Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

eu dorm si pe stanga si pe dreapta, tocesc oasele pe ambele parti, am incercat cu picioarele mai sus adica sprijinite pe perne dar m-am trezit foarte obosita dupa ce am alergat toata noaptea dupa perne

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavi....inseamna ca o sa te intalnesti cu Camy joi la Tg Mures????
Daca am retinut bine si ea tot joi vine la control...

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Pe mine ma dispera pozitia in care dorm, multi spun ca nu ai voie pe dreapta si ca e bine pe stanga, altii spun ca nu ai voie pe spate...FRATE!!!!!!!!inebunesti cate pareri, eu dorm pe spate, spre disperarea sotului meu(pentru ca am inceput sa sforai) ca si pe stanga si pe dreapta ma loveste asta mica, si simt ca nu are nici ea o pozitie buna , ma trezesc amortita dar ce sa-i faci..

28+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC referitor la faza cu dormitul...eu pot dormi bine pe ambele parti si pe dreapta si pe stanga, si uneori ma trezesc dormind pe spate! Cat despre faza cu ursitorile, la noi se practica la botez toata treaba asta!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Mama lor de olteni ..cu obiceiurile lor ...
Eu moasa am zis ca o pun pe o prietena a mea de acasa, care momentan lucreaza in TM. Si mama ma intreba aseara, da vine Monica (moasa) sa il scoata pe bebe din spital si sa ii punem ursitorile??? ideea de moasa imi place dar toate babismele alea..ma dau gata. Asa ca i-am zis la mama sa faca ea ce crede ca trebe facut, sa imi zica ce sa-i zic la fata aia sa aduca, daca trebe.. si pe noi sa nu ne mai streseze cu din alea... Dar parca vad ca in ziua respectiva o sa raman surprinsa de de o sa vad sau aud .

noi am zis ca va fi distractiv, asa stiu ca moasa scoate bebelul din spital, apoi la baita aia de dupa botez ea duce apa la un pom tanar mar sau par, mai sunt tot felul de chestii haioase, o sa ne oprim cand devine agasant

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Lavi....inseamna ca o sa te intalnesti cu Camy joi la Tg Mures????
Daca am retinut bine si ea tot joi vine la control...

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Pai, tot ce e posibil! Numai ca nu stiu exact la cat e ea programata sa mearga la control! Camy, daca citesti mesajul zi-mi si mie la cat ajungi la Mures? Eu am programare la 11.00!

Mi-ar placea tare mult sa ne vedem! Oricum noi avem cam acelasi DPN si sigur o sa ne intalnim la nastere!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

De ce vorbiti de lucruri sfinte: dormitul pe burta???? Tareee mi-e dor sa ma latesc cat patul pe burta!!! Las' ca vin ele si vremuri mai bune

Cat despre sot...heheee, de vreo 2 saptamani e gonit pe canapea! Pai dorm cu cate un set de perne si in fata si in spate, pt cand ma intorc stanga dreapta! Avantaje: pot sforai in liniste
Dezavantaje: Dupa un pototp de ani dormiti impreuna e tare, tare rau singurica in pat!
Ma rog, azi noapte pot zice ca am dormit noi doua La cate biciclete a facut vedetutza.... Dar am remarcat ca daca o mangai si ii vorbesc, chiar i-am si cantat nani nani, se linisteste! Oare asa de ascultatoare va fi si cand va iesi?! Viseee

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata spre pranz si de la mine
Shtephy multumesc ptr. urari. Si eu doresc la toate burticile sa nu mai aiba parte de neplaceri si sa ajungem cu bine la termen. Si eu am avut infectie urinara, am facut tratament 10 zile, apoi la 7 zile dupa ce am terminat tratamentul am repetat analiza si a iesit ok. Dr. mea de familie si acum imi spune ca mai bine mai repetam odata analiza inainte de tratament, ea crede ca a fost eroare de laborator si ca urmare un diagnostic fals. Insa a trecut si totul este ok, dar de atunci am repetat aproape lunar urocultura sa fiu sigura.Referitor la cum sa dormim am discutat si eu cu dr. mea ieri si i-am povestit ca ma mai trezesc dormind pe spate, raspunsul a fost ca nu este nici o problema, atunci cand apare ceva organismul ne transmite semnale si ne trezim. Eu incerc pe cat posibil sa ma controlez, dar nu im iese mereu. In plus ca atunci cand dorm numai pe stanga sau dreapta imi amortesc groaznic, piciorul, coapsa

Va pup si va urez o sapt. linistita

32 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata spre pranz si de la mine
Shtephy multumesc ptr. urari. Si eu doresc la toate burticile sa nu mai aiba parte de neplaceri si sa ajungem cu bine la termen. Si eu am avut infectie urinara, am facut tratament 10 zile, apoi la 7 zile dupa ce am terminat tratamentul am repetat analiza si a iesit ok. Dr. mea de familie si acum imi spune ca mai bine mai repetam odata analiza inainte de tratament, ea crede ca a fost eroare de laborator si ca urmare un diagnostic fals. Insa a trecut si totul este ok, dar de atunci am repetat aproape lunar urocultura sa fiu sigura.Referitor la cum sa dormim am discutat si eu cu dr. mea ieri si i-am povestit ca ma mai trezesc dormind pe spate, raspunsul a fost ca nu este nici o problema, atunci cand apare ceva organismul ne transmite semnale si ne trezim. Eu incerc pe cat posibil sa ma controlez, dar nu im iese mereu. In plus ca atunci cand dorm numai pe stanga sau dreapta imi amortesc groaznic, piciorul, coapsa

Va pup si va urez o sapt. linistita

32 +

ma bucur ca analizele sunt ok...multa sanatate in continuare!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

nu stie nimeni mai bine decat tine cum iti este mai confortabil sa dormi. eu la inceputul sarcinii doarmeam aproape numai pe stanga, acum am obs. ca dorm mai bine pe dreapta, pe spate nu am putut niciodata sa dorm.
eu nu am auzit nimic de moasa, ursitoare...moasa e cea din spital , nasa de botez stiu ca scoate copilul din spital cu hainute cumparate de ea, iar ursitoarele sunt la botez...ceva de ultima moda sa mai cheltui niste bani in plus,parerea mea...hic!
raluci pt celule am semnat cu Cord Blood Center

31 Alexandru

Mergi la inceput