Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Pe masura ce devin gravidutele mamici se subtiaza gashca de majorete... sunt curioasa cum va fi prin octombrie

Eh, fetele deja o sa fie experte in ale bebelusitului...asa ca o sa stie cum sa-si faca timp si de putina gimnastica de intretinere

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Nu-i vorba ca nu le inteleg.

Nu stiu cum e, si cum voi fi eu, dar deocamdata mi se pare extraordinar si cand vad fete care isi fac timp sa intre aici sau sa anunte prin telefon despre nastere! Daca mi-ai fi zis acu un an ca pe un forum undeva se fac asa frumoase prietenii ca se suna noaptea sa se anunte bebeii, as fi zis ca sunt nebune . Eu nu stiu daca voi fi in stare de asta, sa ma mai gandesc sa sun dupa nastere . Dar daca voi fi, e clar ca va sun inaintea prietenelor mele bune, ceea ce mi se pare senzational.

Si referitor la primele saptamani/luni cu bebeii, sunt speriata tare ca nu voi avea timp nici de dush, nici de somn . Deci nu vreau sa se inteleaga ca le condamn pe mamicutze. Eu sunt sigura ca voi fi si mai si la cat sunt de panicata de pe acum. Si chiar mi se pare un sacrificiu mare si sa intre sa ne mai dea cate un semn din cand in cand. Nu ma astept sa stea aici noptile sa faca galerii.

Era o constatare . M-am explicat prea mult?

35+ Alex

Mergi la inceput

Maria

35+ Alex

Mergi la inceput

Hai fetelor ca de multa vreme nu ne-am distrat de magazinul nostru (pentru ca deja ne obisnuisem sa fie lucruri inutile si scumpe ) Dar parca totusi ar merge niste protectii sau chiar niste sosete cu ABS ca masinile

Se vede ca mi-e somn...

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Raluk O sa vezi ca o sa ai timp de toate! Toate o sa fie prioritare si o sa te descurci de minune. Este greu dar nu imposibil si faptul ca toate fetele de aici traiesc aceleasi momente ca si noi ne vor face sa fim suficient de intelegatoare si binevoitoare cu toata lumea. Nu se compara cu faptul ca prietena cea mai buna din copilarie nu m-a sunat de 2 zile sa ma intrebe ce mai fac...e un alt sentiment.
Mie personal fiecare postare post-nastere imi da curaj, ma face sa fiu mai pregatita, mai puternica, mai rezonabila.
Uite, sigur eu am sa fiu pe pozitii!! De fapt o sa fiu pregatita pentru toate fetele! Chiar daca fii-mea negociaza cu mine pentru 2-3 ore la calculator... gandurile mele bune se indreapta catre fiecare fata care se indreapta spre marea intalnire cu...viitoarea generatie!

Cine stie vreo ceva despre Biaz?? Tare draga mi-e fata asta si de atata vreme nicio veste, nimic Stiu ca e la mama ei...dar totusi, as vrea sa aflu mai multe. Cine poate da de stire, rog sa o faca!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliana

Despre Bia ne mai tinea la curent Moni, dar din moment ce nu ne-a zis nimic, inseamna ca nu a nascut inca. Si mie mi-e tare dor de ea...

Eu m-am bagat putin pe mail la materialele trimise de Ramo si am o intrebare. Am gasit la alaptare urmatorul text:

"Verificarea pentru sfârcuri invertite
S-ar putea sa fi auzit despre sfârcuri care proemina în interior. Atunci când se aplica presiune pe areola, aceste sfârcuri se scufunda în interiorul sânului în loc sa proemine înafara, sau sa
devina plate. Totodata nu sunt erectate de frig sau stimulare."

Ei, la presunea aia, mi se fac plate, se ascund. Dar la frig ies in afara. Asta inseamna ca le am invertite? Nici nu m-as fi gandit. Eu credeam ca alea sunt tot timpul bagate mai inauntru. Ale mele sunt normale, si mameloanele ies in exterior doar la frig. Sunteti care le aveti iesite tot timpul?

