Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
Nela super frumoasa casa, view-ul, burtica si camera fetei. M=ai distrat cu masuratorile. sa stii ca si eu ma trezesc noaptea ca e adunat tot sus. bine, eu ma trezesc de durere si observ ca se aduna asa cand trebuie sa merg la pipi. Adik daca nu simt eu ca crapa, im ida el de stire ca trebuie sa ma trezesc. se face ca un bot sus, sus si impingeewee mai frate....parca ar fi ficatii lui taica-su, nu ai mei.
imi zicea o prietena ieri ca l-au visat...deja nascut, noi toti trei la malul marii...o mare limpede si un copil blong, blond cu plete crete...care bineinteles semana cu ta-su...dupa cum ma si astept.
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Dana sa va fie de bine! anomis sotul ar vrea sa ne mutam de tot. Nu inteleg de ce. Ca ce ma enerveaza pe mine la tati e ca daca el are chef de lucru pe afara, toata lumea trebuie sa execute . Si in plus faptul ca daca e sa ma cert cu sotul, mai bine pot cand suntem singuri. Dar vorba mamei mele, de acum inainte nu voi mai fi singura . Eu m-am gandit sa stam astia 2 ani de concediu si sa vad apoi cum va fi, cum ma descurc, etc. Abia astept sa vad ce-ti spune doctorul! Nela iupiiii poze cu camera strutei si cu familia fericita si cu burtica . Asta cu ochii sa stii ca m-am lamurit cum e. Avem noi ceva praf. Eu toata viata am fost plinuta clasei. Si chiar daca in facultate am reusit sa slabesc 15 kile, eu tot grasa ma vedeam anii trecuti. Si acum (de cand chiar m-am ingrasat) ma uit la pozele de anul trecut din concediu si ma gandesc "uau ce bine arata tipa asta" . Ca sa vezi ce subiective suntem. Deci trebuie sa avem mai mare incredere in cei dragi din jur cand ne spun daca aratam bine sau nu. Si felicitari pentru vestile bune despre manechina!!! M-a distrat imaginea cu ea urcata pana in gat la tine . Noapte buna si linistita! Maria mie numai FT4 imi face in sarcina. Le-am facut azi, imi da rezultatul la ele doar sambata sau luni. Si eu sunt curioasa daca trebuie sa continui tratamentul cu euthyrox dupa nastere, daca se transmite copilului prin lapte, etc. Ca eu nu as fi luat pilula asta in afara sarcinii, as fi incercat cu metode naturiste. Dar asa, cu sarcina, mi-a fost frica sa risc sa nu ascult recomandarea... 35+ Alex |
pai eutyroxul e ok...cu tirozolul era problema. e bine ca ai luat pentru ca ce ai tu poate afecta copilul. dar in acleasi timp, daca tu nu faceai tratament cu medicamenete inainte...au iesit analizele asa nasol de te-a pus pe euthyrox?
sa stii ca treaba cu kilogramele si pozele si eu am avut-o. acu' ma uit la poze si ma gandesc ca eram o silfida si ma vedeam asa plnuta si pufoasa. iar acum am 73 de kile si o fata plina si ma gandesc ca imi va lua ceva timp sa cobor de la 60 si ceva cu cate voi ramane pana la 55 inapoi. si vine toamna si numai de alergat pe ploi nu-mi vine. mai ales cat imi palce mie sa alerg.
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai eutyroxul e ok...cu tirozolul era problema. e bine ca ai luat pentru ca ce ai tu poate afecta copilul. dar in acleasi timp, daca tu nu faceai tratament cu medicamenete inainte...au iesit analizele asa nasol de te-a pus pe euthyrox? sa stii ca treaba cu kilogramele si pozele si eu am avut-o. acu' ma uit la poze si ma gandesc ca eram o silfida si ma vedeam asa plnuta si pufoasa. iar acum am 73 de kile si o fata plina si ma gandesc ca imi va lua ceva timp sa cobor de la 60 si ceva cu cate voi ramane pana la 55 inapoi. si vine toamna si numai de alergat pe ploi nu-mi vine. mai ales cat imi palce mie sa alerg. MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI |
eu cand ploua si e frig ma ingras si daca nu pap si fac sport... Asa ca numai la vara ma gandesc ca va fi lupta cu folos
Eu stiam de anticorpi dinainte, dar reuseam sa ma mentin la limita in afara intervalului pentru hipo. In sarcina FT4 ala era ridicat, dar tot intre limite. Doctorita a preferat sa-mi dea tratament ca a zis ca in sarcina sigur as face hipo. Si intr-adevar, sub tratament mi-a crescut si mai tare ft4. Deci daca nu luam tratament, exploda probabil mai sus... Si pe mine m-au speriat riscurile daca fac hipo in sarcina. Am inteles ca in cel mai bun caz iesea un copil mai prostut . In cazuri grave... mult mai rau. Stii ca ziceam noi atunci sa nu le spunem la copii de problemele cu tiroida, ca s-or apuca sa spuna ca nu invata ca oricum sunt prostuti, sa nu le dam motiv
Si ce mi-a placut postul tau dinainte . Atata imi place cum vorbesti de pui si de taica-sau .
35+ Alex
Diana2007 spune:
Felicitari noilor mamici si toate cele bune bebeilor nou nascuti !
Eu am intrat sa va scriu sa nu ma stergeti dupa lista, azi este DPN-ul meu dar deocamdata nici o veste. Dovlecelul meu mai vrea sa stea la caldurica, poate DPN-ul nu este asta, poate nu e pregatit, eu il astept la fel ca toata familia !
Dau de veste cand se intampla prin intermediul mamicilor de Canada !
Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +40s cu
"Life's a journey, not a destination"
alex25 spune:
Diana tinem pumnii sa iasa bb atunci cand stie el ca e cel mai bine! Asteptam vestile!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Diana2007 Felicitari noilor mamici si toate cele bune bebeilor nou nascuti ! Eu am intrat sa va scriu sa nu ma stergeti dupa lista, azi este DPN-ul meu dar deocamdata nici o veste. Dovlecelul meu mai vrea sa stea la caldurica, poate DPN-ul nu este asta, poate nu e pregatit, eu il astept la fel ca toata familia ! Dau de veste cand se intampla prin intermediul mamicilor de Canada ! Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi, Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +40s cu "Life's a journey, not a destination" |
Multumim ca ai intrat sa ne anunti! Tinem pumnii sa fie bine! Abia asteptam vesti bune!
35+ Alex
alex25 spune:
Ce e cu linistea asta pe aici, nu se inscrie nimeni?
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
raluk16 spune:
citat din mesajul lui alex25 Ce e cu linistea asta pe aici, nu se inscrie nimeni? ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 2 sapt |
N-au fost destui 4 bebeloi azi?
Cred ca toata lumea e pe acasa tv si vad ca nu mai incepe reportajul cu Madalina. Ma enerveaza cu dolanestii astia...
35+ Alex
Lullaby_2009 spune:
Luhtien felicitari! Sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos si voios!
Ioanna felicitari! Uite ca am lasat agitatele sa-si pastreze energia, dar bebe a venit mai repede. Sa-ti traiasca si va aduca numai bucurie! Multa sanatate si implinire!
Roxxy ce frumusete ai! Ce bine ii sta cu cercelusi. Sunteti doua dragute!
Emy mai are vreo doua zile sa se decida.
Monikus speram sa ai o zi buna.
Crissbebe ce mai faci?
35 cu
selen80 spune:
VAd ca s-a terminat emisiunea de pe acasa si nu au mai dat-o pe Mada....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta