Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 18
adinus8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 A nascut Anomis!!! "Pe 14 sept la 23:55 m-am nascut si ma cheama Dinu Andrei. Am 3 kg 200g si 53 cm. Ma bucur sa va cunosc sunt pui de anomis" 35+ Alex |

FELICITARI ANOMIS!!! BUN VENIT PE LUME PUI DE ANOMIS!!!
40+5 

pozici
andraiulia spune:
Multumesc, Adinus. Ma bucur ca-ti place. Bine, Sophie vreau sa fie numele principal dar cu cel de fam, Stoicescu...suna mai bine Amelie Sophie decat Sophie Amelie. Ma rog.
![]()
Andrushca 37+ 
Amelie Sophie, our sweet baby, we luv' u!
andraiulia spune:
FELICITARI, ANOMIS!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIC!

Andrushca 37+ 
Amelie Sophie, our sweet baby, we luv' u!
raluk16 spune:
M-am uitat pe un film slabut pe HBO si de nici un minut ma asezasem in pat fara chef de somn cand am primit sms-ul! 
Si uite ca si aici e chef mare!!! 

Bine ati venit acasa, Luci!!! Cum e sa fii mamicutza? Ia zi-mi si mie
. Nici nu stii cat ne-ai lipsit tu! 
Maria eu cred ca Luci a stat dupa perdea pana cand a vazut produsele de la magazin ![]()
Delia 
Andra suna foarte chic!
35+
Alex
delia79 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 A nascut Anomis!!! "Pe 14 sept la 23:55 m-am nascut si ma cheama Dinu Andrei. Am 3 kg 200g si 53 cm. Ma bucur sa va cunosc sunt pui de anomis" 35+ Alex |
FELICITARI ANOMIS!! BUN VENIT DINU ANDREI!!!

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
delia79 spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Noi ne gandeam ca numele sa devine Amelie Sophie..cum vi se pare? Andrushca 37+ ![]() Amelie Sophie, our sweet baby, we luv' u! |
Mie imi place mult cum suna

37+
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
raluk16 spune:
Ia ziceti, fetelor, umpleti doua pagini un-doi sa va fac capitol, sau merg la culcarica? ![]()
35+
Alex
raluk16 spune:
Cred ca merg la somnic ca dintr-o data imi cad ochii
. Probabil am asteptat cu sufletul la gura vestile de la Anomis si acum ca le-am primit, s-a oprit motorul...
Oare Luci acuma pune poze, sau unde a disparut?
Va pup cu drag inca o data! Noapte buna 
35+
Alex
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adinus8
Delia, ce draguta esti... si ce burtica finuta ai...eu abia acum m-am uitat la pozele tale dar tu de ce faci cezariana mami? sunt ceva probleme? pupici ptr mamy de Sofia scumpa ![]() 40+5 ![]() ![]() pozici |
Multumesc pt aprecieri
. Si tu esti f frumusica si imi place si cum ai pregatit lucrusoarele pt printesuca ta, care se lasa asteptata 
Cezariana fac din cauza ca iubitica sta cu nasucul in ficatul meu, cu alte cuvinte breech. Nici aici nu se fac cezariene la cerere, dar asta e un caz sigur de cezariana. Deci numaratoarea inversa a inceput: ultima zi de luni fara Sofia.........

37+
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
adriana_m spune:
FELICITARI ANOMIS!!! bUN VENIT PE LUME BEBE MIC!!! SA FI SANATOS SI FERICIT.
Adriana
37+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)