Abdomen extra-plat (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

aolica, dau apa la soricei de-a binelea...doamnelor, sunteti minunate.

Deus, tu cu rechinii, parapantele si sufletul tau dulce, ma innebunesti cu totul cand te citesc.

Xio, bafta cu emigrarea, chiar si temporara. e o experienta de neinlocuit, chiar daca ai mai calatorit tu pe-afara, nu se compara cu intromisiunea culturala pe o durata mai lunga, ca sa zic asa.

Lumi, ce faci, dormi cu cataloagele de mobila in pat, cred! hai ca de maine incepe aventura, sa ne spui tot-tot-tot, io-s innebunita dupa design interior.

Ema, are dreptate Allure, esti o frumoasa, bun venit in club. la fel si Ileana.

io raportez o lene mare pe mine azi. am avut un deadline si m-a apucat 4 dimineata, sunt zombie. creca iau o zi pauza de la orice, mai putin de la dieta. e o caldura aici de lesini, nu alta, nu-mi vine s-o duc pe sonia nicaieri pe-afara, poate mergem la un film - Cloudy with a chance of meatballs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

good evening fetelor..a venit si vampirita

deus, conchita
ema esti o dulce, ai niste ochi superbi
una peste alta va pup pe toate..eu nu prea mai am timp sa stau pe net ca deja am intrat in febra..pfiuuuuuu si sa nu va mai zic ce ma enerveaza olteanul..vai de mine, ieri imi venea sa il arunc pe balcon..nu ne intelegeam la electrocasnice dom'le si la lustre..pana la urma dupa nu stiu cate ore am ajuns la o intelegere si am facut deja comanda de electrocasnice...sa vad mai departe ce nervi o sa imi mai faca, pentru ca-s sigura ca inca nu s-a terminat cu discutiile in contradictoriu..luni cred ca va fi mare distractie cu olteanul meu,pentru ca mergem sa alegem mobila..daca ma vedeti pe la stirile de la protv inseamna ca l-am aruncat de la balcon

eu acuma ma apuc de impachetat

P.S. Deus mami, m-ai impresionat cu speech ul tau..eu-s genul care plange si la desene animate, daramite la speech-uri de astea

intr-adevar suntem un grup deosebit..frumoase,ambitioase,destepte,sufletiste,unele care au olteni p'acasa un pic mai nevrozate uneori,dar una peste alta we rock

gataaaaaa.ma bag la impachetat

v-am pupat..somnic usor..va tin la curent cu peripetiile prin care o sa trec pana terminam cu amenajatul

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sunt plina de lavabil, cu laptopul in brate si ma rad:-)Nu-i usor sa zugravesti...am mai zugravit eu ca matzu dar acuma am facut treaba serioasa!
Am "doar" 4 apartamente a cate 2 camere inundate sa zugravesc in urmatoarea perioada. Cum nu am bani de dat la zugravi imi voi da talentele la vecini.Nu stiu ce si cum se descurca altii dar la noi tare-i scumpa viata. Efectiv se duc banii ca si apa...si recunosc ca nu pot sa fac economii de genul nu cumpar branza de care-mi place ci doar din aia ca-i mai ieftina.Asta este, trebuie sa pot fiindca anul trecut eu am decis ca pot orice:-)

Va pup, am zugravit bucataria si holul, maine am planuri mari...

Sa aveti o seara de vis

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Deus, multumesc de nominalizare.
Acum am trecut la alta odisee, deci peste cateva luni o sa ma apuc serios de abdomene. Deocamdata fac bicicleta, cam 25 min pe zi, si ma simt bine.. Am luat exemplul lui Ramonika..
Va citesc in continuare, mi-am reglat si meniul, nu mai mananc dupa ora 6, beau apa, traiesc sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am reenit si eu , nu am prea avut timp sa scriu pe aici.
Maine ma duc sa ma tund. Ii voi spune femeii ce nu vreau si o las pe ea sa ma tunda cum ar chef. Vorba aia , e par si creste .
Abia astept sa incep facultatea si sa merg iar la baschet , ma duc sa intreb si de bazin , cu tenisul am stabilit sa jucam in weekend.
Nu mai tin Hay-ul ca ii este mult prea greu , nu inteleg anumite lucruri de acolo.
Asa ca mananc sanatos , evident cu dulciuri din cand in cand , nu combin la pranz proteinele cu carbohidratii , dar in rest daca se mai intampla nu-i bai.
Eu dimineata mancam iaurt natural cu 2 lingurite de gem si era superok , cu Hay-ul n-aveam voie si mancam paine cu gem care mi se parea muuult prea grea.
Am slabit , ma simt mai usoara si mi s-a si spus , dar pe cantar arata doar jumate de kg

Conchita , m-am uitat azi pe eticheta de la cotumele de spital si am 36 la pantaloni , care imi sunt largi pe picior.
Dar nu stiu cat e de relevant , ca la altele am 40 spre exemplu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Allure, super alegerea masinii! Faina! ( ma mira ca ai ales in Canada, o asemenea masina ( pur europeana... )

pai ce era sa luam? masina americana? sint mai ieftine dar nu ne plac. in plus am vrut neaparat diesel...consuma mai nimic si are un motor silentios... toarce ca o pisicutza nu mai spun ce filtre complicate are ca nu scoate nici urma de fum sau miros!
un rezervor are 55 de l si tine cam 700 km iar litrul de motorina e 80 centi

culoarea e blue graphite metalized si la un basic package a venit cu niste optiuni minunate (scaune incalzite si sistem de ajustare a scaunului pentru mai mult suport lombar) ce mai, sint incintata! la 140 km/ora pe highway zici ca stai...
eu nu am carnet, deocamdata (ca n-am nevoie, stau in centru aproape de metrou, lucrez la coltul strazii) dar cred ca imi iau curind, doar de dragul masinii

anyway, ieri fuseram in vizita la niste prieteni care stau in afara orasului (dupa 120 km acul rezervorului abia incepuse sa se miste)...am mincat sanatos dar cam mult, recunosc...facuse cineva coliva dupa care eu sint innebunita si am mincat 2 portii (nu avea mult zahar inauntru iar pudra pe afara deloc)...in rest friptura cu 2 linguri de piure, niste teci cu usturoi, un castronel de salata si 2 chiftelute ca tare bine miroseau! m-am abtinut de la alte dulciuri.

n-am avut timp sa exersez nimic ieri-alaltaieri dar astazi voi impinge musai niste greutati. de miine intru pe P90X again.

m-am tuns frumos, acum trebuie sa ma duc si la suvitze, ca-l vreau un pic mai blond.

acum intru in bucatarie sa bucatarisesc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara gagici,

Cum va spuneam, eram pe lista moderatorului si prin urmare mi-am luat o cartoneala portocalie.

Luminita ,sa dea Doamne Doamne sa aveti numai realizari frumoase in noua voastra casa,sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati impreuna pna la adanci batraneti.

Deus,imi pare tare rau ca trebuie sa-ti rupi spatele la zugravitul apartamentelor inundate,te ajuta sotul sau le faci singura?

Ema, draga mea, abia acum inteleg de ca ai disparut,te-am cautat disperata sa te anunt ca sunt insarcinata adoua oara si te voi suna cand ma voi intoarce din vacanta in luna iulie anul trecut, de atunci tot caut sa dau de tine ,am trimis si mail ,am cautat si pe DC SI NIMIC.
Iti voi trimite PM cu noul nr.de telefon de acasa, te rog sa ma suni,sau da-mi tu un pm cu nr-tau de telefon,eu nu-l mai am.
Domne,cat de curajoasa esti,te admir femeiepupici si suna-ma te rog.

Conchita ,ce mi-e dor de caldura aia torida tropicala, ahhhhhh costa rica ce-oi cauta in germania nu stiu.

Eu raportez, o saptamana superba ,program incheiat satisfacator, mers la sala aproape zilnic ,kilogramele au inceput sa scada iar burta mea de gravidenie incet incet dispare.

Ieri a venit mamica mea la mine si va ramane 5 saptamani,maine ma inscriu pt latino dance seara la6pm.
Cu dulciurile si eu m-am obisnuit....fara ele,mai fur din gumy berry a lui fiimea cand vine de la gradi ,are in gentuta.

Abia astept sa merg maine dimineata la sala si poate pe seara fac si un latino dance,de cand ma antrenez ma simt minunat ,va multumesc la toate.
Cu pozele... la mine trebuie sa asteptati pana in decembrie,adica sa am si eu macar 3 luni de munca dura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Aseara am facut Tae Bo. Constat ca ma cam doare spatele (zona lombara)de la el. Ce credeti, se va mai intari si musculatura din zona pe masura ce progresez? Ca in rest mi-e bine, adica e greu, dar OK, insa spatele ma doare 2 zile dupa. Azi fac exercitii pt tot corpul cu gantere si propria greutate.

pentru cineva care face sport regulat nu e ok sa te doara spatele de la o repriza de tae-bo.
te mai doare inca? poate ai facut vreo miscare brusca si ai deranjat ceva la articulatia lumbo-sacrala; poate e doar febra musculara; facind exercitii noi ai recrutat fibre musculare noi care acum se resimt.
din cite stiu tu faci pilates, ar trebui sa ai un "core" puternic, sa nu te afecteze tae-bo, dar daca ai facut vreo miscare gresita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure , faina Jetta Sa o stapanesti anatoaa.
Imi aduc aminte acum vreo 4 ani cand am fost la taica-miu era o reclama bestiala la Jetta :
un barbat in masina vorbea plictisit la telefon . Pe masura ce camera se indeparteaza incet de el spune " nu tiu , draga cat va mai dura ... jumate de ora , o ora , 2 , nu stiu". Cand termina de vorbit se vede ca e intr-o fabrica auto , la volanul masinii care inca se asambleaza si la un moemntdat claxoneaza nervos .
Sloganul era " Can't wait to get yout new Jetta?"

Deus , sunt capra cu corn . Si din cauza asta imi voi face un tatuaaaaaaaj De fapt 2 .
Am vb cu tipul de la salon pt. tatuaje temporare. Acum 3 ani jumate sau cand am fost la el l-am intrebat acelasi lucru i mi-a spus ca el nu a incercat tatuajele alea , nu crede ca se duc dupa X ani si pin urmare daca nu vreau unul permanent sa nu imi fac pt. ca nu vrea sa dau vina pe el in cazul in care nu se duce.
Acum era tot pregatit ca facem , dregem. Il intreb de faza de atunci is imi arata mana. Cand am fost prima oara a spus ca el si-a facut 2 linii pe mana ca sa testeze tatuajul , linii care acum nu se mai vedeau.
Asa ca , imi fac 2 pt. ca o trusa costa 180 roni si a spus ca si asa o trusa e pt. un singur client si decat sa arunce, daca vreau imi face 3 in total.
Unul pe ceafa :
http://liveneedle.com/wp-content/gallery/angel-tattoo-designs/devil%20angel%20tattoo%20designs.jpg

Si la al doilea am mai multe optiuni :
http://www.ilovetattoosandpiercings.com/images/zodiac-tattoos/capricorn-tattoo-sign-color.gif
http://tattoojoy.de/gallery/img/Symbols/Zodiacs/8244t.jpg

http://www.poppymonkey.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/cattatt1.jpg (doar conturul de la pisica )

Primul semnifica dualitate , iar al doilea zodia mea respectiv un animalut whom i love

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

de ieri m-a luat si vad ca nu ma lasa nici azi...imi curge nasul si stranut in rest ma simt bine.
dar parca n-am chef de nimic. noroc ca e ziua mea libera si pot sa ma doftoricesc.
o sa-i dau cu ceaiuri si cu sucuri.

Deus, cum a fost cu parapanta? Ai terminat de vopsit?

Luminita esti bagata pina la urechi cu mobilarea?

Ionica, te-ai dotat si tu cu triunghiulet? Cine e la rind?

Mergi la inceput