Abdomen extra-plat (6)
Raspunsuri - Pagina 18
ema spune:
Deus,multumesc ptr. raspuns...ramai in continuare etalonul meu.impresionant ptr. mine efortul tau fizic depus...eu as vrea doar o conditie fizica buna,sanatate multa sa-mi cresc feciorii mari...cel mic are abia 5 anisori si daca am invins eu o boala crunta...sportul ar trebui sa fie o povara mult prea usoara...si placuta.Am intrebat de tarif numai ptr. ca voiam sa fac o comparatie...intr-adevar aici sunt preturi mai mari ca in ro,desi eu merg la o sala obisnuita aici....am 5 pe o raza de 5 km...nemtii sunt foarte preocupati de sport in general.la sala lucrez pe aparatura MIHA...nu stiu daca in ro e cunoscuta...numai ptr. aparatele astea costul e de 50e.Si da...pretul pe care l-am mentionat cuprinde tot..inclusiv abonamentul si celelalte facilitati.
Dooku...aici un abonament pe 1 an costa intre 50 si 80e pe luna...obligatoriu faci contract ptr. 1 an...daca vrei ptr. 1 luna pretul e in jur de 100.Dar bucurestiul e totusi capitala...preturile sunt mari..eu locuiesc langa un orasel in germania...la doar 10km de olanda.Insa aici fiecare satul are sala de sport...bazin...si sunt destul de populate...eu merg dimineata si sunt o multime de femei in varsta...apreciez foarte tare lucrul asta...la varste inaintate ele totusi fac sport...ca sa nu mai spun ca we....toata lumea e pe biciclete la plmbare...cel putin in olanda bici e chiar cel mai folosit mijloc de transport...baiatul meu merge la scoala 12km pe zi pe bicicleta...zi de zi iarna vara....si cei mai multi copii la fel.Bine...sunt strazi speciale...e altfel....nu mi-e frica ca ar merge pe aceeasi strada cu masini,camioane...incep sa vorbesc prea mult...si va plictisesc....am o scuza...forumul asta e locul in care scriu romaneste...altfel as uita limba materna...si scuze multe ptr. eventualele greseli gramaticale...cineva la un alt topic m-a tras rau de urechi si de atunci eu cer iertare intotdeauna.
XIO...ce-ai facut cu bretonul?putin a lipsit sa creez si eu asa un topic acum trei saptamani cand eram posesoarea unor plete pina la fund geva mai cret decat al lui Deus...toata lumea era fascinata de parul meu....pe care l-am tuns...cica sa par mai lady...ca prea eram romantica plete in vant.Regret acum...insa parul creste...asta ma mai consoleaza acum.
conchita spune:
frumoasele, nu am masura 6 inca, astept ziua curcanului pentru evenimentul asta epocal! acum oscilez intre 8 si 10. 10 am cand ma invita ex-soacra mea la cina si ma duc pregatita cu pantaloni o masura mai mare, stiu ca nu plec de-acolo neindopata ca un purcel, ca gateste divin. si mai am 10 la pms.
Xio, masura 8 la americani e masura 38 in europa. deci io-s cea mai "grasuta" din grup inca, pentru ca din pozele voastre nu vad sa fie vreuna mai mult de masura 4 (34), cel mult.
Caro, multumesc frumos inca o data, esti o dulce. eu nu m-am indoit nici o clipa ca voi reusi, pentru ca ma cunosc - la mine e mult pana ma decid. dar cand ma decid suta la suta, pazea muntilor si campiilor, ca va mut din loc. :-))
Deus, cred sincer ca ai o profesie minunata - schimbi vieti in bine, ajuti oamenii sa-si regaseasca increderea in ei, sa-si descopere limitele si sa si le depaseasca, sa lupte cu tentatiile si sa aleaga o viata sanatoasa. te admir din toata inima!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita frumoasele, nu am masura 6 inca, astept ziua curcanului pentru evenimentul asta epocal! acum oscilez intre 8 si 10. 10 am cand ma invita ex-soacra mea la cina si ma duc pregatita cu pantaloni o masura mai mare, stiu ca nu plec de-acolo neindopata ca un purcel, ca gateste divin. si mai am 10 la pms. Xio, masura 8 la americani e masura 38 in europa. deci io-s cea mai "grasuta" din grup inca, pentru ca din pozele voastre nu vad sa fie vreuna mai mult de masura 4 (34), cel mult. Caro, multumesc frumos inca o data, esti o dulce. eu nu m-am indoit nici o clipa ca voi reusi, pentru ca ma cunosc - la mine e mult pana ma decid. dar cand ma decid suta la suta, pazea muntilor si campiilor, ca va mut din loc. :-)) Deus, cred sincer ca ai o profesie minunata - schimbi vieti in bine, ajuti oamenii sa-si regaseasca increderea in ei, sa-si descopere limitele si sa si le depaseasca, sa lupte cu tentatiile si sa aleaga o viata sanatoasa. te admir din toata inima! nimic |
Phiiiii , io nu mai inteleg nimic.
