Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

neata
iar am fost degeaba la policlinica......cica analizele se fac numai luni si joi , si cand am spus ca eu am fost ieri acolo si nu era cab deschis iar pe usa scria luni:9-12teren 13-19cabinet...a zis ca trebuia sa astept pe la usa ca aparea cineva

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Azi am semnat contractul pt celulele stem si ne-a dat si kitul. Acum stau linistita ca il am, mereu visam ca nasc inainte de termen si nu are cum sa recolteze dr sangele...

cu ce banca ati semnat? eu inca sunt in dilema

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Salutare
Bravo lylyana pentru contractul semnat! Si eu ma gandesc si nu stiu ce sa fac, sa prelevez sau nu celule stem, stiu ca s-a mai vb aici despre asta dar eu incontinnuare sunt indecisa...
Azi fac 28 de saptamani, trebuie sa trec si la semnatura iar data probabila a nasterii este 8 decembrie!
Vai!!!, cand va vad pe voi ca aveti AMR-ul atat de aproape, eu ard de nerabdare sa imi atasez si eu AMR, va poop!

27+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

neata
iar am fost degeaba la policlinica......cica analizele se fac numai luni si joi , si cand am spus ca eu am fost ieri acolo si nu era cab deschis iar pe usa scria luni:9-12teren 13-19cabinet...a zis ca trebuia sa astept pe la usa ca aparea cineva

ai mai simina.......frate ......ce oameni...no comment, deci mergi joi ?

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lidya sa te auda DD!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la minee!

Mda..m-am culcat aseara, ca m-au fugarit fetili di acilea la somnic, si de unde..am adormit pe la vreo 3 dupa ce in prealabil, m-am foit de enspe ori de am ametit-o si pe bebitza

Acu sunt cheauna de somn, m-am trezit doar ca stiu ca am un frigider fffoaaaaaaaaaaarte sexi sexi -de gol bineinteles, si sa trantesc si eu niste piftelute pt la pranz cand vine sotiorul acasa..Ca altfel, asa mai leneveaaaaaaaaaaaaaam

Simina, da policlinica aia a voastra e criminala rau..Macar faceai moca analiza, sau te plimba aiurea pe drumuri si tot platesti?unde mai pui ca ai mai si tinut dieta pt testu asta

Camy, misto achizitii mai faci, cat e paturica? E groasa, din aia de iarna? Te asteptam si pe tine cu vesti joi de la consult!

Ionela, asa am patit si eu dupa ce am intrat in medical, mi-era rau si eram lesinata non stop, cat mergeam la lucru nu prea aveam nimic. Mananca ceva sa nu fi scazut si glicemia foarte tare, ia o gurita de cafea, sau una de ciocolata/cola daca te stii cu tensiunea mica, sa nu patesti ceva pe strada..Si daca tot nu te simti bine, mai bine ia un taxi, maxi taxi, troleu cand te duci la pranz la eco! Sa ne tii la curent !

Ramonika, a nascut nevasta sefului tau?? ca parca ziceai ca si ea e borti' Mama si ce rabdare de fier ai sa mai mergi la munca inca 3 saptamani...Pai ziceai parca si tu ca iesi mai bine cu prenatalul ca bani decat daca lucrezi, nu poti intra mai repede?

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Uauh...Simina cred ca acolo lesinam de imi ziceau si mie asa ceva...
Si cat trebuie sa te fi chinuit sa nu bei nici macar apa . Sper sa mai ai puteri si pt joi.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lidiuta noastra, cum mai esti?
Ca azi noapte am vazut ca erai activa, acum de dimi la fel... Ti-ai pus duracell ?

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Buna dimineata!
Raportez si eu scurgeri de vreo luna asa, nu sunt abundente, insa suficiente cat sa fie nevoie de tampoane. Am incercat mai multe, dar Libresse so slim mi se par cele mai bune (asta fiindca intreba cineva de care sa ia); pe astea chiar ca nu le simt, in rest toata ma jeneaza un pic.
Monis eram hotarata sa iau Hauck pana mi-a spus cineva ca a vazut un patut de la Hauck care era dintr-un fas cam ciudat. La carut cum arata materialul, e ok? Am vazut ca scrie ca e din poliester 100%, dar habar n-am din ce e facut la alte marci. Cand se strange se face mititel ca in filmul de prezentare pe care l-am vazut pe youtube nu mi s-a parut ca ar si asa mic.
Laura mi-a placut si mie foarte mult Graco Quattro, dar nu e prea greu? Carutul are in jur de 13 kg am impresia si unii se plang ca ar fi si greu de manevrat din cauza asta. Eu trebuie sa urc un etaj pe scari (sunt fericita oarecum, ca alte fete au si mai mult de urcat) si de-asta incerc sa gasesc unul usor. Altfel, era simpla decizia, Graco Quatro are tot ce mi-as dori la un carut: se inchide usor, se regleaza spatarul usor, are tavita si pt copii si pt parinti, scaunul de masina se fixeaza usor.
In alta ordine de idei noaptea trecuta nu prea am reusit sa dorm; nu ii convenea bebelinei nici pe stanga nici pe dreapta. Spre dimineata am adormit pe spate. Cred ca sunt un pic cam agitata pentru ecografia de azi. Sper sa fie bine toate. Pana acum imi faceam griji numai pentru col ca a iesit mai mic data trecuta, dar acum vad ca imi fac griji si pentru placenta si lichid. Nu mai zic de bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Ia uitati ce am gasit pe un site: Este vb de sapt 30.
"Tu...
Nu limita volumul de lichide pe care il bei! In perioada aceasta este indicat sa nu dormi pe partea stanga, pentru a evita presarea inimii."

Pai nici pe stanga nu e voie sa dormi?????
Deja ma enerveaza atatea sfaturi ciudate!

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput