Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Telegrama...ca nu pot acum.

Loradin are un Tudor 3450 g 53 cm nascut in 19 sept, isi cere scuze ca nu poate scrie, dar e f obosita si Ana geloasa si ...o sa vina sa ne arate poze.

Gabi...superbe pozele de la botez si mie mi-au placut cel mai mult cele in care esti cu amandoi puii.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Loradin sa-ti traiasca Tudorul sa fie papacios,necolicios si somnoros,sa poti si tu sa-ti tragi sufletul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Loradin , sa va dea D-zeu sanatate ! Sa-ti traiasca piticul si sa va aduca numai bucurii!

Fetelor ce mai gatiti?! Nu mai stiu ce sa gatesc, sunt in pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Loradin sa iti traiasca tudorasca mica! Sa semene cu al meu doar la minte si la iuteala!

Absoluta eu gatesc numai pui ... orice se poate face cu pui. foarte rar fac vita pentru ca nu o manaca fimiu.
Am avut ciorba de pui a la grec, ostropel si mancare de mazare, azi am facut ciorba de legume (fasole verde, dovlecel, rosii, cartofi) si habar nu am ce fac felul II. Cred ca prajesc niste pipote ca ne plac f mult cu usturoi si un copanel pt musiu.

Tudor are de alaltaseara febra si nu ii mai trece. E mucos, tuseste ..... Acum doarme si dupa ce se va trezi o sa ma duc cu el la doctor. E foarte greu sa il tin departe de Bianca si mi-e teama sa nu faca si ea ceva.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Cum faci ostropelul?

Eu pipotele la ai mei acasa le mancam asa: prajea mama pipotele cu inimi si dupa aia punea oua peste ele. O minunatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Ostropel: am calit o lingura de faina in ulei incins peste care am pus putina zeama de la carnea de pui si muule suc de rosii. Am lasat sa fiarba, am pus sare piper si la sfarsit usturoi.

Ca un fel de ciulama rosie.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ostropel am gatit si eu alaltaieri. Azi orez cu legume.
Eu am preparat ostropelul un pic altfel.. Am prajit feliile de piept de pui in putin ulei; le-am pus pe o farfurie si in uleiul ramas in cratita am pus sucul de la 7 rosii mari (le-am decojit si le-am blenduit dar se pot toca si bucatele), sa fiarba. Cand mai scad rosiile, se adauga sare, putin piper si o capatana de usturoi, tocata; condiment eu recomand tarhon. Adaugi feliile de piept de pui si mai lasi sa fiarba putin. Se serveste cu mamaliguta calda!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mady - nu-i bai ma ca nu ne-am mai intalnit,mai e timp...adevarul ca si eu am fost destul de solicitata in ultima saptamana.
Deci lui Razvanel ii plac povestile Daca i-as pune eu lui Carl conditia asta,sigur ar fi neinteresant

Raisafudulu - ce dulce Raisa,are si ea griji
Cat despre lumea ce comenteaza,stii ca intotdeauna unii cred ca ei stiu mai bine decat altii,si ca ce fac ei e corect,si si-au bagat ei in cap ca-s cei mai cei incat au ajuns sa si creada.Fiecare le stie pe ale lui si nu trebuie sa dai tu socoteala la nimeni pt deciziile tale/voastre...aaa si nu uita ca Martutza a fost una din mamicile care l-a lasat pe Victor la parinti inca de cand era destul de micut.

Apropo Martutza,ce mai faceti,ce mai face Victor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LORADIN sa ii dea Dumnezeu sanatate lui Tudor!! Refacere grabnica si tie!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Loradin sa iti traiasca micutul Tudor, refacere grabnica si sigur gelozia Anei va trece

Noi suntem naspa muci si tuse.....plec acum ne auzim luni
Week frumos si linistit

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput