Abdomen extra-plat (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am inceput sa vorbesc si eu cu prietenul meu despre o mutare impreuna , anul viitor dupa rezidentiat. Daca pana acum nu vroiam sa aud de asta , m-a imbunat el ca daca ne mutam imi iau cateeeeel Deja stiu ca il va chema Stein si va fi un Jack Russel
Ca o sa mobilam apartamentul Abia astept . Singura problema este ca el are gusturi de-astea ... "gretoase" . Vrea sa fie stilul minimalist . Cica in dormitor un pat simplu , pe podea direct , 2 noptiere si un tablou Pai in 3 saptamani eu sau ma sinucid intr-un asa apartament , sau il umplu cu de toate
Si sunt asa , intr-o rascruce cu 100 de drumuri , ca am spus sa ne mutam in alta tara daca mai ramanem impreuna pana atunci , si aici nu stima ce sa alegem : Germania , Franta , UK . Nu stiu cand , depinde de rezidentiat si de cum accepta aia de acolo rezidentii . Nu stiu daca e mai bine sa merg in alta tara pe timpul rezi-ului sau sa il fac aici . Alta problema este ca acum au schimbat modul in acre e da examenul : in loc de grile se vor da 3 subiecte care e vor corecta pe centre universitare. Pe langa asta se va un interviu de "indrumare in cariera".
Stiti cum a fost sedinta de anul acesta de "indrumare in cariera " facuta pt. studentii de la medicina?
Specialitatile chirurgicale au inceput asa :
"ramura aceasta este una foarte frumoasa , care aduce satisfactii mari dar ... nu este pt. femei. Femeile trebuie sa aiba grija de copil , au un sot , o casa , daca alegeti specialitatea asta trebuie sa va ganditi ca ajungeti seara acasa, ca o sa va intalniti cu sotul doar in pat la culcare... mai bine pt. voi ceva care sa va permita sa aveti timp liber".
Imi imaginez deja cum va decurge interviul acela.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am o verisoara in Franta, si-a facut si ea si sotul rezidentiatul acolo si au facut doi copii , lucreaza, si-au mai dat n examene...acolo poti sa le faci pe toate fiindca sistemul si banii sunt cu totul si cu totul altceva...
Eu sa fiu in locul tau as pleca:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Conchita, ma bucur ca ti-a placut memento-ul, mie mi s-a parut f motivational si retinusem in mod special situatia ta. Sa fiu sincera, la modul cum incepusesi, nu pareai sa ai prea multe sanse de reusita, suna ca povestea a sute de femei de aici de pe site care vor mult si nu fac nimic. De aia am si scris, ca sa se vada ca se poate, indiferent de stare psihica, asa zisa lipsa de timp, "metabolism lenes" (in care eu nu cred)etc. Felicitari inca odata, esti un exemplu pt mine.

Xio, daca va hotarati sa plecati, mai bine faci rezidentiat afara, macar sa stii ca nu mai trebuie sa o iei de la inceput la o adica! Ref la mobilat, daca prietenul tau mai pune si o oglinda mare langa tabloul ala, te asigur ca va fi bine.

Deus, asa-s si zilele mele: sculat, pregatit copiii de scoala/gradi, dus pe una din ele la scoala/gradi (cealalta o duce sotul meu), serviciu, acasa, jucat cu copiii, gatit+ mancat sau numai mancat, spalat copiii, culcat copiii, sport, dus, nani... o noua zi... Cred ca e normal in etapa asta a vietii in care suntem noi. Succes la zugravit, eu am luat trafalete si lavabila alba de cel putin 3 luni sa refacem camera tehnica (s-a murdarit oribil la gaurirea unui perete) si tot n-am ajuns niciunul sa o facem.

