Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

ce-are a face dom'le "testul" asta cu muntele cu casnicia?? ca neuronul meu blondut bolundut nu se prinde. inseamna ca eu n-ar fi trebuit sa ma marit cu radulici? ca el nici cu autobuzul nu merge ... iar la paine se duce cu masina (3 blocuri mai in fata).

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

La fel si al meu Ioana!!!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Si copilul meu tot asa a urlat toata vara!
A mea si a mea si daca nu e a lui pai dupa ce a pus mana pe ea tot a lui era. Am cam tras-o.

Acum parca e mai docil oleaca, daca e odihnit si nu are capsa pusa, ca daca e scos de pe fix din te miri ce motive ..... ne pune pielea pe bat rapid.

La mare chiar i-a dat unui copil toate jucariile si el se juca cu o lingurita de inghetata, amarata gasita in nisip. Atunci chiar m-a surprins.

In momentul de fata insa am o mare problema cu el pt ca a inceput sa fie gelos. Si mai mult decat atat a inceput sa o muste pe Bianca. Deocamdata de degete...

Aaaa si am uitat sa zic pas la orice faza cu jocuri educative ziceti voi acolo.
Nu il intereseaza sau isi pierde interesul foarte rapid si parerea mea e ca va face toate astea la gradinita. Acum il las sa faca ce il taie capul si chestii organizate si alte d-astea sa faca acolo. Acum il las in pace.
Nu am de gand sa il invat literele nici sa scrie nici sa citeasca nici nimic. Toate la timpul lor. Pe mine cand m-au dus in clasa I stiam sa scriu si sa citesc si ma plicitseam si ziceam "de ce ma duceti acolo sa fac 3 culcate 3 sculate ..." Si cunos multi parinti care s-au ocupat din vreme de copii lor si apoi se vaitau ca la scoala copii lor nu stau locului si isi pierd interesul si d-astea.

sa stie sa spuna te rog/merci sa stie care e stanga si care e dreapta sa stie sa se fereasca de o masina cand trece strada si sa o treaca pe unde trebuie sa stie sa cada si sa se ridice si chestii d-astea de supravietuire. De citit si scris o sa se sature .... pana la 25 de ani tot scoala o sa faca daca are chef ...

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi, io personal sunt de acord cu tine, dar cred ca noua ni se trage de la vaporii de benzina inhalati in copilarie.

azi am fost intr-un parculet cu copii putini si ne-am inteles f bine. erau vreo 5 copii la topogan si mai mari si mai mici. se dadeau pe rand, cei mari ii luau si pe cei mici, se jucau cu ei. chiar m-am relaxat, spre deosebire de serile trecute cand am fost in parcul din cartier unde sunt multi copii, dar se pare ca nu e bine sa fie multi de aceeasi varsta ca se paruiesc.

carmenefr deci asa: oamenii de merg pe munte sunt de "calitate"! bravos nene! si noi astia de mergem cu autobuzul sau cu maxi taxi nu suntem???

Mergi la inceput

gataaaa ... am pus poze de la botez si va invit sa ne vedeti aici

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

[quote]citat din mesajul lui ioanaradu

, ce frumos si dedicat vorbesti tu!
poate iti deschizi un after school, ca ai si rabdare, si faci si reducere pt mamicile din stup care n-au timp si au si scurt-circuitari la sistemul nervos(ca mine asa ...).

Ok, cred ca iau o pauza ca propunerea asta seamana cu 'daca tot stai acasa cu copiii'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

rein, ce frumos si dedicat vorbesti tu!
poate iti deschizi un after school, ca ai si rabdare, si faci si reducere pt mamicile din stup care n-au timp si au si scurt-circuitari la sistemul nervos(ca mine asa ...).

Ok, cred ca iau o pauza ca propunerea asta seamana cu 'daca tot stai acasa cu copiii'

rein

cred ca ai inteles gresit, io nu am inteles cum ai inteles tu ce a zis ioana

Gabi chiar vroiam sa zic ca nu ne-o arati pe Bianca deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

salutare!

si noi tragem la fiecare iesire in parc, indiferent cate jucarii avem la noi, se vor duce (da, amandoi) la gramada altuia sa dea iama pe-acolo

acasa avem acelasi tip de problema, in sensul ca Teo nu suporta sa aiba Radu ceva in mana. Cum il prinde, cum ii smulge tot si daca protesteaza (v-am mai povestit) il si cafteste.
Nimic inseamna chiar nimic... si cand isi baga propria mana in gura bietul copil ala sare sa i-o scoata.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

Citat:
citat din mesajul lui rein

rein, ce frumos si dedicat vorbesti tu!

rein

cred ca ai inteles gresit, io nu am inteles cum ai inteles tu ce a zis ioana

Gabi chiar vroiam sa zic ca nu ne-o arati pe Bianca deloc.

mda ... eu chiar am zis ce a inteles roxana ... dar ca sa fiu explicita si sa nu se iste iar vreun tsunami p-aci:
rein ideea era ca te invidiez, eu nici dc as sta acasa n-as avea atata rabdare.
dar ma rog ...
gabi sper ca a inteles faza cu vaporii de benzina, n-am facut-o aurolaca ...

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

carmenefr deci asa: oamenii de merg pe munte sunt de "calitate"! bravos nene! si noi astia de mergem cu autobuzul sau cu maxi taxi nu suntem???

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Ba sunt si ei de calitate...Apropo, si eu merg cu maxi-taxi
Si de cand n-am mai fost calatoare pe munti, cred ca mi-am pierdut "calitatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Carmen, niciodata nu e prea tarziu... pe mine abia de anul asta ma apuca, asa subtil...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput