Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Anomis eu zic ca nu e de gluma cu firisoarele alea de sange, mai bine ai suna doctorul sau ai merge direct la control.
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
raluk16 spune:
Maria asta cu transpiratul in jurul gatului o am si eu de vreo luna sau mai mult... si ma tot tem sa nu fie de la tiroida, daca e in jurul gatului... E uda uda pijamaua pe acolo...
anomis tin pumnii sa fie bine. Stie bebe cand sa vina, nu te speria. Eu am ajuns la concluzia asta de la treaba cu Aida. Pai daca mai statea in burtica iti dai seama ce flacau mare se facea?
35+ Alex
MangaGirl spune:
iar ma ia paranoia...copilul asta a miscat de 2 ori de azi dimineata. L-am impins eu de vreo 2 ori si a catadicsit si el sa miste un cot. Nu-i prea sta in fire atata liniste. de 2-3 zile e asa...
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
ramsan spune:
Fetelor intru telegrafic sa va spun ca am reusit sa vorbesc cu Madalina noastra.
Se simte bine cu exceptia faptului ca o cam tine operatia, l-a vazut pe bebitza si e foarte bine insa are si ea un necaz ca nu il poate alapta, riscurile fiind prea mari de a-i trasmite virusul hepatic B si lui.
Ne-a invitat sa vedem povestea nasterii (cu ea in rolul principal si bebita in rolul secundar) astazi pe Acasa Tv la povestirile adevarate la ora 17.30. Adik acusica... dati drumul la tv-uri.
Felicitari Thea si Luhtien pentru bebelusii sanatosi. Sa va refaceti repejor si sa va vina lapticul din plin.
Ramona
Tudor Gruia 37+
AMR max.3 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl iar ma ia paranoia...copilul asta a miscat de 2 ori de azi dimineata. L-am impins eu de vreo 2 ori si a catadicsit si el sa miste un cot. Nu-i prea sta in fire atata liniste. de 2-3 zile e asa... MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI |
Ai incercat cu Cola rece, inghetata, apa si culcat pe stanga, ciocolata....sa tii apasat intr-un singur loc pe burta ca sa iti raspunda??? Stii ca si eu am patit asa, si zilele astea parca nu mai este atat de voioasa, dar daca stai si te gandesti are program de somn plus ca nu mai are loc. Ptr linistea ta, daca nu mai poti, mergi la spital.
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
raluk16 spune:
Maria stiu ca nimic din ce am spune noi nu te-ar linisti. Eu am intrat in panica intr-o zi ca nu miscase deloc!!! Si nu aveam la mine aparatul acela de auzit bataile inimii. Si eram asa disperata... apoi noaptea in pat s-a pus pe sughitat si a fost prima data cand m-am bucurat ca sughita, ca-n rest nu-mi place...
Au si ei zile si zile, si au din ce in ce mai putin loc. Incearca toate tehnicile care le stii ca functioneaza la tine (la mine nu s-a miscat atunci nici daca am baut apa multa si am stat pe stanga!). Si ca sa fii mai linistita, da o fuga la moasele alea ale tale sa te asculte.
Ramo multumim de vestile de la Mada. Eu aveam impresia ca ei i-au spus doctorii ca poate alapta si daca are virusul ala... saracutza... Abia astept sa o vad la tv! Chiar ma gandeam daca a apucat sa-i anunte!
35+ Alex
NelaM spune:
Seara buna, fete dragi!
In sfarsit ne-am linistit si noi, putem sa ne relaxam la o forumeala.
In primul rand, MULTA SANATATE BEBEILOR DE LUCIA, IULIA, MADALINA, HAPPY_UKA, DACIANA, THEA, LUTHIEN si IOANA! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici, sa va bucurati parintii.
Iar pentru fericitii parinti: FELICITARI din suflet! Fie ca noile minuni ce au aparut in viata voastra sa va faca mai buni, mai iubitori, mai umani!
Sa fie intr-un ceas bun.
Doamne, ca multi bebei au mai venit pe lume in ultimele zile. Mai cu peripetii, care mai linistit, dar important este ca toti sunt acum bine! Un buchet mare de flori pentru fiecare mamica curajoasa. Sa fiti mame fericite pana la adanci batraneti.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
Ellenuta spune:
BINE AI VENIT PE LUME CAROL! SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!
Felicitari Ioana! Refacere rapida si mult laptic!
manga multumim de vestile de la luci!! abia astept s-o avem iara printre noi si abia astept poze cu gogosarul Davidos!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mary_07 spune:
Felicitari Ioana!!! Refacere rapida si mult laptic
Bun venit pe lume Carol Ioan Calin!!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de impliniri!!!
Raluk,
Anomis,slava Domului,am scapat de durere si totul e ca inainte
Ai mei se vor muta prin octombrie,spre sfarsit....abia astept!!!!!!!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)