Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana![]() ![]() M-am intors de la razboi victorioasa !!!!! Cate capitole am de recuperat ? Incerc sa descarc si pozele in caz ca sunteti curioase sa vedeti un bebeloi dragut foc Felicitari tuturor mamicilor pt ca m-am uitat si eu la panoul de onoare unde sunt eu si alte fete ![]() Este icredibil cat mi-ati lipsit ![]() ![]() Cea mai fericita la termen ![]() |
ce surpriza Luci...vezi, Raluk...ce spuneam...abia a ajuns acasa si uite-o pe forum :)
MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI

andraiulia spune:
Vaai, Lucia, welcome home!! Ce repede te-ai intors...Felicitari!! Cum e bebeloiul acasa? Vrem sa-l vedem!
Andrushca 37+ 
Sophie, our sweet baby, we luv' u!
delia79 spune:
Lutoniana felicitari! Bun venit pe lume David!!! Sa va bucurati de bb scump toata viata, iar tu iubita sa te refaci usor 

Daciana felicitari! Bun venit pe lume Darius Alexandru!!! Ma bucur ca a fost totul bine pana la urma! Refacere usoara!
Recunosc ca m-a cam speriat experienta ta, poate ne spui de ce au aparut complicatii in timpul cezarienei.
Madalina felicitari! Bun venit pe lume Irinel Andrei! Sa traiasca micul print si sa-ti lumineze viata! 

Iuliapapusa felicitari! Bun venit pe lume Stefania Gabriela! Sa traiasca pritesuca si tu sa te refaci usor si repede1 

Thea felicitari! Bun venit pe lume Matei Alexandru! Sa traiasca lunganul! 

Uka felicitari ! Bun venit pe lume Carina Maria ! Sa triasca iubitica, sa va duca bucurii! 

Luhtien felicitari! Bun venit pe lume pui mic! Recuperare rapida ! 

Iulika, sa-ti traisca frumosul si sper ca nu ai semnat nimic cu Selen, ca ma bag si eu acusica cu iubitica la petit ![]()
. Sa fie concurenta domnle ![]()
Lullaby, merci pt aprecieri ![]()
. Intreaba dr data viitoare la control despre bataile inimii puiutului. Eu cred ca totul e oki, ca el si-ar fi dat seama daca era ceva
.
Dana, multumim ca ne inveselesti cu bancuri bune, esti o scumpica 
Raluk, felicitari pt intrarea in a 9-a luna
, stiu cat de important e pt tine si bb Alex 
Techila, ce frumos povestesti de delfinii tai 
, cum se intind ei si adorm de placere la san, sa-i mananci nu alta 
Gata placinta ![]()
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
adinus8 spune:
citat din mesajul lui lutoniana![]() ![]() M-am intors de la razboi victorioasa !!!!! Cate capitole am de recuperat ? Incerc sa descarc si pozele in caz ca sunteti curioase sa vedeti un bebeloi dragut foc Felicitari tuturor mamicilor pt ca m-am uitat si eu la panoul de onoare unde sunt eu si alte fete ![]() Este icredibil cat mi-ati lipsit ![]() ![]() Cea mai fericita la termen ![]() |
yuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuu

welcome home dragilor

40+5 

pozici
andraiulia spune:
Noi ne gandeam ca numele sa devine Amelie Sophie..cum vi se pare?
Andrushca 37+ 
Amelie Sophie, our sweet baby, we luv' u!
delia79 spune:
Eiiii, cine a aparut acasa? Mamy de gogosar David, bine ai venit acasa 
. Descarci pozici? Abia asteptam 
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
adinus8 spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Noi ne gandeam ca numele sa devine Amelie Sophie..cum vi se pare? Andrushca 37+ ![]() Amelie Sophie, our sweet baby, we luv' u! |
mie mi se pare super...
amprenta frantzuzeasca ii da foarte multa feminitate...e deosebit

40+5 

pozici
raluk16 spune:
A nascut Anomis!!!
"Pe 14 sept la 23:55 m-am nascut si ma cheama Dinu Andrei. Am 3 kg 200g si 53 cm. Ma bucur sa va cunosc sunt pui de anomis"
35+
Alex
adinus8 spune:
| citat din mesajul lui delia79 Eiiii, cine a aparut acasa? Mamy de gogosar David, bine ai venit acasa ![]() . Descarci pozici? Abia asteptam ![]() 37+ in curand mamy de Sofia scumpa CEZARIANA 21 SEPT ! photos |
Delia, ce draguta esti...
si ce burtica finuta ai...eu abia acum m-am uitat la pozele tale
dar tu de ce faci cezariana mami? sunt ceva probleme?
pupici ptr mamy de Sofia scumpa

40+5 

pozici
raluk16 spune:

Felicitari, Anomis!!!

Bine ai venit pe lume, Dinu Andrei!!!

Sa fiti sanatosi, recuperare rapida!!! Si bebe sa va aduca numai bucurii! Cand te gandesti ca sunt cateva ore doar de cand intreba cum e cu lichidul amniotic si acum si-a intalnit comoara 

35+
Alex