Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Stai linistita ca am observat ca si al meu e mai lenes in ultimul timp.Iti dai seama ca au crescut si nu mai au loc sa innoate ca pana acum

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

iar ma ia paranoia...copilul asta a miscat de 2 ori de azi dimineata. L-am impins eu de vreo 2 ori si a catadicsit si el sa miste un cot. Nu-i prea sta in fire atata liniste. de 2-3 zile e asa...

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Raluk, , mi-a zis odata doftora ca o sa fie bebe mare .

Manga, eu daca beau rece, instant il trezesc pe si imi da una finutz .

Mai stau pana la 5 si jum sa ajunga si sotz acasa si daca tot asa sunt.... imi fac curaj si sun pe doctorul inlocuitor.....

Iulika, eu ma amagesc ca firisoarele sunt de la dl. dop.

NelaM, vestile de la doftor please, ca nasc aici de curioasa ce sunt

ramsan, pentru vestile despre Madalina.

fete

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Am vorbit inainte sa gandesc ca nu erau de post, dar oricum te (va) invat, pentru ca sunt delicioase.
Cureti vinetele de coaja (soacra-mea in Italia ii mai lasa cate o fasie de coaja ca cica ii da gust, mie nu-mi place), le tai patratele si le pui intr-o scurgatoare cu sare si acoperi scurgatoarea cu ceva greu. Dupa o vreme speli vinetele de sare si le fierbi in apa clocotita, dupa care le storci cat de bine poti. Amesteci cu parmezan, oua, piper si daca mai este nevoie cu sare (daca nu ti se leaga bine, poti bune un pic de pesmet) si busuioc (daca se poate proaspat). Trebuie sa-ti dea un aluat moale moale, dar care sa se lege si le prajesti. Sunt delicioase. Aceeasi reteta e valabila si pentru dovlecei.

Ioi mami de Chiara..suna tare, tare bun!!! o sa incerc miercuri!!

acum am terminat chiftelutele cu legume..s-au cam imprastiat ele prin tigaie (primele..ca dupa aceea m-am prins ca trebuie mai multa faina)..dar au iesit bune!! si barbatului ii plac (cred ca-i este tare foame saracutul)..asta fiind mare realizare, ca la el daca nu-i si-un picut de carne..ufff!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Alex, , 25 e o zi tare buna de nastere, e rotunda .Imi propusese si mie astroloaga, data asta ca e bine aspectata , dar.....eu m-am blocat pe 18, acum vedem

Mel, bine ca ai scapat , numai maine nu-i octombrie you'll see.

Raluk, cat stati voi la ai tai?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Alex, , 25 e o zi tare buna de nastere, e rotunda .Imi propusese si mie astroloaga, data asta ca e bine aspectata , dar.....eu m-am blocat pe 18, acum vedem

Mel, bine ca ai scapat , numai maine nu-i octombrie you'll see.

Raluk, cat stati voi la ai tai?

37+

Multumesc, din ce in ce mai mult imi doresc sa nasc pe 25 - si eu sunt nascuta tot pe 25, ultimul UM e tot pe 25, si parca mi-ar place sa fie si mandra mea tot pe 25.Sa vedem ce zice dr la controlul de vineri.

Sa stii ca eu astept vesti de la tine cu privire la ce ti-a spus dr!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Felicitari Luthien, Ioana si Uka!! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere grabnica!!

_
37+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ia sa vad ce imi mai aduc aminte din ce am citit din urma.

Anomis, iaca si camera strutei

Raluka, esti o dulce, cum ma linistesti tu ca nu sunt grasa. Cand eu ma "alint" cu apelative gen "purcicuta", "muuu" si alte cele. Tu sigur la poza mea te uiti? Ca asa mi-ar place sa ma vad si eu prin ochii tai…

Dana15, un pupic apasat, promit sa fiu mai activa pe forum, acum ca nu mai am griji asa multe. Dar uite ca se tot iveste ceva si abia apuc sa ma relaxez.
Ce cool ai fost cu "uitatul la film", Grig este exact cum ma asteptam sa fie un berbecut veritabil. La noi deja se stie, iainte de a ne pune sa ne uitam la ceva, domnul ma intreaba: "un Bundy ceva, sau ne bagam la ceva mai serios (adica un film intreg…wow)", asta in functie de ora si de cat de ochii mei intredeschisi. Sa nu iti mai zic ca de 4 seri ne chinuim sa terminam un episod din "Married with children" care tine mai putin de 30 minute!

Adi, ss fi foarte onorata cu cangurelul tau. Pupici multi si multam de "oferta". Si aproape, cum zici, peste balta, ne sunt copchii chiar la o aruncatura de bat.
Apropo de epilat, ca ziceai ca ai in plan: ce m-am mai chinuit si eu ieri cu epilatul de dimineata….Adevarata contorsionista am fost; dar nu m-am lasat pana nu mi-a iesit boboc!
Multumim si de muzica, chiar ide dimineata ascultasem Pink la radio21!

Monikus a avut o zi proasta, ne pare rau. Sper ca azi a fost mai bine!

