Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Andre nu am vinete (decat la congelator..si pana se dezgheata, cred ca mi se face foame) si nici dovlecei..dar daca ai vreo reteta cu dovlecei si vinete..facem data viitoare!
Am vorbit inainte sa gandesc ca nu erau de post, dar oricum te (va) invat, pentru ca sunt delicioase. Cureti vinetele de coaja (soacra-mea in Italia ii mai lasa cate o fasie de coaja ca cica ii da gust, mie nu-mi place), le tai patratele si le pui intr-o scurgatoare cu sare si acoperi scurgatoarea cu ceva greu. Dupa o vreme speli vinetele de sare si le fierbi in apa clocotita, dupa care le storci cat de bine poti. Amesteci cu parmezan, oua, piper si daca mai este nevoie cu sare (daca nu ti se leaga bine, poti bune un pic de pesmet) si busuioc (daca se poate proaspat). Trebuie sa-ti dea un aluat moale moale, dar care sa se lege si le prajesti. Sunt delicioase. Aceeasi reteta e valabila si pentru dovlecei. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana sigur varsta isi spune cuvantul... dar nu mai putem da timpul inapoi

Daca nu as fi fost cu problemele mele cu fertilitatea, nici nu m-as fi gandit inca , nu m-as fi simtit pregatita , mi se pare ca suntem noi copii... Deci am avut intr-un fel noroc ca asa m-am pus pe lucru si am ajuns sa-mi doresc

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI IOANNA

BUN VENIT PE LUME CAROL!!!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Raluk e vorba de tarate de grau. La Teodora am avut din Elvetia si erau in niste saculeti ca cei de ceai.

Acum am luat tarate de la plafar si le pun intr-un saculet de tifon (cam un pumn) si pun peste apa fierbinte intr-o cana si las la infuzat. La baie apa se toarna in cadita si cu saculetul cu tarate o speli usor pe corp si cap. Nu mai folosesc nici un sapun la baia asta. Ideea este ca amidonul acela din tarate ii hidrateaza foarte bine pielea.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Multumesc mult!!!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitåri Mami Ioanna si mami Thea!!Vå doresc recuperare rapida si bebei sånåtosi si påpåciosi!!

Mary

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Roxxy i-am trimis acuma sms

Melania baga aici o gramada de emoticoane din alea, sa treaca

Andre eu sunt indragostita de vinete sub orice forma. I-am trimis pe mess la mami reteta ta, sa vedem daca prinde apropoul

Dana reteta de cartofi cu nuci:

CHIFTELE DE CARTOFI CU NUCA

1.5 kg cartofi, 3 cepe mari, 2-3 catei usturoi, 10-12 linguri nuca macinata, 3 linguri ulei, marar, sare, 1-2 linguri faina, ulei de uns tava.

Cureti cartofii, ii dai pe razatoarea mica, ii storci bine de zeama. Razi ceapa, pisezi usturoiul. Amesteci cartofii cu ceapa, usturoiul, nuca, uleiul, mararul tocat. Sarezi si condimentezi dupa gust. Lasi sa se odihneasca 10 minute. Formezi chiftelutele, le dai prin faina si le pui in tava unsa. Le dai la cuptor, cand se rumenesc le intorci.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

FELICITAIR IOANNA! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE CUMINTE SI PAPACIOS!

ce ma bucur ca Iulia e bine. Si Luci spunea ca pana acum David nu a prea mancat ca tot avea lichid amniotic si il varsa. De acum incepe smecheria.

Raluk multumim de mesaj si de reteta. Ciudat, eu aveam pete de la colostru prin lunile mai de mijloc. Acum de un timp nimik. M-am strans intr-o zi, desi e cam dureros procesul si a iesit o picatura de lichid galbui...ziceai ca e ca mierea. Dar de patat haine nu am mai patat. Ce am observat insa este ca parca transpir mai mult, mai ales cand dorm, imi fac varza tricoul pe la gat. Pentru mine e ciudat ca eu nu am avut niciodata astfel de probleme.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

yuhuuuuu,

iar bem azi

Felicitari Ioanna pentru bebe Carol!!!

Raluk, Andre chiftele de nuca si de vinete miam, miam......

Mel, Iulika, Adinus, Dana, Raluk pentru raspunsuri, imi vine cate putin cand ma ridic iar la baie cand ma sterg e cu firisoare de sange..... ma doare putin spatele, daca o tin tot asa, ma duc diseara la control la spital, cu Dzeu inainte.

am vorbit cu prietena astroloaga si m-a linistit ca nu se arata azi nimic, dar mai stii .

si va dau dreptate cu varsta, daca eram si eu la alt prefix, (mai mic
) poate incercam nasterea naturala.

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

AM 3160 DE GRAME SI 49 DE CM. M-AM NASCUT LA ORA 14 PRIN CEZARIANA. CAROL IOAN CALIN

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Felicitari, Ioanna!!!

Bine ai venit pe lume, Carol Ioan Calin!

Sa fiti sanatosi! Mami sa ai recuperare rapida si bebe sa va aduca numai bucurii!!!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

M imi vine cate putin cand ma ridic iar la baie cand ma sterg e cu firisoare de sange.....

37+

Hmm sper så nu te sperii dar firisoarele alea de sange nu o insemna ca ai colul deschis??Eu zic totusi så mergi la un control asa de sigurantåå daca mai continua asa så curgå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput