Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza! Ce faceti? Vin si eu la cafea ca sunt foarte obosita, chiar daca am avut toata noaptea la dispozitie sa dorm!Azi il aducem de la spital pe bunicul lui iubi si ieri toata ziua am tras ca eroul sa ii fac curatenie prin casa! Si colac peste pupaza, aseara cand am fost la spital sa ii ducem papica, ne-am intalnit cu mamica unei foarte bune prietene care ne-a povestit ca tipa din pacate a pierdut sarcina la 7 luni! Sunt socata de veste, mai ales ca saptamana trecuta am vb cu ea si totul decurgea normal, dupa spusele ei! Cat despre problemele cu tatal meu, situatia s-a remediat in cazul meu,din fericire! A venit aici in vizita, am discutat si am redevenit buni prieteni, la fel ca de obicei! Sper ca si in cazul Laurei sa fie la fel! Pupici dulci tuturor!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor, am tot vrut sa va intreb...la voi se pune moasa la copil si ursatori?
Aici in Alba nici nu au auzit de asa ceva, dar la noi acasa e ceva normal. Si cica cum sa nu pui la copil ursatori?!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

neata
iar am fost degeaba la policlinica......cica analizele se fac numai luni si joi , si cand am spus ca eu am fost ieri acolo si nu era cab deschis iar pe usa scria luni:9-12teren 13-19cabinet...a zis ca trebuia sa astept pe la usa ca aparea cineva

ai mai simina.......frate ......ce oameni...no comment, deci mergi joi ?

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Buna dimineata soare
da, ma duc joi...daca nu intervine iar ceva

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata si de la minee!

Simina, da policlinica aia a voastra e criminala rau..Macar faceai moca analiza, sau te plimba aiurea pe drumuri si tot platesti?unde mai pui ca ai mai si tinut dieta pt testu asta

Pana acum am facut toate analizele la Synevo..(in aceeasi cladire), acum mi-a dat sa fac testul asta la un cabinet alaturat...da este gratuit (lunea si joia) in celelalte zile se plateste...n-am avut curiozitatea sa intreb "cat?"
Pana nasc al fac

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina paturica costa 48 ron...prin alte parti am vazut ca depaseste 100 ron...si e grosuta..e si foarte frumoasa..
O sa fac poze sa vezi cum este.

RamonaC niciin Brasov nu se pun ursitori..si nici la mine in Curtea de Arges...acum vezi tu cum faci...poate faci in amandoua felurile

Si inca nu am plecat..dar acum merg sa ma imbrac...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor, am tot vrut sa va intreb...la voi se pune moasa la copil si ursatori?
Aici in Alba nici nu au auzit de asa ceva, dar la noi acasa e ceva normal. Si cica cum sa nu pui la copil ursatori?!

eu am sa-i pun moasa desi nici la noi in zona nu este obicei am inteles ca obiceiul vine din oltenia

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Bai nu stiu cum o fi mai bine sa dormim, pe stanga sau pe dreapta, dar eu una tot pe dreapta ma simt mai bine. Cateodata pe stanga, parca simt ca am inima in gat si ma sufoc. Eu am crezut ca e de vina tensiunea mea, desi mi-am masurat-o in acele momente si nu depaseste 9/5.
Doamne ce dor imi e sa dorm pe burta ca o broasca .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Gata, am facut update la AMR! Inca 8 saptamani! AM facut mai inainte programare la doctor! Joci merg la Tg Mures sa il controlam pe bebe si sa imi fac si niste analize! Pupici!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Ramonika, a nascut nevasta sefului tau?? ca parca ziceai ca si ea e borti' Mama si ce rabdare de fier ai sa mai mergi la munca inca 3 saptamani...Pai ziceai parca si tu ca iesi mai bine cu prenatalul ca bani decat daca lucrezi, nu poti intra mai repede?

da, a nascut acum o luna, sa vezi ce mandru e sefu' si imi da mie lectii ce sa fac cu cupilu', de parca eu n-as sti nic, cred ca stiu mult mai multe ca el, de pe net, of course...

pai ies mai bine ca bani cu pre-natalul, insa asa am dreptul, sa intru in prenatal de pe la 10 octombrie aproximativ, ca doctorita mea calculeaza 63 zile inainte si 63 zile dupa DPN.

Mergi la inceput

Mama lor de olteni ..cu obiceiurile lor ...
Eu moasa am zis ca o pun pe o prietena a mea de acasa, care momentan lucreaza in TM. Si mama ma intreba aseara, da vine Monica (moasa) sa il scoata pe bebe din spital si sa ii punem ursitorile??? ideea de moasa imi place dar toate babismele alea..ma dau gata. Asa ca i-am zis la mama sa faca ea ce crede ca trebe facut, sa imi zica ce sa-i zic la fata aia sa aduca, daca trebe.. si pe noi sa nu ne mai streseze cu din alea... Dar parca vad ca in ziua respectiva o sa raman surprinsa de de o sa vad sau aud .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput