Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari Elenic pentru rezultatul bun, acum poti papa tot ce-ti doreste inimioara!

M-am intors, ca am mers aici la magazinul de langa mine, am luat paturicile, eu am ales culoarea verde pt flacaul meu si pt prietena mea am luat bleu...foarte frumoase si am primit cate o sapca si o pereche de botosei la pachet, dragutele foc
Si am cumparat si abtipilduri pt acmera lui bebe...toate atat de ferumoase cu personaje din desene animate...abia astept sa vina Pustache sa le punem impreuna ...am pus numai unul cu Shreck..ca nu m-am putut abtine..si am rugat pe nenea vanzatorul sa-mi pastreze si alba ca zapada si cei 7 pitici..si gata, am rezolvat si treaba asta...sunt asa de incantata

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

si i-am mai luat lui Flavius o pereche de pantalonasi cu vacute pe ei , un sac de dormit...dar e din bumbac, e mai usurel asa, manusi, botosei, un body si inca 2 perechi de pantalonasi, dintre care unii roz cu prajituri si multe inghetate pe ei...sunt de fetita cred..dar sunt asa frumosi ..si gata..nu-i mai cumpar nimic de imbracat ca deja nu cred ca o sa apuce sa le imbrace pe toate ...asa zic mereu ca nu mai cumpar si apoi ma infig ca nesatula .

voi ati cumparat scutece din tifon sau ati luat material sa faceti scutece?
Cum e mai bine?..nu vreau sa imi infas copilul, vreau doar sa pun in scoica si sa mai am vreo 2 pt orice eventualitate...
oare cum e mai ok?

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Doris ma bucur tare mult ca ai scapat de examene.Acum ai nevoie si de odihna sa se compeseze un pic cu perioada stresanta.Cat mai stai in Ro?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Camy, eu am luat 2 scutece de finet, am mai luat si 3 metri de latime 90 cm, sa cos eu. Dar tot asa, de pus prin cosul de masina, pe canapea, nu stiu inca, in orice caz, nu sa o infas.
Pe un scutec am dat 6 ron, iar pe metru 5 ron, deci iesi mai ieftin oarecum. Eu am vrut la metru sa fac dimensiune mai mare, nu ca e mare diferenta de pret.
Am luat alb, erau diferite imprimeuri, dar cam babesti, parerea mea.

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Tinonino inteleg ca a trecut otita.Asta e foarte bine.
Acum ca ai platit facrura te asteptam mai des.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Camy, eu am luat 2 scutece de finet, am mai luat si 3 metri de latime 90 cm, sa cos eu. Dar tot asa, de pus prin cosul de masina, pe canapea, nu stiu inca, in orice caz, nu sa o infas.
Pe un scutec am dat 6 ron, iar pe metru 5 ron, deci iesi mai ieftin oarecum. Eu am vrut la metru sa fac dimensiune mai mare, nu ca e mare diferenta de pret.
Am luat alb, erau diferite imprimeuri, dar cam babesti, parerea mea.

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

si eu am scris tifon ..dar despre finet era vorba...
O sa caut si deja facute atunci sa nu mai merg si la croitorie sa le faca...si eu cred ca o sa cumpar doar 2 sau 3...mai multe nu-mi trebuie zic eu..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

shtephy si eu am avut aceeasi bacterie ca tine, din lista de antibioice la care eram sensibila, din antibiograma, ginecologul a ales augmentin 1 la 12 ore timp de 10 zile si ptr. a evita candida, seara spalaturi cu bicarbonat, a fost ok nu au aparut complicatii. Bafta
Camy, eu am luat scutece de finet gata facute (5 lei buc.) si de muselina, toate mamicile au zis ca sunt utile. Sa vii cu rezultate bune joi
laviniablaga multumesc

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 102

Mergi la inceput