Allure

Aseara am facut Tae Bo. Constat ca ma cam doare spatele (zona lombara)de la el. Ce credeti, se va mai intari si musculatura din zona pe masura ce progresez? Ca in rest mi-e bine, adica e greu, dar OK, insa spatele ma doare 2 zile dupa. Azi fac exercitii pt tot corpul cu gantere si propria greutate.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna ziua doamnelor....eu sa stiti ca am intrat sa intreb acum ceva timp daca in situatia mea as putea face sport...am primit raspunsuri imbucuratoare si m-am apucat de treaba.De doua saptamani merg zi de zi la sala si am zis sa nu intru pina cand nu intru intr-un ritm cat de cat .Asa ca in parte si datorita voua...tot citindu-va m-am mobilizat...dar artroza era atat de dureroasa incat nici nu speram ca dupa doua saptamani sa nu mai simt durerea aceea groaznica la fiecare pas.V-am admirat pe toate...aratati grozav cu toatele...mie antrenoarea mi-a spus ca mari schimbari nu o sa sufar...dar problema ar fi doar conditia fizica ..in cazul meu era la limita minima.am luat-o incetisor...fac o ora si jumatate dimineata iar seara pilates,aerobic si multe in functie de ce au in program la sala.
cu alimentatia...eu maninc portii de copil mic...la doua ore...mai mult de cinci linguri de hrana nu intra..am numai jumatate de stomac...cealalta mi-a mancat-o cancerul...in schimb maninc sanatos...putin si des.
Deus...pe tine te-am luat drept etalon ptr. ca ai trecut printr-o sarcina...si am vazut ce frumos arati...eu am avut doua sarcini,baiatul meu cel mare are 1.74 deja...insa nu prea se vede ca e cupilul meu...asa spun ceilalti.La o tura in sala pierd 700kal...este suficient ptr. o incepatoare?si mai am o intrebare...mai indiscreta putin...am citit ca te ocupi si de alte persoane...cat primesti pe luna ptr. o persoana?eu platesc 600E...se ocupa numai de mine cit sunt in sala...sunt aparate la care nu pot si mi-a interzis sa le fac...e o tipa super tonica desi are 50 ani...umana...nu m-a ucide efectiv desi nemtoaicele sunt foarte tirane in meseria asta.
Luminita...sa stapaniti sanatosi casuta...daca cumva si cumva ai nevoie de ceva idei de interior...pot sa-ti dai ceva idei...cam cu asta m-a ocup eu...mi-a placut porcusorul nespus de mult....absolut delicios.
Caro...cumva am fost colege la piticlonti/sau fac vreo gafa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Ema,pana iti raspunde Deus,poate te pot ajuta eu cu ceva informatii din experienta mea in legatura cu antrenorii personali.Am lucrat cu doi antrenori considerati de top in Bucuresti si tarifele lor variau in functie de client,de locatia unde faci antrenamentul,de orele petrecute pentru antrenament.Eu mergeam de trei ori pe saptamana,antrenament de maxim doua ore si plateam 150 euro sau 250euro/luna,in functie de sala si antrenor.
Acum fac sport acasa,pentru mine este foarte greu sa petrec 3-4 ore cu ajuns sala,schimbat,antrenat,dus,schimbat,trafic iar..mai bine ma scol dimineata mai devreme si pot sa fac sport chiar si cu ochii inchisi si in chiloti daca vreau.
Din ce spui tu inteleg ca nu locuiesti in Romania dar chiar si asa,600E pentru un antrenor personal mi se pare un pic(,)cam piperat..asta cu exceptia cazului in care platesti un antrenor care si-a creat o anumita nisa de clienti care isi pot permite aceasta suma.Si atunci,atata timp cat tariful pentru tine e ok,si consideri ca il merita(ca profesionist),orice suma este ok:-)

Edit:Luminita,porcul meu e si mai frumos:PPIn cazul in care nu stiai inca(,)ca exista,asta e un site unde poti sa inveti multe despre porci-gemon.ro.Hey,sa stapaniti sanatosi casa noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Dooku,merci de raspuns...adevarul e ca habar nu aveam de tarife...eu nu am facut niciodata sport...nici macar asa...de bun simt..nimic nimic.Eu merg zi de zi...inclusiv sambata si duminica...asa ca daca calculez...am luat valoarea ta maxima de 250 ptr. trei zile pe saptamana...cred ca sapte zile pe sap.ajung cam tot pe acolo.Sa stau acasa si sa fac...noooo...nu pot...acasa sunt atatea ispite...300mp de interior baroc cu candelabre,sfesnice,rame foto dantelate,podea gen marmura unde daca ai pus talpa a ramas amprenta...da-ti seama ca din inertie imi i-au pamatufurile si la lustru cu mine.Era asa ca o paranteza amuzanta...noh,sala e cam la 2km..e vis a vis de kindergarden de unde imi i-au mezinul la amiaza...deci nu pierd timp mult cu trambalatul.a..in pretul ala intra si sauna,solar...dar de astea am acasa asa ca nu le folosesc acolo si...masajul...15min.pe zi...pe asta al ador...si-l fac si tare bine e.Uite am sa intreb de curiozitate...un cunoscut pe care l-am vazut cu antrenoarea mea...pe el cat al costa...asta asa de curiozitate...ca doar nu negociez acum pretul tipei...asta a cerut asta-i dau...eu una sunt incantata ptr. ca nu mai am dureri de calcai..ceva o jena tot este...dar nici in minuni dupa 2 saptamani nu cred.oricum salutabila interventia ta...merci mult de tot ptr. raspuns.

Mergi la inceput

Pentru putin:-)
Deci tu platesti acei 600 pentru:abonament sala,antrenor personal,sauna,solar si 15 min./zi masaj.Asa nu e mult,avand in vedere ca mergi zilnic.Eu intelesesem 600 doar tariful antrenorului.Super sa faci masaj zilnic,chiar si numai 15 min.E foarte revigorant.Normal ca in doua saptamani nu vezi minuni(cum ai zis)dar chiar si numai faptul ca ti-a mai slabit durerea la picior,inseamna ca ceea ce face,face bine.La fel si antrenoarea-atata timp cat te simti mai bine in pielea ta dupa o sedinta cu ea,eu cred ca isi merita job-ul.Chiar daca nu crede in mari schimbari:-))Important e sa crezi tu.

Mergi la inceput

Buna seara la toata lumea

ema - foarte bine ca ai inceput sa faci sport si ca te simti mult mai bineDraga nu poti sa compari tarifele din Vest cu cele din est si nici cele din Bucuresti cu cele din Cluj((:
Aici ca antrenor personal acasa la clienta castigi cu mult mai putin:)
Antrenorii mei din UK se minunau de ce preturi sunt la noi dar au inteles ca etse o reflectie a castigurilor. Normal ca ma adresez celor ce-si permit dar...aici o sedinta este cam 15 euro..tarifele sunt diferite in functie de program, intensitate, durata in timp, etc.
Asta avem, cu asta defilamprobabil ca la Bucuresti unde sunt cu mult mai multi bogatasi gasesti si alte preturi insa aici nu prea ai de unde alege:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

raportez pt azi:

mic dejun
doua oua,
1 rosie,
1 buc pui
1 bucatica branza

4 km banda
150 abdomene
60 flotari
exercitii gantere

pranz
friptura de pui si salata

sala 1 ora

cina
1 salata mare cu de toate(salata verde, masline, pui, fetta, ou, ardei, rosii)
1 bol cu cereale rontaite pe post de seminte:-)

M-am certat cu sorela si sunt cu fundul in sus asa ca ma duc sa ma culc, maine o sa fie mai bine! Astept cu drag sa fac munca fizica pana cad de oboseala...

Va

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Pai nu e rau deloc Deus.Cu 15e/sedinta,daca ai un client cum eram eu,tot cam pe la 150 se ajunge pe luna.Si asta e tarif de antrenor de sala"cu fite"(Bamboo).Cam astea sunt tarifele aici pentru antrenorii care lucreaza cu salile ce taxeaza in jur de 100e/luna/abonament-150-300e(cu un maxim de 500 din cate stiu eu).Ca or lua si mai mult,probabil.Si bravo lor.Poate asa se ridica si nivelul de pregatire si,cu asta,si cerintele clientilor->conditii mai bune pentru toti.Cati antrenori crezi ca merg constant la seminarii,workshop-uri,etc,se ocupa sa dea clientului ce-i mai bun?Putini.Prea putini.Dar ce-ti spun eu tie..ca doar lucrezi in domeniu si sigur cunosti mai bine branch-ul.

Mergi la inceput