa fi odihnita pentru bebelina
Ionelamaria sanatate multa,sa te faci repede bine
.poate e o indigestie.
La mine e a patra zi de cand am ameteli si am descoperit la analize o foarte usoara anemie dar nu stiu daca asta e cauza ca am avut si anemie severa si nu eram asa de ametita.
Lylyana cate zile de antibiotic trebuie sa iei.Am uitat ce bacterie ai avut tu acolo.E coli?
Simina nu pot sa cred ce nesimtiti
Laurairina hai ma ...nu te-am gonit,vroiam sa nu ramai singura
.Vrei sa zici ca ai adormit spre dimineata???of of
Eu am adormit imediat,nu m-a mai prins ora 3-4 de ceva vreme.
Ai incercat cu lapte caldut inainte sa te culci?
Dragonitza sunt sigura ca vei veni numai cu vesti bune.Tinem pumnii stransi.
Dienutze mama astia nu ne lasa pe stanga.Nu stiu ce om mai face![]()
RamonaC eu habar nu am de obiceiul asta cu moasa si ursitori.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Laurairina hai ma ...nu te-am gonit,vroiam sa nu ramai singura Eu am adormit imediat,nu m-a mai prins ora 3-4 de ceva vreme. Ai incercat cu lapte caldut inainte sa te culci? ![]() _ |
Sau deja ma ia somnicu acusica...Laura,
32+
Mara TeodoraAMR 8 saptamani !!
poze
shtephy spune:
citat din mesajul lui elenic NU am DG!! |
Bravo!!!Ma bucur tare tare.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui shtephy Hello fete! Lylyana cate zile de antibiotic trebuie sa iei.Am uitat ce bacterie ai avut tu acolo.E coli? _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
da, despre e-coli este vorba. mi-a dat ampicilina (amoxicilina)500 mg-adica poti dubla, forte, 28 capsule 7 zile cate 1 la 6 ore
31
Alexandru
vias spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Gata, am facut update la AMR! Inca 8 saptamani! AM facut mai inainte programare la doctor! Joci merg la Tg Mures sa il controlam pe bebe si sa imi fac si niste analize! Pupici! Lavi, 32+ mami de Rares CristianAu mai ramas 8 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
si eu merg joi la Tg Mures...
unde anume mergi tu????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
Pai, tot ce e posibil! Numai ca nu stiu exact la cat e ea programata sa mearga la control! Camy, daca citesti mesajul zi-mi si mie la cat ajungi la Mures? Eu am programare la 11.00! Mi-ar placea tare mult sa ne vedem! Oricum noi avem cam acelasi DPN si sigur o sa ne intalnim la nastere! Lavi, 32+ mami de Rares CristianAu mai ramas 8 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
eu am la 14:00 dar ajung mai devreme pt ca vreau sa imi aranjez ceva pt cand nasc acolo..o cazare ceva pt sot...
Dar tu unde mergi....la spital sau la particular?
Eu merg la medcris la usurelu...tu?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Sau deja ma ia somnicu acusica...Laura, 32+ Mara TeodoraAMR 8 saptamani !! poze |
Stai linistita,mi-am dat seama
Acuma,pana diseara nu te lasam sa mergi la nani,da?
Daca dormi la pranz atunci clar asta e cauza si daca reusesti sa fentezi vreo doua zile somnul asta de frumusete,de care oricum nu ai nevoie,cred ca iti vei reintra in normal cu nani de noapte.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
tinonino81 spune:
Buna fetele!Ma bucur sa vad ca sunteti bine,si eu sunt bine.
Am vazut ca s-au intamplat destule decand nu am mai intrat,am avut o problema cu netul(am uitat sa-l platesc
daca ati mai pomenit
,dar bine ca s-a rezolvat).
In primul rand felicitari Lorelix pentru casatorie si pentru Pirelia,sa fie intr-un ceas bun
.
Camy si Lavinia sa ne aduceti vesti bune de la doctor,si poate chiar va intalniti![]()
Imi cer scuze ca nu-mi mai amintesc acum,dar oricum va pup pe toate

Eu dorm bine noaptea,dar incepe sa devina tot mai dificil intorsul de pe parte pe alta![]()
Am vazut ca va faceti griji pentru kg luate,eu imi fac griji ca de vreo luna nu am mai luat nici un kg,burtica creste,sper ca bebe e bine,merg joi la dr.la control si ecograf
: 31+

!