Cand am fost la taica-miu am incercat o fusta cu talie inalta , pana ub sani , stil creion. Pe spatele meu de inotator mai avea un deget pana sa se inchida sus. Dupa ce am dat-o jos relativ mahnita , ca era faina , vad ca e masura zero. Acum , eu nu as putea sa am masura zero nici daca as ajunge la 30 de kg din cauza oaselor.
La noi habar n-am cat port . Dar nu cred ca am 36, eventual un 38-40 ...sau poate 38 nu tiu
In marimi "frumoase" am de la XS la L
Asa ca da-le'ncolo de marimi , conteaza sa te simti tu bine si sa arati bine. Cred ca ai vazut experimentul facut de o tipa care era marimea 2 parca si a vrut sa ajunga la zero pt. a vedea cum e . Arata saraca oribil ,a spus ca se si simtea oribil si nu mai vroia sa treaca vreodata prin asa ceva.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Deus spune:
Buna dimineata la toata lumea
Va multumesc mult pentru aprecieri, am nevoie in special acuma de ele ca-s parca batuta cu parul. Azi noapte la 3 s-a spart un acvariu de 180 l in care am rechini si am inundat vreo 4 apartamente. 2 ore am strans apa...am bataturi in palma de la sala si am facut doua noi de la mop...noroc ca nu s-a spart dintr-o data si am reusit sa salvam pestii.
Revin dupa ce expediez copilul la gradinita:-)
VA
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Deus spune:
am revenit
meseria mea...chiar ca-i frumoasa ! atata nevoie ar fi de mine si de altii ca mine...mai mult chiar decat de multi medici clasici(XIo nu te supara)
Eu consider si stiu ca nu sunt singura, ca o mare parte din bolile si problemele actuale de sanatate se pot rezolva foarte simplu. Doar prin schimbarea stilului de viata. Din pacate ne luptam cu publicitatea, educatia, preconceptiile, reticenta la nou, interesele financiare...am in familie rude pe care nu reusesc sa le schimb cu nimic. Barbat, 39 de ani, 1,80, 130 kg, gafaie, burta uriasa, deja are noduli pe colon...alte probleme.
Atatea medicamente pentru scazut colesterol, slabit, tensiune, diabet,constipatie, etc., care distrug organismul in timp ce "rezolva" problema.Pacat ca lumea nu constientizeaza ce simplu este si ca oricine poate.Corpul nostru are puteri inimaginabile si ne ajuta enorm sa facem orice ne-am propus. Trebuie doar sa fim parteneri si prieteni cu el si atunci putem realiza multe.
Ema - te-ai luptat cu ceva groaznic si ai trecut peste...toata stima si imi scot palaria in fata ta!
Conchita- din postarile tale, indiferent de topic, am vazut ca esti o persoana foarte activa si ca pui suflet in orice! te caut pe ascuns sa citesc ce si cum le spui:-)
XIO - esti o floare tanara si te invidiez pentru cat viitor ai in fata:-) plus ca esti bataioasa si asta tare imi place. Ce zodie esti?
Carolinah - ne-ai adunat aici si bine ai facut, ai o gramada de lucruri pe cap si totusi iti gasesti energia sa faci sport pt un abdomen extra-plat! Toata stima!
Lumi - esti asa de simpatica cu olteanul tau:-) si ai energie cat doua asa ca sunt sigura ca toata viata ai sa arati bine
Allure- un exemplu de coloana vertebrala dreapta si bataioasa! pai cum sa nu te motiveze o asa persoana?
Doku3 - hai mai des pe aici ca le spui bine si te incadrezi perfect in grupul nostru - sportive hotarate sa traim bine/mult si frumos
Ramonika- cum merge sarcina? gravida model:-)
Macrina- pe unde mai esti? hai ca te sustinem noi sa dai jos kg alea pacatoase
daca am uitat pe cineva mii de scuze...se pune ca am dormit doar 4 ore?
Oricum, eu tare ma bucur ca v-am gasit pe voi. Voi sunteti foarte motivate si foarte active si ma simt bine in acest mediu plin de energie. Apropo de energie am inceput sa beau Ribose. Cateodata efectiv nu mai pot si am nevoie de impulsuri:-) pe care le primesc in cea mai mare parte de la voi. Sunteti niste adevarate PT:-)))Mi-ar place la culme sa va cunosc personal.
Apropo, saptamana viitoare mi-am programat sa zbor cu parapanta. O sa rog pe cineva sa-mi faca poze sa am dovada.