O sa am probleme la alaptat? Ar trebui sa fac ceva? Hmmm filosofii de noaptea tarziu... Cred ca ar trebui sa ma pun la somnic, dar nu inainte sa...

ii urez LA MULTI ANI FERICITI, scumpei Dana!!!

Numai sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi tie!

O zi minunata maine!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk sunt convinsa ca la un moment dat vei simti nevoia sa intri pe forum, sa faci si altceva decat sa fii mamica full time...cred ca tine de nevoia fiecaruia de comunicare, de belonging to a group. imi aduc aminte ca-mi spunea o prietena la un moment dat ca isi doreste sa faca si altceva decat sa ii vorbeasca unui copil de 2-3-4 ani. era vorba de fiu-su care intre timp a facut 4 ani. Nevoia de a comunica cu persoane care experimenteaza aceleasi trairi sau intamplari asemenatoare, precum si nevoia de a impartasi din expeirentele tale, te vor face sa revii la forum. poate nu in primele zile, dar iti garantez ca o vei face. imi spunea o mama ca la inceput i s-a parut un pik boring. copilul nu facea decat sa doarma si sa manance...nu schita zambete, etc. stii cum sunt la inceput...apoi pe la 4-5 luni devin interesanti, iar la 8 luni deja sunt bijuterii. eu nu stiu cat de interactivi sunt la 2 luni...la 6 stiu ca incep sa se dezmeticeasca si sa fie simpatici. iar pe la 10-12 luni sunt mortali.

m-am intins si nici nu stiu daca am comunicat ceva util :)

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Si lasam majoretele pentru fete:

Nastere usoara si bebei sanatosi, Anomis si Vik!!!

Fetelor, va doresc o noapte buna si linistita!

35+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

raluk sunt convinsa ca la un moment dat vei simti nevoia sa intri pe forum, sa faci si altceva decat sa fii mamica full time...cred ca tine de nevoia fiecaruia de comunicare, de belonging to a group. imi aduc aminte ca-mi spunea o prietena la un moment dat ca isi doreste sa faca si altceva decat sa ii vorbeasca unui copil de 2-3-4 ani. era vorba de fiu-su care intre timp a facut 4 ani. Nevoia de a comunica cu persoane care experimenteaza aceleasi trairi sau intamplari asemenatoare, precum si nevoia de a impartasi din expeirentele tale, te vor face sa revii la forum. poate nu in primele zile, dar iti garantez ca o vei face. imi spunea o mama ca la inceput i s-a parut un pik boring. copilul nu facea decat sa doarma si sa manance...nu schita zambete, etc. stii cum sunt la inceput...apoi pe la 4-5 luni devin interesanti, iar la 8 luni deja sunt bijuterii. eu nu stiu cat de interactivi sunt la 2 luni...la 6 stiu ca incep sa se dezmeticeasca si sa fie simpatici. iar pe la 10-12 luni sunt mortali.

m-am intins si nici nu stiu daca am comunicat ceva util :)

varsta bebe

poze

AMR 3 SAPTAMANI

e util, e util!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hai fetelor ca de multa vreme nu ne-am distrat de magazinul nostru (pentru ca deja ne obisnuisem sa fie lucruri inutile si scumpe ) Dar parca totusi ar merge niste protectii sau chiar niste sosete cu ABS ca masinile

Se vede ca mi-e somn...

35+ Alex

sosetele alea sunt bune daca iti propui sa umbli descult prin marele palat cu dale de marmora...ca altfel...nu le vad rostul

cat depsre sfarcuri...nu stiu ce sa-zi zic. ale mele sunt mici si mi-e ca o sa fac super rani.

varsta bebe

poze

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

M-am intors de la razboi victorioasa !!!!!
Cate capitole am de recuperat ?
Incerc sa descarc si pozele in caz ca sunteti curioase sa vedeti un bebeloi dragut foc
Felicitari tuturor mamicilor pt ca m-am uitat si eu la panoul de onoare unde sunt eu si alte fete
Este icredibil cat mi-ati lipsit

Cea mai fericita la termen

Mergi la inceput