Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 19
adriana_m spune:
Eu mai sunt pe aici, poate poate are timp Lucia sa ne puna ceva poze cu gogosarul de David.
Adriana
37+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
alex25 spune:
Pe 14 sept la 23 55 m-am nascut si ma cheama Dinu Andrei. Am 3kg 200g si 53cm. Ma bucur sa va cunosc, sunt pui de anomis.
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB DINU ANDREI
FELICITARI MAMI ANOMIS

Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
Daca tot m-am trezit:

HAI VIK, go baby go

PS: vad ca mi-a lust-o Raluk inainte,dar vestile bune merita anuntate de mai multe ori.
Luto bine ai venit acasa, abia asteptam pozele si povestea!
Andra mi se pare super numele!!!
Gata, va pup
si noapte buna, ca daca ma prinde soatza ma omoara!
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 A nascut Anomis!!! "Pe 14 sept la 23:55 m-am nascut si ma cheama Dinu Andrei. Am 3 kg 200g si 53 cm. Ma bucur sa va cunosc sunt pui de anomis" 35+ Alex |
URAAA, URAAA, a nascut ANOMIS!!!
Felicitari, draga noastra, sa te bucuru de Dinu! Sa creasca sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai bucurii! Sa fie intr-un ceas bun. Un pupic mare si gras de la strutii regali.

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:

HAI VIK! 

Sper ca totul e bine, ca eu imi aduc aminte ca sotul lui Vik este plecat inca in delegatie in strainatate, il astepta sa vina.
Oricum, tinem pumnii si da doamne sa fie bine! 
LUTO, WELCOME HOME!!! 

NelaM spune:
Buna dimineta si de la noi, ca nici nu am mai apucat sa dam binete, ca tot omul, m-au coplesit evenimentele si emotiile aferente. 
Am supravietuit cu bine furtunii, care nu a fost chiar asa cum o estimau micutiim taifun! Suede, Selen,
multumim de ganduri frumoase.
Maria, sa stii ca ai dreptate cu adunatul copilului la gat (gularas imi face Ana, cum ziceam): acum imi dau seama ca cel mai sus urca mititica cand am vezica plina, si, acuma cand povesteai tu, make sense.
Apropo de alergat: asa imi place si mie sa alerg, de numa numa! Mai bine fac foamea decat sa fac jogging. Mi se pare cea mai plictisitoare forma de exercitiu cu putinta. Si grea, pe deasupra, ca iti dai sufletul dupa 5 min (eu mi-l dau mai repede, numai gandul ca tre sa alerg imi ia respiratia!)
Alinus25, ce poze frumoase cu doi copii dulcici foc am vazut...

NelaM spune:
DANA, LA MULTI ANI, draga noastra!
Sa ne traiesti, sa iti aduca Anna numai satisfactii si Grig sa te faca fericita, ca meriti din plin. 
Iti doresc multa sanatate si bucurii!
Cate un pupic apasat 

de la noi trei si un brat mare de flori!

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Nela, felicitari pentru vestile de la doftor, eu zic ca sunt bune ![]() ![]() si mai stiu ca la taifun ploua cu broaste , poate prindeti cateva sa faceti copanele sa ingasati fotomodela dupa ce vine ![]() ![]() parerea mea ![]() . fetele am plecat la doftor. ![]() 37+ ![]() |

tot nu imi vine sa cred ce s-a grabit Dinu, dragul de el!Doamne ajuta ca totul e bine, ca ma ingrijorasem cu astia ca nu vroiau sa iti faca cezariana, cum doreai tu. Cand ai tu timp, te asteptam la o poveste scurta, printre bibe si scutece de schimbat.

Dana15 spune:

pentru www.youtube.com/watch?v=WRbsz1Ha7Zo" target="_blank">fetele mele dragi

Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Alex
, poate prindeti cateva sa faceti copanele sa ingasati fotomodela dupa ce vine