Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ellenuta, cred ca mi-ai raspuns in vreunul din capitolele pe care le-am sarit, ca n-am apucat tot timpul sa citesc tot multam, o sa-l pun pe sotz sa caute...
nu ne-a zis pediatra cat sa tinem plasturele, ea a zis ca la baiatul ei l-a tinut o luna, depinde in cat timp se retrage....

Ce doctor tampit a avut IUlia ! pai in loc sa aiba rabdare sa-i explice fetei cum sa impinga, sunt sigura ca s-a enervat, si a taiat mai mult ca sa iasa bebe mai repede, sa scape el....cum naibi s-o lasi sa se si rupa, si s-o si tai o gramada apoi, mai ales la un bebe de 2 kg si ceva?! of of, sa nu-i omori cu zile?!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitåri HAPPY_UKA si LUHTIEN!!Så aveti bebei sånåtosi si påpåciosi!!!

fetelor vå multumesc din suflet pt uråri..

Anomis så iti spun cum am avut eu cu apa..am simtit ceva caldut cum curge si am sunat la moasa (eu fiind in spital atunci) fiind sigura ca se duse apa..m-a pus så imi dau tamponul sa se uite la el..l-a intors l-a mirosit si apoi a zis ca nu e apa dar eu puteam sa jur ca e apa dar mi-a explicat ca a curs ceva dar nu e ceea ce asteptam noi...si adevårata apå cand s-a rupt am stiut ca ea e pt ca era diferit de cealaltå..s-a rupt la o contractie care a fost destul de dureroaså..ei bine si a curs a curs valuri, cam la fiecare contractie simteam muultå apå cum curge(eu am avut muuuult lichid)..si am obs cand am schimbat tamponul era rozaliu..nu stiu daca am explicat cum tb dar cam asa a fost la mine..

Si poze promit ca voi pune zilele astea..Sau cand am nitel timp..Dar vå multumesc pt urari..I-am dat cate un pupik de la fiecare..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Raluk e vorba de tarate de grau. La Teodora am avut din Elvetia si erau in niste saculeti ca cei de ceai.

Acum am luat tarate de la plafar si le pun intr-un saculet de tifon (cam un pumn) si pun peste apa fierbinte intr-o cana si las la infuzat. La baie apa se toarna in cadita si cu saculetul cu tarate o speli usor pe corp si cap. Nu mai folosesc nici un sapun la baia asta. Ideea este ca amidonul acela din tarate ii hidrateaza foarte bine pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Roxxy am vazut si eu pozicile cu Maria..E o superbå..Brunetica lu mami..Si tu arati super bine..Se vede ca ai o fetita cuminte..Så vezi cum trece timpul..

Ufff ce doctor tampit a avut Iuliapapusa..Cum naiba sa te enervezi??da ce naiba nu a nascut el in locul ei??Te enervezi numai cand te gandesti..uschhhh

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

AM 3160 DE GRAME SI 49 DE CM. M-AM NASCUT LA ORA 14 PRIN CEZARIANA. CAROL IOAN CALIN

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monique, multumim, o sa incerc si eu, cumparasem tarate de la plafar ca stiam ca spusese cineva ca sunt bune, dar nu stiam ce sa fac cu ele eu am spalat-o cu musetel pana acum...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu am avut colostru de abia a doua zi dupa-amiaza dupa nastere. Insa cei de la spital mi-o aduceau cu insistenta la san si nu-i dadeau absolut nimic sa pape (spuneau ca inca are rezerve din burtica). Spune-i Iuliei sa nu cedeze si sa o puna mereu la san. Este obositor si f f frustrant dar merita. Maria tragea ca disperata de niste sani goi-goluti si fara sfarcuri . Pe mine m-a ajutat enorm asta mica. Probabil ca ar fi fost mult mai greu daca ea nu avea foame in gat .

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

M-a sunat Iulia

Glasul e foarte vesel! A zis ca ea e bine, nu a avut travaliu deloc, daca ar fi stiut sa impinga atunci in 5 minute ar fi fost afara printesa. Dar nu a stiut sa impinga si doctorul s-a enervat pe ea ca nu stie . Si a zis ca o doare ingrozitor acolo jos ca s-a si rupt tare si a si taiat-o tare... Sa speram ca se va vindeca rapid fara complicatii. Bebica de doua kile si ceva a zis ca e micuta tare si frumoasa . Dar ori nu are putere de supt, ori ii sunt infundate canalele, ca nu ii curge nimic, nici colostru. (eu eram sigura ca toate avem colostru din start, si numai problema laptelui se pune, acuma mai este un stres...). Am intrebat-o daca nu o ajuta la muls manual sau cu pompa asistentele si a zis ca nu te baga nimeni in seama acolo in spital. Am intrebat-o cand merg acasa si a zis ca poate vineri, ca le tine sa vada daca nu fac icter. A zis ca abia asteapta sa vina acasa sa povesteasca cu noi si sa ne puna poze. M-a intrebat cine a mai nascut azi. A, si am intrebat-o care a fost reactia sotului, si a zis ca e in al zecelea cer si a fost deja s-o declare pe printesa!

35+ Alex

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Yuiiii!!

a nascut ioannna????
edit: parca ioanna avea puiut pe nume Carol!!
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Felicitari Theea,Uka si Luhtien

Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii

Anomis,la mine doar s-au fisurat membranele...de dimineata si pana la 12 am schimbat vreo 4 perechi de chiloti fiindca se tot udau cate putin,plus ca mergeam la baie si din 10 in 10 minute. Cand am ajuns la spital,o asistenta a turnat nush ce solutie pe chilot si in cateva secunde s-a albastrit...chestia asta a confirmat ca era lichid amniotic.

La multi ani Bruculica

Eu sunt intr-o stare blue de tot...parca nu mai suport pe nimeni,ma enerveaza si Calin,abia astept sa se mute si ai mei la casa sa ramanem singuri...ooofff,ca m-as da cu capul de toti peretii din casa...o sa va vina sa radeti,dar asa imi place de smile-ul asta,parca-si elibereaza toti nervii cand da cu capul

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB CAROL IOAN CALIN

FELICITARI MAMI IOANNA

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput