Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)
Raspunsuri - Pagina 14
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 KATY poate ai tensiunea mica...Bea o cafea... Lidia ![]() |
tensiunea mea e destul de mica dar daoctorul mia zis ca e ok iar cat despre cafea eu nu beau si daca e sa fie doar gust un pic si capul nu imi trece daca beau cafea ca am incercat si degeaba.
si acum mie si frica sa mai incep sa beau cafea ca inainte de a ramane insarcinata eram dependenta de ea ca ajunsesem sa beau de tremuram , dupa ce am ramas gravida doar o miroseam si am ajuns sa nu imi mai placa, poate e mai bine asa ca nu beau ci doar iau o gurita mica de la sot si aia cu lapte in ea.
Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
BoboMom spune:
Simina, bafta la test! Eu am avut voie sa beau apa, doar n-am avut voie sa beau altceva sau sa mananc cu 12 ore inainte de test. Sper sa vii cu vesti bune! 
Elenic si tie bafta! Poate totusi nu e DG. Eu inainte de testul de o ora nu a trebuit sa postesc, doar inainte de cel de 3 ore. Sanatate! 
Dragonitza, noi luam carut Graco Quattro Tour Travel System - Diaz. Pare misto, plus ca am auzit lucruri bune despre carucioarele astea, inclusiv de la niste prieteni care au asa ceva.
RamonaC, noi deja avem patutul aranjat, ca de altfel mai tot in camera. Deja am asternutul pus.
Bineinteles ca il voi mai spala o data inainte de nastere, sau poate il va spala mama cat suntem in spital, sa fie proaspat cand ajungem cu Nicholas acasa.
Eu nu am superstitii de-astea...
Suzyca, stai cumintica in pat si gandeste pozitiv! Am vazut ca deja ai zis ca faci asta si e f bine. Va fi totul bine! Pupici si sanatate! 
Shtephy, sper sa scapi repede de infectia urinara. Eu am avut una la inceputul sarcinii si am luat antibiotic. Sanatate! 
pe toate!
Laura
31+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
vias spune:
Buna dimineata 
Katy ma bucur ca ajungi in sfarsit la medic saptamana viitoare...iti face si eco?? Sper ca da! 
Pe mine a inceput sa ma doara foarte tare operatia trecuta..bebe nu s-a intors ca-l simt...si parca tot apasa pe operatie...cred ca e prea greu ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Buna dimineata ![]() Katy ma bucur ca ajungi in sfarsit la medic saptamana viitoare...iti face si eco?? Sper ca da! ![]() Pe mine a inceput sa ma doara foarte tare operatia trecuta..bebe nu s-a intors ca-l simt...si parca tot apasa pe operatie...cred ca e prea greu Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 7 SAPTAMANI![]() POZE |
sicera sa fiu nu stiu daca mi se va face eco chiar azi am vorbit cu o fata care a nascut aici si cica sunt doctori care iti fac un eco la inceputul sarcinii si unul pe la sfarsit.acum om vedea.a zis ca daca ei cred ca ceva e in neregula atunci fac eco daca nu,nu fac.
ce tampenie.sa dea Domnul sa imi fie copilasul bine ca fac ceva pe eco lor sunt asa de suparata ca au procetdurile astea asa tampesti off imi vine sa urlu

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
acum fug la
ca mie somn.la mine e 22.00
v-am
sa aveti o zi buna

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
Pirelia spune:
Neata, va invit la cafea ca este gata. Bine, la a mea o sa mai puna apa calda, ca fie cat mai slaba si din asta daca beau 2-3 sorbituri este bine.
In dupa-amiaza aceasta am program de umblat prin magazin. Vreau sa gasesc material sa-mi fac o rochita pentru la cununia civila si sa ne uitam de mobilier pentru dormitor, in speranta ca saraca mama mea, din Italia, imi va trimite ceva banuti ca sa-l putem achizitiona.
Scurgeri am si eu, nu foarte abudente acum, dar cand se usuca pe protejslip sau pe chilot ramane o culoare galbuie, dar este inodora.
Cica sunt normale in sarcina.
Legat de tati .... sa va spun de al meu. Este suparat pe sora mea mai mica, acum ea cica nu mai este fata lui ci a lui .... De-a lungul timpului toti 4 (2 baieti si 2 fete) am trecut prin situatia asta. Asteptam cativa ani sa-i treaca nebuniile si ne adaptam.
Doamne ce bine miroase cafeaua. Postez si sper sa mai revin un cursul zilei.
Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+)
Oana Petra
suzyca spune:
buna dimineata o cafeluta cu lapte serviti?eu am ras o cescuta am tensiunea 8 cu 5 si dupa cafeluta 9 cu 6.hai ca e bine.ce bine e pe fotoliu stau de 1 ora si ma indrept catre un castron cu lapte si cereale.de cand am ramas insarcinata le am crescut vanzarile la nestles fitness ,ma duc la prietenul meu cel mai bun patul.ce draga imi este fimea cand se aseaza pe ficatul meu.cand fac cezariana am sa i spun doctorului sa se uite un pic si la ficat sa l aseze la locul lui
pup vb mai incolo
vias spune:
Pirelia....ce putin mai e pana te mariti ![]()
..sper ca apoi sa ne arati si noua cateva poze cu burtica ta ![]()
..cred ca ma mai bag la o tura de somnic ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
31+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 7 SAPTAMANI
POZE
Ramonika spune:
neata fetelor, sunt si eu pe aici, tot cu somnu-n glanda
ca si ieri... eu fac acum AMR-ul pt. zilele in care tre sa mai vin la servici... asa ca AMR 3 saptamani...
nu ca ar fi naspa la munca, chiar imi place (mai ales cand frec menta)
insa cu trezitul e mai greu.
Shtephy - ieri am fost prezenta pana pe la 4 si nu prea s-a scris, iar dupa-amiaza cand n-am mai avut acces la net vad ca ati rupt stilul...
si oricum mi-a venit si seful de ieri, asa ca... cica mai am si eu treaba...