Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 |
Si... dupa miezul noptii iarasi nu poti lucra, ca vine alta sarbatoare
35+
Alex[/quote]

eu trebuie sa ies de pe forum...va doresc noapte buna dragelor!

Anomis, Vik imediat veti fi mamici cu puiuti in brate!!!

Dana 36s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
Dana ma uit cu jind si dezgust la geamurile mele...le bate vantul si ploaia si bineinteles ca acum le spal si maine's gata. mi-e cam frica sa ma urc pe afara, ca sunt inalte si nu reusesc sa le spal doar din picioare. ca sa nu mai spun ca usa de la gradina e in patratele de sticla...mai marunta nici ca puteau s-o puna.
raluk sa stii ca pe mine nestingul m-a luat in valuri. am avut o perioada acum vreo 3 sp si acum vad ca iarasi ma incearca
. dar cred ca bulionul tau si toate celelalte pregatiri de iarna intra tot la capitolul nesting. ![]()
Dana la multi ani pentru maine...dar mai vorbim pana atunci
MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
crissbebe spune:

"LA MULTI ANI" DANA...
Eu am crezut ca e vb despre o alta sarbatoare religioasa...
De asta am intrebat...

38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
liliac1 spune:
Ia-uite...cum pierd la masa negocierilor pentru calculator, cum se intampla lucruri extraordinare.

pentru ANOMIS

pentru VIK-CJ
urez si eu un calduros "BUN venit!" tuturor bebelacilor pe care i-am ratat in ultima perioada si recuperare usoara mamicilor.
kiki ma gandesc cu mult drag la tine si speram ca problemele tale sa aiba si solutiile cele mai bune 

Stiu ca mai voiam sa zic o gramada de chestii...dar ultimele pagini citite m-au facut sa ma ia valul...sa ma emotionez...sa ma apuc de bocit...sa strang pumnii puternic, sa spun o rugaciune
si sa ma gandesc ce TREBUIE sa fie bine!
Pup toate fetele si ma gandesc la voi!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
Pe masura ce devin gravidutele mamici se subtiaza gashca de majorete... sunt curioasa cum va fi prin octombrie ![]()
Hai Anomis!!! Hai Vik!!! Nastere usoara!
35+
Alex
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Stiu ca mai voiam sa zic o gramada de chestii...dar ultimele pagini citite m-au facut sa ma ia valul...sa ma emotionez...sa ma apuc de bocit...sa strang pumnii puternic, sa spun o rugaciune si sa ma gandesc ce TREBUIE sa fie bine! |
Ai facut exact un rezumat bun al ultimelor pagini!

35+
Alex
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Pe masura ce devin gravidutele mamici se subtiaza gashca de majorete... sunt curioasa cum va fi prin octombrie |
Eh, fetele deja o sa fie experte in ale bebelusitului...asa ca o sa stie cum sa-si faca timp si de putina gimnastica de intretinere

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 34+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Pe masura ce devin gravidutele mamici se subtiaza gashca de majorete... sunt curioasa cum va fi prin octombrie Hai Anomis!!! Hai Vik!!! Nastere usoara! 35+ Alex |
pt tine vor fi multe

MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI