Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
Nela ne bucuram de vestile bune despre fotomodeala!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
NelaM spune:
Alex,
Tu cum te mai simti? Am inteles ca ai fost ingrijorata zilele trecute, parca tu ziceai ca ai fost in pasa proasta si ca nu vrei sa ne indispui sipe noi. Sper din tott sufletul ca esti bine. si
Si sa nu te stresezi de greutati si masuratori ale lui bb, ca pur si simplu sunt niste estimari. Au o marja de eroare foarte mare.
Mai, la mine nu mere postul acasa prin net, poate vad si eu in reluare reportajul despre nasterea Madalinei, undeva pe site tre sa posteze si linkul mai incolo.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Alex, Tu cum te mai simti? Am inteles ca ai fost ingrijorata zilele trecute, parca tu ziceai ca ai fost in pasa proasta si ca nu vrei sa ne indispui sipe noi. Sper din tott sufletul ca esti bine. si Si sa nu te stresezi de greutati si masuratori ale lui bb, ca pur si simplu sunt niste estimari. Au o marja de eroare foarte mare. Mai, la mine nu mere postul acasa prin net, poate vad si eu in reluare reportajul despre nasterea Madalinei, undeva pe site tre sa posteze si linkul mai incolo. Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
Si eu m-am simti destul de nasol, am cam avut o depresie dar imi revin incet incet, isa Monikus era cea ingrijorata cu eco si masuratorile lui bb.
Multumesc ca te-ai gandit la noi si cu ocazia asta o pupam si pe Monikus si pe tine!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Ai incercat cu Cola rece, inghetata, apa si culcat pe stanga, ciocolata....sa tii apasat intr-un singur loc pe burta ca sa iti raspunda??? Stii ca si eu am patit asa, si zilele astea parca nu mai este atat de voioasa, dar daca stai si te gandesti are program de somn plus ca nu mai are loc. Ptr linistea ta, daca nu mai poti, mergi la spital. ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 2 sapt |
i-am pus tangoul por una cabeza si s-a inviorat. nu pentru mult timp. azi tin post, deci fara mancare de frupt. ii bag niste capsuni cu zahar sa vedem ce zice. cred ca e si el obosit, iar eu il enervez.
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui raluk16 Maria asta cu transpiratul in jurul gatului o am si eu de vreo luna sau mai mult... si ma tot tem sa nu fie de la tiroida, daca e in jurul gatului... E uda uda pijamaua pe acolo... anomis tin pumnii sa fie bine. Stie bebe cand sa vina, nu te speria. Eu am ajuns la concluzia asta de la treaba cu Aida. Pai daca mai statea in burtica iti dai seama ce flacau mare se facea? 35+ Alex |
hhmm...nu ma speria. mi s-a intamplat de multe ori in sarcina. apropo, anhalizele tale cum sunt? sper, am rogb la D-zeu sa nu o ia razna dupa.
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
selen80 spune:
FELICITARI IOANNA! BUN VENIT PE LUME BEBE CAROL! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
Manga stai linistita, e normal acum sa miste mai putin si mai lent asa....
Nela tin pumnii sa nu vina struta o data cu tornada stai si tu azi linistita, in pat, fara sa mai incerci nici o metoda de " inductie"
ma duc sa ma uit la acasa tv..
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
citat din mesajul lui alex25 Si eu m-am simti destul de nasol, am cam avut o depresie dar imi revin incet incet, isa Monikus era cea ingrijorata cu eco si masuratorile lui bb. ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 2 sapt |
Da, mai am si eu stari de anxietate, de cele mai multe ori nejustificate si imi dau seama de asta, asa ca incerc sa le depasesc repede, sa nu ma las coplesita de ele.
Lasa ca sa vezi tu ce mamici puternice vom fi noi, toate!
Ma retrag si eu la un "film" ( a se citi somnic), la noi e 10 jumate deja.
O seara placuta va doresc!
PS: Anomis, sper ca ai sunat deja la doftor!
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Dana15 acum am terminat chiftelutele cu legume..s-au cam imprastiat ele prin tigaie (primele..ca dupa aceea m-am prins ca trebuie mai multa faina)..dar au iesit bune!! si barbatului ii plac (cred ca-i este tare foame saracutul)..asta fiind mare realizare, ca la el daca nu-i si-un picut de carne..ufff! |
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
suede spune:
Aoleu,taifun???
Doamne ajuta sa stea linistita pana trece.
Tin pumnii!
Pana una alta ai ce face,te uiti pe geam la golf (apropo,am vazut si eu pozele,super frumos).
Sa o stapaniti sanatosi!!!
34+
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Esti o dulce. Pai cu micutzul azi a fost bine. Ca de obicei, totul ok: picioarele inainte cu o saptamana, capul si burtica tot in urma, de nascut nu se arata in curand, colul tot inchis si struta tot sus (apropo de asta, eu ma trezesc cu ea aproape in gat in fiecare dimineata, nu inteleg cum poate sa urce atat de sus, mititica... sigur sta incolacita cu picioroangele de tzitzili lui ma-sa). M-a mai chemat si sambata iar. Sa faca ce, nu stiu... ca vad eu ca nu se arata pana dupa 1 oct, cel mai probabil. Are 2750g (manechina lu' mama, se mentine filiforma... las' ca o indop eu bine ca pe curcan dupa ce iese!!!). Primul lucru azi la consult m-a intrebat cum misca bebele. Daca misca bine, inseamna ca primeste hrana si oxigen din plin. Nu este o regula, insa, se aplica in cazul ei, ca e micuta. Poate fi si un copilas mai lenes si mai dolofan, cu spatiu mai putin de manevra, dar pentru greutatea ei, este bine ca se agita! Doamne ajuta. Nu stiu de ce, dar eu nu ma stresez cu masuratorile astea, sunt estimari, sunt super convinsa ca este bine, dupa cum o simt. Cam astea sunt vestile de la noi. Ahhh, si ne paste un taifun mic, e de-a dreptul palpitant sa ne uitam pe geam... Ma si gandeam: sa nu care cumva sa se decida sa vina acuma Ana, ca eu nu ma duc sa caut taxiuri pe vremea asta! Asa ca ori acasa, ori asteapta pana maine dimineata! Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
raluk16 spune:
Dana sa va fie de bine!
anomis sotul ar vrea sa ne mutam de tot. Nu inteleg de ce. Ca ce ma enerveaza pe mine la tati e ca daca el are chef de lucru pe afara, toata lumea trebuie sa execute . Si in plus faptul ca daca e sa ma cert cu sotul, mai bine pot cand suntem singuri. Dar vorba mamei mele, de acum inainte nu voi mai fi singura . Eu m-am gandit sa stam astia 2 ani de concediu si sa vad apoi cum va fi, cum ma descurc, etc. Abia astept sa vad ce-ti spune doctorul!
Nela iupiiii poze cu camera strutei si cu familia fericita si cu burtica . Asta cu ochii sa stii ca m-am lamurit cum e. Avem noi ceva praf. Eu toata viata am fost plinuta clasei. Si chiar daca in facultate am reusit sa slabesc 15 kile, eu tot grasa ma vedeam anii trecuti. Si acum (de cand chiar m-am ingrasat) ma uit la pozele de anul trecut din concediu si ma gandesc "uau ce bine arata tipa asta" . Ca sa vezi ce subiective suntem. Deci trebuie sa avem mai mare incredere in cei dragi din jur cand ne spun daca aratam bine sau nu.
Si felicitari pentru vestile bune despre manechina!!! M-a distrat imaginea cu ea urcata pana in gat la tine . Noapte buna si linistita!
Maria mie numai FT4 imi face in sarcina. Le-am facut azi, imi da rezultatul la ele doar sambata sau luni. Si eu sunt curioasa daca trebuie sa continui tratamentul cu euthyrox dupa nastere, daca se transmite copilului prin lapte, etc. Ca eu nu as fi luat pilula asta in afara sarcinii, as fi incercat cu metode naturiste. Dar asa, cu sarcina, mi-a fost frica sa risc sa nu ascult recomandarea...
35+ Alex