M-am intins ca o zi de post si am scris alambicat:-) m-am descarcat de energiile acumulate in timpul noptii.
Va
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
ema spune:
Deus,danke ptr. floricica...cred ca o merita mai mult pustii mei...lupta am dat-o numai si numai datorita lor.Pun niste poze...asa in ordine cronologica...pina la pozele cu muschimai aveti nitel astepta.De fapt muschi...eu sunt asa mai romantica...arat cam fluida de la natura....dar macar pui de muschi tot se intrevad.
http://good-times.webshots.com/album/563638514kiVCkz
Deus spune:
Ce par frumos ai:-) si ti-ai revenit perfect!
Piticii tai sunt fericiti ca au o mama luptatoare
Muschii o sa apara cel mai probabil dupa 3 luni de munca intensiv. Normal ca vei simti imbunatatiri inca din prima luna, insa sa te astepti la rezultate notabile dupa primele 3 luni. Dupa 6 luni poti sa te consideri schimbata complet:-)
www.de-azi.ro
Allure spune:
Am revenit! Am asa de multe de scris si asa de putin timp. Ma pregatesc sa plec la coafor sa-mi tai virfurile, mai ales bretonul.
Ieri la doctor, s-a uitat ala la mine, m-a palpat, m-a intrebat cite-n luna si-n stele si a concluzionat ca-s sanatoasa tun, n-au rost investigatiile mai departe. Cica sint prea "slim" si de-aia se aud zgomotele de digestie prea tare Am lasat-o asa ca mi-a convenit explicatia lui
Ema, esti tare si arati bestial, mi se pare ca semeni cu Michelle Pfeiffer Bun venit in trib!
Deus, mi-au dat lacrimile la postul tau ala mai lung, ce frumos ai vorbit despre noi Cred ca fiecare simte la fel despre celelalte, ca doar de-aia sintem aici zilnic. Si da, pe mine ma ajuta grupul asta...simt ca am o responsabilitate mai mare in a aduce rezultate. Nu vreau sa ma fac de ris
Si ai dreptate cu pledoaria pentru sport. Eu spun ca stresul este nr one killer si atunci cind faci miscare stresul e tinut sub control oarecum, sau macar efectele lui nocive. Ce frustrant este cind nici macar ai tai nu te asculta!!
Conchita, sint convinsa ca orice marime ai fi, arati bine. La cit sport faci...!
Io nu-s size 4 inca dar tare as vrea. Sint cam 6 la corp dar din cauza bustului nu intra mai nimic pe mine (daca nu e elastic) decit marimea 8 care e de obicei larga la corp
Deci rochii ca aia a ta de seara eu nu-mi pot lua din magazin niciodata niciodata.
Xio, marimile puse de astia pe eticheta nu sint "reliable"...auzisem odata ca nu-sh ce companie face hainele mai mari decit marimea afisata pe eticheta (deci scrie ca e small, in realitate e medium) ca sa se simta cumparatoarele bine ca "uite draga, port si eu small". Am sesizata asta la multe haine de pe aici...eu le aleg din ochi, nu de pe ce spune eticheta.
In legatura cu plecatul, du-teeeeeeeeeeeeeeeee!!! Du-te din tara aia cit mai repede! Esti tinara si o sa te integrezi rapid. Vei fi foarte apreciata oriunde te-ai duce. Beneficiaza la maximt de tot ce-ti poate oferi viata. Romania nu ofera mai nimic tinerilor de azi, din pacate...Mai ales ca doctor!
Carolina, esti tare pe baricade cu dulciurile! Brava. Eu ma duc simbata in vizita la niste prieteni si parca vad ca vor fi dulciuri de sapte feluri pe masa, nu cred ca o sa rezist sa nu ma ating. Sper sa fiu retinuta. Am observat ca mi-e rau cind maninc mult. Probabil s-a micsorat stomacul. Ceea ce e bine, in principiu.
Miine dimineata ma duc la dealer sa-mi iau masina care a sosit in sfirsit, un VW Jetta diesel nou-nout 2010 Prima masina "la tzipla" in viata mea. Am vrut una practica, nu bengoasa, dar sanatoasa.
Gata, plec la coafor. Un weekend bun si activ, fara abuzuri alimentare! (zic asa, mai tare, ca poate ma aud si eu )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...
ileana spune:
Servus,
Ca tot m-ati emotionat astazi, Deus cu postul, Ema cu pozele, Allure cu franchetea ...va salut si eu din umbra...si va sunt recunoscatoare pt motivare!
Sunteti super gagici!
Inca nu fac si sport..."de la 1" ma apuc, dar m-am temperat/controlat cu mancarea, de cand va citesc ( inceputul lunii).
Allure, super alegerea masinii! Faina! ( ma mira ca ai ales in Canada, o asemenea masina ( pur europeana... )