Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaCopot spune:
Buna dimineata burtici!
Azi noapte iara m-au durut picioarele si mi-am pus toate pernele sub ele, desi m-am trezit cu ele tot pe langa
.
Ma duc sa papalesc si eu ceva si vorbim mai tarziu.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
ionelamaria spune:
buna dimineata fetelor.
E prima oara in toata sarcina cand imi e asa rau. A inceput de ieri seara, dupa ce m-am intors de la medic ( dar trebuia sa ma astept... am luat medical la cerere... iar eu nu pot niciodata sa mint.... si era logic sa-mi fie rau... am mai patit asa). M-a luat cu ameteala de nu puteam sa stau in picioare... apoi am
toata noaptea ( e oarecum corect spus.... dat fiind ca mancasem destul de putin fiind seara si dupa prima repriza nu am mai avut ce) Am facut 1000 de drumuri la baie.... si inca imi e ffffff rau.... nu prea ma pot tine pe picioare. Mai rau e ca inca nu imi da niciun semn bebita... si asta ma sperie. O fi si el obosit ca nu a putut dormi sigur... Am noroc totusi ca aseara am hotarat cu doctorita sa merg azi la eco pe la pranz.... si am sa vb cu ea atunci... dar mi-e asa rau.... ca sper sa nu cad pe strada pana la ea. Nu mai spun ca intai trebuie sa-l duc pe tata la o matusa.... ca nu-l pot lasa singur cateva ore
Sa aveti toate o zi buna. Sper sa ma intorc la pranz cu vesti bune.
28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa75 Buna seara, As vrea sa va intreb daca a facut cineva cultura din col pt streptococ B la Medlife? Dr mi-a dat sa fac analiza asta dar mi-e un pic frica. Eu acum am 30 sapt. si nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc ca sa nu am surprize dupa recoltare(de genul sangerare sau altceva). |
eu analizele toate le fac la medlife, nu am avut probleme, ultima data acum 2 sapt cand mi-a recoltat nici macar nu a folosit valve, avea niste bete cu vata (ca cele de urechi) cu care a recoltat. eu merg la centrul din grivita si am mers sambata dimineata, sunt asistente foarte dragute si atente. si eu am avut emotii de sangerari dar nu a fost cazul
29+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
simina - te asteptam cu rezultate bune
nu am apucat sa va termin brief-ul despre cursul de sapt trecuta de la filantropia, mergem si maine asa ca unesc informatiile si va scriu odata tot
29+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria buna dimineata fetelor. Sa aveti toate o zi buna. Sper sa ma intorc la pranz cu vesti bune. |
ai grija de tine, sa te intorci cu bine

29+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Ramonika spune:
ionela - imi pare rau sa aud asta. sper sa-ti revii. poate ti s-a facut rau de la vreo mancare, nu stiu de la ce ar putea fi. poate te lamureste doctorita ta azi.
si sa nu crezi ca te pedepseste D-zeu ca ti-ai luat medical "degeaba", ca stim f. bine ca ti-ai luat ca sa nu mai incurci copiii, sa mergi 2-3 saptamani la scoala si dupa aia sa aiba alta invatatoare, sa ii derutezi si mai tare.
hai, capul sus si daca te putem ajuta cu ceva...
PS: si eu m-am "cufurit" aseara de la niste prune cam moi
si ma cam durea burta, insa mi-a trecut... ![]()
ionelamaria spune:
Raluciu B multumesc mult
Ramonika, nu o iau ca pe o pedeapsa divina. Nici superstitioasa nu sunt.... dar de cate ori mi-am luat medical la cerere ( adica inca de vreo 2 ori in trecut - ba licenta mea, ba redactarea unui proiect de finantare pentru scoala, din care scoala a castigat bani si eu experienta etc) m-am imboltavit. O buna parte a medicalului m-am chinuit cu cate ceva... ba o raceala... ba o infectie urinara.
28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
nu am putut sa dorm..deloc..asa ca am mai scos lucrusoarele lui Flavius sa le mai privesc odata
...am innebunit.
M-au sunat de la magazinul de langa mine sa am duc sa-mi iau paturicile , ca dadusem comanda de vreo 2 saptamani de paturica care se face sac de dormit, e frumusel tare cu capse si fermoar. Am comandat 2 ca iau si pentru prietena mea.
Ionelamaria imi pare rau ca te simti asa rau..si eu sunt cam la fel, vad ca in trim III m-au apucat iar greturile
...o sa ajung si eu poimaine la Tg Mures sa vb si cu medicul meu sa vad daca e normal.
Sper sa te pui repede pe picioare.
Merg sa pap...din nou, ca laptele cu cerealele nu-mi tin de foame 
..si apoi la cumparaturi cu mine ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
Lidia74 spune:
IONELAMARIA sper sa iti treca cat mai repede starea asta.
CAMY sa vii cu vesti bune de la Tg Mures.
Va doresc o zi minunata.

lylyana.ion spune:
Salutare,
Somnolenta, stare de lesin si chef de nimic raportez si eu
dar le-am pus pe seama antibioticului pe care-l iau din 6 in 6 ore pt infectia aia urinara nenorocita.
Azi am semnat contractul pt celulele stem si ne-a dat si kitul. Acum stau linistita ca il am, mereu visam ca nasc inainte de termen si nu are cum sa recolteze dr sangele...![]()

pt toate burticile
O zi frumoasa!
31
Alexandru