Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pe antena1 a inceput animalul...ce-mi place can i-o trage caprei, sau cand se duce la restaurant cu blonda si face ca toate animalele in wc

Detaliaza.Eu nu stiu despre ce vorbesti

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Stephy, e grele cu numelee...asa am patit si eu la inceput..ce imi placea ieri nu imi placea azi, nu ii placea sotului, ce ii place lui nu imi place mie si tot asa...La inceput pusesem Alessia Teodora, acu am ajuns la Mara teodora, si vezi ca si asa oscilam...
Daca era baiat, era mai simplu , ca ne place la amandoi din prima Rares Mihai, ca al Kreliei!

Chiar vroiam sa te intreb de ce in pozele tale se afla o eco cu bb Rares.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, pe atunci la 12 saptamani era bb Rares Intre timp s-a schimbat putzica, asa caa am ales pt fetita numele..Chiar sa ma duc sa schimb titlul..
Poate o fi vreo surpriza sa fie putos pan la urma cupchilu meu, si sa nu fi lasat eu degeaba numele pe acolo..Sper sa nu fie asa, ca noi vrem fetita, ne-am obisnuit cu ea, si am si cumparat lucrusoare roz roz roz

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Sthephy o sa imi cumpar un zavor din ala de pus la usa, sa nu intre peste mine si Dominic si o sa-mi pupacesc minunea toata ziua .
Plimbare placuta !

Asa trebuie sa faci,tine-o la distanta.
La plimbare nu a fost chiar bine pentru ca mi-am luat rezultatele analizelor si valorile de acolo nu prea sunt in limite.Si in plus am si infectie urinara .Tot nu am avut niciodata,trebuia sa o bifez si pe asta.

_

Mergi la inceput

Alexa daca nu iti raspunde nimeni cu recoltarea de culturi din col la Medlife,repeta intrebarea.Esti inca moderata din pacate si apar tarziu mesajele tale si poti trece neobservata din aceasta cauza.
Eu nu stiu ce sa iti zic.

Many bany ma bucur ca ai venit cu rezultate foarte bune de la medic.Tot asa sa o tineti!

Suzyka vei gasi multa incurajare aici ,ne poti spune si bune si rele,noi iti vom fi alaturi.
Parca te vad un pic mai optimista,va fi bine,da?

Ramonika astazi ai disparut repede din zona.E totul ok?A fost doar ziua de luni de vina sau nu esti in apele tale?
Mamica ta e mai bine?

Krelia te-ai ascuns sa mananci micii aia de la Cocosatu singura?Vino-ncoace sa ii imparti cu mine,Laurairina si Ramona C.

Simina tin pumnii sa fie bine maine dimineata,sa fie bune rezultatele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Krelia te-ai ascuns sa mananci micii aia de la Cocosatu singura?Vino-ncoace sa ii imparti cu mine,Laurairina si Ramona C.

_

Da ,da, nu refuz un mic si un mustar!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Laurairina am priceput acum de ce era bb Rares.
Acum sigur ca e fetita cu fundita si cu multe lucrusoare roz roz roz.Doamne sunt superbe hainutele roz si mi-au mai placut mult cand era Stefita mica mica si cele albe dar albul ala spuma de lapte.

Cu micu' si mustaru' stiam io

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir fetele!
eu..pe aici...cam fara de chef si putin mai mult obosita..dupa un week-end maraton....(in plus, nici DC nu a mers cateva zile)

abia astept co, prenatalul....de saptamana viitoar.....sper...ca de vreo 2 saptamani tot zic ca mi-l iau si nu ajung...

in rest.....facem amr-ul pentru intalnirea viitoare cu Rares....

va pupic pe toate si...mai vorbim......revin cand ma mai inzdravenesc

krelia 31+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am fost pana acum la nasi la un spritz...si nasu facea misto de mine cand i-am zis ca nu am voie sa beau apa 12 ore innainte de analiza , a zis ca ce schimba apa la o analiza??

Catelul meu este sub pat si ma terorizeaza cu parturi....zici ca a mancat fasole

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Krelia iti doresc sa te inzdravenesti repede,ok?
Intalnirea e pe 23 ?Trebuie sa fie bine.

_

Mergi la inceput