Vik, . Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si eu sunt la faza insomnii, m-am culcat la 1 ieri, m-am trezit la 6. Bine ca am mai bagat un somnic de doua ore dupa masa. Nu fii tristuta ca acusica vine sotul acasa si gata, putem sa nastem!

Loradin, te mai asteptam pe la noi. Eu sunt noua, le cunosc pe fete de nici o luna, dar am incerat din tot sufletul sa ma integrez. Imi aduc aminte ca la inceput imi zicea o fata (cred ca Luto) sa scriu cat mai multe despre mine, sa ne cunoastem (eram la faza in care mesajele imi ramaneau la moderator)… la care m-am gandit: asta tre sa fie tare boring, cum sa scriu asa, despre mine... si iaca, incet incet, am scris si mi-au placut comentariile, sfaturile, incurajarile celorlalte fete (nu neaparat adresate mie, ci in general). Mai vino pe la noi, mie una mi-ar place sa te cunosc mai bine.
Am putut vedea si noi pozele cu micuta ta Ana, superbe. Sa iti traiasca fetita! Si multa sanatate in continuare, noi iti tinem pumnii pentru cezariana!

MOana, esti mortala cu dedicatiile, multumesc din tot sufletul! Ce incercata ai fost ai tu, Fata Mosului! Ma bucur din suflet ca acea lege a echilibrului exista si ca tu esti printre cei care o gusta din plin acum. Foarte frumoasa culegerea de ganduri trimise, multumim frumos. Mi-am delectat sufletul cu ele, mai posteaza daca mai ai, mie imi plac tare mult.

Anomis, din castelul de clestar, mii de pupici pentru tine. M-a uns pe suflet faza cu "strutii regali", tre sa recunosc, i-am zis si sotului.

Auzi, in alta ordine de idei: nu mai bine meri tu la doctor, daca tot nu vrei sa suni? Este cel mai sigur asa. Ti-am scris bolduit ca vad ca tot ma ignori cand iti zic, poate poate iti sare in ochi si te duci, totusi. Sau dai telefon la spital.

Elenutta, Raluka si Andre cj, ma omorati cu delicatesele voastre! Multumim din suflet pentru retete.

Ionika, Iulika,

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
Laaaaa muuuulti aaaaani!
Cine sa traiasca cine sa traiasca, cine sa traiasca cine sa traiasca,
Laaaaa muuuulti aaaaani!

BRUCE si ANDREI sa traiasca, BRUCE si ANDREI sa traiasca,
Laaaaa muuuulti aaaaani!

Liliana (liliac), o de la noi, cat de bine te-ai descurcat la prima nastere, si asta si singura, fara prea mare ajutor! Sa dea DD sa fie bine si acuma! Tinem pumnii.

Lullaby2009,

Doamne, ce placinta am scris!

Adinus, deci azi ce metoda mai incercam?

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Voi de unde luati hainute pentru bebici?
Am fost si eu astazi sa ma familiarizez cu ele prin magazine.Am vizitat un Miniblu si un Mothercare dar sincer pentru nou nascuti nu am gasit prea multe variante.Ma asteptam sa gasesc mai multe variante....

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15Ioi mami de Chiara..suna tare, tare bun!!! o sa incerc miercuri!!
Daca la sotior ii trebe musai carnitza, prajeste si un pic de sunca si pune in aluat. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28
NelaM, vestile de la doftor please, ca nasc aici de curioasa ce sunt

37+

Esti o dulce. Pai cu micutzul azi a fost bine. Ca de obicei, totul ok: picioarele inainte cu o saptamana, capul si burtica tot in urma, de nascut nu se arata in curand, colul tot inchis si struta tot sus (apropo de asta, eu ma trezesc cu ea aproape in gat in fiecare dimineata, nu inteleg cum poate sa urce atat de sus, mititica... sigur sta incolacita cu picioroangele de tzitzili lui ma-sa). M-a mai chemat si sambata iar. Sa faca ce, nu stiu... ca vad eu ca nu se arata pana dupa 1 oct, cel mai probabil. Are 2750g (manechina lu' mama, se mentine filiforma... las' ca o indop eu bine ca pe curcan dupa ce iese!!!).

Primul lucru azi la consult m-a intrebat cum misca bebele. Daca misca bine, inseamna ca primeste hrana si oxigen din plin. Nu este o regula, insa, se aplica in cazul ei, ca e micuta. Poate fi si un copilas mai lenes si mai dolofan, cu spatiu mai putin de manevra, dar pentru greutatea ei, este bine ca se agita! Doamne ajuta. Nu stiu de ce, dar eu nu ma stresez cu masuratorile astea, sunt estimari, sunt super convinsa ca este bine, dupa cum o simt.

Cam astea sunt vestile de la noi.

Ahhh, si ne paste un taifun mic, e de-a dreptul palpitant sa ne uitam pe geam... Ma si gandeam: sa nu care cumva sa se decida sa vina acuma Ana, ca eu nu ma duc sa caut taxiuri pe vremea asta! Asa ca ori acasa, ori asteapta pana maine dimineata!

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput