Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
cine nu a vazut filmul Celularul la cinema sau mai devreme , a inceput acum iar..protv.......este ADEVARAT

RamonaC dc nu l-ai vazut deja, ti-l recomand...si asa pana vine sotul mai este destul![]()

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Eu va las fetele...ma uit la film

Noapte buna
31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
Vizionare placuta simina si somnic usor.
Aaaa,eram convinsa ca domnii is cu spriturile.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa75 Buna seara, As vrea sa va intreb daca a facut cineva cultura din col pt streptococ B la Medlife? Dr mi-a dat sa fac analiza asta dar mi-e un pic frica. Eu acum am 30 sapt. si nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc ca sa nu am surprize dupa recoltare(de genul sangerare sau altceva). Multumesc |
Eu mi-am recoltat culturi din col la Medlife, dar: aveam mai putine saptamani si - nu stiu daca are relevanta - nu pentru steptococ B. Cert e ca nu a durut deloc si nu s-a intamplat absolut nimic ulterior. (exceptand faptul ca analizele nu au avut rezultate prea bune
Ce medic te-a trimis acolo?
monis
32acum si cu poze noi
monis5 spune:
Noapte buna si de la mine... sau distractie placuta. Bag si eu o fisa, poate adorm....
monis
32
acum si cu poze noi
laurairina13 spune:
ia uite cine mai are insomnii si bantuie pe forumuri la ora asta... Monis![]()
Se vede treaba ca esti in concediu![]()
Simina, vizionare placuta, eu am vazut deja filmul
, deci nu prea am ce viziona la tembel!
Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Bag si eu o fisa, poate adorm.... ![]() monis 32acum si cu poze noi |
Vin si eu.Haide si tu laurairina .poate vine mos ene sau facem vreo petrecere in pijamale
Somnic dulce.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
laurairina13 spune:
mda..ma duc si eu, da ma enervez ca nu pot adormi, de dat drumu la tv in dormitor nu prea vreau, ca il deranjez pe al meu, si el saracutu lucreaza, nu ca mine=frecatoare de menta si taietoare de iarba la caini![]()
Haidi , noapte buna!
Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 mda..ma duc si eu, da ma enervez ca nu pot adormi, de dat drumu la tv in dormitor nu prea vreau, ca il deranjez pe al meu, si el saracutu lucreaza, nu ca mine=frecatoare de menta si taietoare de iarba la caini Haidi , noapte buna! ![]() Laura, 32+ Mara TeodoraAMR 8 saptamani !! poze |

Vise placute!

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu pe aici stau doar un pic ca ma duc la orizontala ca ma doare spatele si capul de nu mai pot nu stiu de ce ca si ieri ma durut capul toata ziua pana nu am luat 2 pastile nu mi-a trecut si acum ma luat iarasi.

Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!