Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Krelia, atunci fuguta la culcare, ca ai nevoie de energie pt scarbiciu asta... Si te asteptam acilea in perfecta stare de functionare, da?
Da baga si tu concediu ala , ca oricum nu iti ridica nimeni statuie, si parca si la banuti ieseai mai bine in prenatal decat acum, nu??

Simina
, ce haios e cred sa auzi neste zgomote pe sub pat..si 'mirosuri imbietoare' tocmai de la catzel

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am fost pana acum la nasi la un spritz...si nasu facea misto de mine cand i-am zis ca nu am voie sa beau apa 12 ore innainte de analiza , a zis ca ce schimba apa la o analiza??

Catelul meu este sub pat si ma terorizeaza cu parturi....zici ca a mancat fasole

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Hai mai,sprituri lunea?E un inceput bun de sapatamana .
Este intr-adevar foarte ciudat ca apa sa influenteze analiza asta.

N-am vazut niciodata vreun catel sa faca parturi.Poate e nevoie de Debridat sau Sab simplex

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
Catelul meu este sub pat si ma terorizeaza cu parturi....zici ca a mancat fasole

Poate o fi mancat varza ca mine, ca si eu acelasi lucru fac de vreo ora incoace...numai ca eu stau in pat ! Am geamul rabatat si sper sa iasa mirosul pana vine sotul acasa, ca de nu...sigur lesina cand intra in camera .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

..bei, am inceput si eu sa ma culc noaptea tarziu, dupa ora 1, 2.. ca daca ma trezesc tarziu dimineata, mai apuc sa dorm si pe la pranz, pe urma nu fac nica sa ma obosesc,stau ca o cucuiata singurica pana in creieri de noapte, si mor de oftica!
Nici nu mai stiu ce sa caut pe net de aiurea, sau sa vad la tembelizor
Stephy, da matale nu esti obo' dupa o zi intreaga de alergat dupa printesa ta? Ca eu stau bine mersi si frec menta ba la calculator, ba pe net, da ma gandesc ca tu tre sa stai sa ai grija si de fetita ta, de casa, sa faci mancare pt toti..

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
N-am vazut niciodata vreun catel sa faca parturi.Poate e nevoie de Debridat sau Sab simplex

Oare la mine or fi bune alea? Ca zau daca nu as incerca si eu. Daca pap fasole, varza, cartofi, vinete, tocanita de pui....e dezastru. Oare eu ce o sa pot papa dupa ce nasc sa nu ma mai balonez asa, sa nu faca si bebe colici din cauza mea....?!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Fetelor, incerc sa fac si eu nani....ca de o ora tot vreau sa sting laptopul si cu greu ma dezlipesc de el.
Noapte buna sa aveti!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Laurairina am noroc de o matza puturoasa care nu se trezeste niciodata inainte de 10.Papa ne face mami sau fac eu si ea sta cu matza in timpul asta.Curat ne descurcam noi cumva,oricum e casa cu copil ,nu farmacie.
In sarcina cu ea dormeam pe mine la servici,acum nu mi-e somn deloc.Nu de multe ori atata ma foiesc in pat si tot treaza stau de ma dau jos si vin la laptop.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Oare la mine or fi bune alea? Ca zau daca nu as incerca si eu. Daca pap fasole, varza, cartofi, vinete, tocanita de pui....e dezastru. Oare eu ce o sa pot papa dupa ce nasc sa nu ma mai balonez asa, sa nu faca si bebe colici din cauza mea....?!

Cat timp alaptezi,sau mai precis primele luni,cam 4 zic eu,nu papi varza ,fasole,mazare si orice te baloneaza sau iti da gaze.
Nu stiu sigur daca functioneaza si la adulti.Parca Debridatul ajuta si regleaza digestia ,iar Sabul scoate gazele.Micutii ragaie sau fac parturi de la el pentru a nu fi balonati.
Hai fugi la nani,somnic dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
Hai mai,sprituri lunea?E un inceput bun de sapatamana .
Este intr-adevar foarte ciudat ca apa sa influenteze analiza asta.

_

Spritzuri pt ei...eu n-am baut nimik..mi-e si teama sa beau ceva in astfel se imprejurari de frica sa nu ma apuce si tentatia

Catelul nu le trage cu zgomot doar cu putoare....mori in prejma lui...si am geamul deschis larg

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput