Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Azi vreau s afaca varza cu rata. Ati dat la copii sa manance varza?
Timeea a mancat sarmale dar evitam sa-i dau varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Absoluta, Teodora e fan varza. De la sarmale (dar nu facute cu carne de porc), isi desface frunza de varza, si isi pune smantana si asa de tare ii place! Noi i-am dat varza(a gustat din farfuria noastra) dupa un an jumate.Bine, mancau si la cresa...si varza pregatita si salata de varza alba. Am vazut ca nu se baloneaza sau sa-i pice greu...asa ca i-am dat si acasa.
Daca Timeea n- mai mancat pana acum, da-i putina si vezi daca o deranjeaza la burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alex a mancat varza cruda, in salate. El oricum prefera legumele crude, nu se omoara dupa ele gatite

Varza baloneaza doar cand e combinata cu carne, daca e mancata separat nu baloneaza.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,fetele

Gabi78 - super poze,se pare ca v-ati distrat fain.Bianca o frumusica (dar cine a vazut bebe urat ) Poza nr 78 imi place mult,cum o ai pe Bianca in brate si Tudor langa voi...ma uit si ma gandesc ca si eu as fi putut sa-l am pe al doilea...
Oricum sa va traiasca amandoi!

Si eu am auzit ca nu e bine sa-i inveti sa scrie inainte de a merge la scoala pt ca invatatoarea are modul ei de a preda,copilul spune ca el face asa ca asa l-a invatat mami,si cu mami nu concureaza nimeni,si uite asa se pierde timp.Asta mi-a spus-o invatatoarea nepoatei mele.
Dar imi spunea o mamica , care nu si-a invatat copiii sa scrie inainte ca,asta ii afecteaza la scoala pt ca doar ei doi nu stiu sa scrie,si se simt inferiori fata de ceilalti.

Iar despre subiectul activitati,eu am intrebat de activitati de distractie.Stii cum e mai spre iarna,vremea te tine mult in casa,zilnic merge la camin si are treaba,dar in weekend ne jucam noi cu el.E el indragostit de masinute dar tot se plictiseste si atunci mai desenam,ornam lumanari,ne gandim sa facem margele din paste "a la Roxanici"
Deci ideea nu era cum ii stimulam sa devina destepti ci pur si simplu cum ne jucam cu ei.

Kitty - ce va mai plimbati! Si vad ca-ti place sa fii la inaltime,ba in copac,ba pe stanci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

ooooo ce activitate intensa!

www.ziua.ro/news.php?data=2009-09-23&id=39425" target="_blank">un mic zambet pentru cine citeste acum sa aibe vise placute, iar pentru cine citeste maine sa aiba o zi vesela de dimineata

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....

Gabi chiar ca m-am amuzat cu bebe ala!si sa stii ca ai doi copii superbi!

Stefanya mi-au placut tare mult pozele,si activitatile voastre!si imi pare tare rau k nu ne-am mai intalnit....

Razvi e bine,e nazdravan,si el urla ca vrea alte jucarii,ca nu vrea sa se imbrace, a inceput cu "Nu vreau" la orice zice nu vreau,dar daca ii zic si eu ceva nu ii convine...aseara de ex i-am facut baie si nu vroia sa se imbrace,vroia sa stea gol,si i-am zis bine,atunci nici eu nu vreau sa iti mai citesc povesti, in secunda doi era langa mine si s-a imbracat cuminte...
Se uita la tom si jerry si ii imita pe aia cand se bateau si facea si el dar pe noi...si ne zicea "unde te trezesti".kci am unele episoade si in romana...in rest este un dulce,imi vine sa il pap,toata ziua trancaneste,nimic nu ii scapa....

va pup si va urez o zi buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

ooooo ce activitate intensa!

www.ziua.ro/news.php?data=2009-09-23&id=39425" target="_blank">un mic zambet pentru cine citeste acum sa aibe vise placute, iar pentru cine citeste maine sa aiba o zi vesela de dimineata

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Gabi, super piticul dansator, am admirat si poze de la Bianca de la botez...o draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Sunt tare aglomerata...munca multa...muraturi, compoturi si m-am apucat si de scoala de soferi...ca nu mai tine...al meu e foarte neincrezator dar eu sper...eu sunt o catastrofa nu stiu nimic despre o masina, nu stiu nici macar stanga si dreapta.....instr m-a intrebat nu ati fost la gradinita

Am citit in diagonala .....poze am vazut tot da nu nominalizez..frumosi toti si pupicei multi

Avem o tuse naspa care trece cam greu ca mandra nu doreste sa ia nimic ii punem siropu in lapte dar nu prea mai are efect....o trece pana la urama

Merge la gradi dar cu mamaie pe hol...mai face prezenta sa vada daca mai e acolo....ei s-o obisnui ea....s-a dus vremea cand copilu meu era bun si dadea tuturor tot ce avea ea...acum sa nu se atinga cineva de lucrurile ei ca face criza....la gradinitia dar si acasa..ai mei imprumutasera un obiect de la vecini pe care trebuia sa il inapoieze...nu a fost chip ca s-a pus pe urlat si pe istericale...e al ei...sa nu il dea la nimeni (era o teava mare)

In rest bine ...am descoperit acum acuarelele...pe care stie ca nu are voie sa le foloseasca decat pe blocul de desen...

Sa va zis una de aseara mi-a povestit-o mama ca de eu mama denaturata de weekend ce sunt nu stiu tot decat din povestiri (am suferit din aceasta cauza ca sunt multi care ma judeca...dar nu am alta posibilitate si nici la gradi cu program prelungit nu pot sa o duc ca ar insemna sa o iau la 6-7 seara...deci asta e)
Se duce Raisa la mami in bucatarie
-Off mamaie vine iarna si eu nu am hane groase!!!!
-Cum nu ai ca ai destule ..zice mami
cand se duce in dormitor....toate hainele ei de vara-toamna scoase in mijlocul camerei
-Uite mamaie toate sunt subtiri
Cautase copilu peste tot si nu gasise nimic gros (erau tinute in alt dulap), de unde grija ei, de unde auzise ea de iarna nu stiu
A scos apoi toate hainele groase si s-a apucat sa probeze.....asta este..copil grijului

Cam atat ca trec la treaba

Ce calciu dati copiilor ca a venit toamna???

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Dragut bebelusul dansator. Mihai e foarte bine la gradinita, nu mai plange si ii place foarte mult. El il iubeste enorm pe Stefan, nu poate sa stea fara el. Il cauta mereu, cand doarme il tine de mana sau cap. Nu suporta nici sa planga, ma pune sa il iau in brate. Nu da voie sa se apropie nimeni de carut ca e bebe lui. Mihai acasa nu se joaca cu jucarii si tare ma oftic. Lui ii plac creioanele, pazzlurile, cartile. Eu ii cumpar mereu jucarii ca tot incerc sa il stimulez, dar nimic. Poate cand o mai creste. Am dat o gramada de bani pe Lego, cele duplo, ca am zis ca o sa-i placa, dar nimic. Este pasionat de animale, inebunit. Asa ca acum am pe terasa un cocosel si o gainusa. Ii pun oua in lada si il chem ca a facut ou gaina. Faza tare a fost ca a luat scaunul, a deschis frigiderul si si-a pus oua singur. S-a prins ca i le punem noi. Face singur tot. Se spala, se uraca singur pe wc, se sterge, isi scoate laptele din frigider, il pune in ibric, dar nu poate sa deschida aragazul ca si asta vrea. E tare cuminte si intelegator. Dimineata zicea: mami eu nu pang la gadi, sunt mare. Sa vedem cum o sa fie Stefan, ca mi se pare tare plangacios, ica are colici. Adoarme foarte greu, ii trebuie ore sa atipeasca putin. O sa vedem cum o sa fie.

Mergi la inceput